Få ut det mesta av din tv
Skärmspegling

Visa enkelt innehåll som foton och videor från den lilla skärmen på din smartphone på BRAVIA-tv:ns stora skärm. Med Chromecast built-in kan du casta bl.a. foton, videor och musik från din smartphone till din BRAVIA-tv.

Du behöver bara ansluta din smartphone och BRAVIA-tv till samma Wi-Fi-nätverk och trycka på ikonen Casta som visas på din smartphone.

* Smartphone-appen måste ha stöd för Chromecast built-in.
* Om du använder appen Google Foto kan du även casta från din iPhone. (Information från april 2021).

Det här kan du göra med en iPhone med Apple AirPlay 2

Visa dina iPhone-foton nu på BRAVIA

Dela foton och videor från din iPhone, iPad och MacBook med familj och vänner samt din BRAVIA-tv. Du behöver bara ansluta din BRAVIA-tv och enhet till samma Wi-Fi-nätverk och trycka på AirPlay-ikonen som visas på skärmen.Dela foton och videor från din iPhone, iPad och MacBook med familj och vänner samt din BRAVIA-tv. Du behöver bara ansluta din BRAVIA-tv och enhet till samma Wi-Fi-nätverk och trycka på AirPlay-ikonen som visas på skärmen.


Prata med Siri

Du kan till exempel stänga av och sätta på din BRAVIA-tv genom att säga ”Hey Siri, sätt på BRAVIA-tv:n” till din iPhone. Du kan även enkelt spela upp musik på din iPhone med BRAVIA genom att säga ”Hey Siri, spela låtar från Apple Music på tv:n”.

* BRAVIA-inställningar → Apple AirPlay och HomeKit → HomeKit-inställningar och följ instruktionerna på skärmen för att ställa in grundinställningarna.
* Du måste ansluta din BRAVIA-tv och iPhone till samma Wi-Fi-nätverk.