ALLA TV-APPARATER

ZG9 | MASTER Series | Full Array LED | 8K | High Dynamic Range (HDR) | Smart-tv (Android TV)

ZG9 Series
Bild på ZG9 | MASTER Series | Full Array LED | 8K | High Dynamic Range (HDR) | Smart-tv (Android TV)

85 tum (215 cm)

KD-85ZG9

Rek. Ca-pris

185 000,00 kr

(VAT)

98 tum (248 cm)

KD-98ZG9

Rek. Ca-pris

875 000,00 kr

(VAT)
DEnergimärkning och produktblad

2modeller

Toppfunktioner
Full Array LED

FLER LED-LYSDIODER, HÖGRE LJUSSTYRKA, HÖGRE KONTRAST

(1) Vanlig EDGE LED. (2) Full Array LED. Simulerade bilder.

Fler LED-lysdioder är placerade direkt bakom skärmen i tv-apparater med Full Array LED än i vanliga Edge LED-tv-apparater. Det i kombination med den lokala nedtoningstekniken från Sony gör att tv:n kan tona ned eller höja ljusstyrkan på LED-lysdioderna i individuella zoner vilket resulterar i en riktig bioupplevelse med högre kontrast.

Det här är Sony 8K, en verkligt autentisk upplevelse

Upplev världen med Sony 8K, med vår uppmärksammade X1™ Ultimate-processor. Njut av uppslukande underhållning på stor skärm med fyra gånger så hög upplösning som 4K och en hög ljusstyrka som utvecklats särskilt för 8K. Bilderna har ett imponerande djup, fin textur och hög detaljåtergivning som ger ett verklighetstroget intryck.

8K HDR-logotyp
X1 Ultimate-logotyp
Upptäck tidigare dolda detaljer i 8K

Med 8K X-Reality™ PRO skalas bilderna upp till en kvalitet nära 8K med hjälp av vår exklusiva 8K-databas. Bilderna får ökad skärpa och förfinas i realtid, vilket tar fram detaljer i byggnadens arkitektur som tidigare var svåra att se.

Se mer av scenen med skarpa kontraster

Se detaljerna i skuggor och högdagrar. Den här 8K HDR-tv:n med 8K X-tended Dynamic Range™ PRO har upp till 20 gånger så hög kontrast som en vanlig LED-tv och gör mörka scener mörkare och ljusa scener ljusare. Se hur former och texturer visas i skuggorna under bron och i tornets starka ljus.

8K X-tended Dynamic Range PRO-logotyp
Backlight Master Drive-logotyp
Bilder och ljud i perfekt harmoni

Upplev ögonblicket med verklighetstrogna bilder och minst lika bra ljud. Vackra, detaljrika bilder i kombination med vår teknik Sound-from-Picture Reality™ ger en fängslande audiovisuell upplevelse. 

Sound-from-Picture Reality™

Vårt Acoustic Multi-Audio™-system omfattar fyra framåtriktade högtalare för ett autentiskt ljud. Med rörelser och ljud exakt justerade blir tittandet mycket mer uppslukande.

Centerhögtalare
Häpnadsväckande ljud är i centrum

Använd din BRAVIA som en centerhögtalare och hör dialoger, röster och instrument med oslagbar skärpa. Det är bara att ansluta ditt hemmabiosystem för att få en uppslukande bioupplevelse.

Stor skärm, dynamisk upplevelse

Den här Sony 8K HDR-tv:n är utformad för spektakulära bilder på stor skärm. Med de imponerande bilderna placeras du mitt i actionscenerna.

Autentisk biovisning
Lev dig in i filmens spänning

Få en bioupplevelse hemma. Dolby Vision™ ger liv åt scenerna för en autentisk tittarupplevelse, och Dolby Atmos™ fyller rummet med uppslukande surroundljud.

Utformad för en totalt uppslukande tittarupplevelse

Varje detalj i designen maximerar bild- och ljudkvaliteten och ger en oöverträffad harmoni.

Dra
Kablarna är dolda och på så sätt ur vägen

Dölj kablarna i stativet och håll dem på plats med den medföljande kabelhållaren.

Kabelhantering
Android TV
Utforska nya världar genom att bara prata

Hitta all underhållning du kan drömma om, lika fort som du kan uttala det. Denna Android TV™ från Sony har avancerad röststyrning. Du kan alltså njuta av filmer och tv-serier från appar eller sändningar omedelbart.

Fungerar med Apple AirPlay/Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du strömma video och ljud till din TV direkt från din iPhone, iPad eller Mac. Se filmer och program från Apple TV-appen, dina favoritappar eller till och med Safari. Dela dina foton med alla i rummet.

Enkel kontroll med smart fjärrkontroll

Anslut digitalboxar och andra enheter till tv:n via HDMI och styr dem med en enda smart fjärrkontroll. En smalare, mer rundad design med inbyggd mikrofon för röststyrning och förbättrad knapplacering gör den även enkel att använda.

Smart fjärrkontroll
Hjälpmedelsfunktion
Hjälpmedelsteknik på Android TV

Våra tv-apparater har hjälpmedelsteknik för funktionsnedsättningar inom syn, hörsel och rörlighet.

Specifikationer och funktioner

Upplev en naturtrogen underhållning med den här 8K HDR-tv:n i MASTER Series med bildprocessorn X1™ Ultimate och Acoustic Multi-Audio™.
  • Tillgängliga skärmstorlekar: 85 tum (215 cm), 98 tum (248 cm)

  • 8K High Dynamic Range (HDR)

  • Bildprocessor X1™ Ultimate

  • Backlight Master Drive

  • Acoustic Multi-Audio™

Utvecklat med hänsyn till miljön

LÄS MER OM SONY OCH MILJÖN

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet.

Läs mer

MILJÖFUNKTIONER I DEN HÄR PRODUKTEN

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller belysningskontroll på bildpunktsnivå, ger bättre energieffektivitet genom att den justerar displayens ljusstyrka när bildinnehållet förändras

  • Med strömsparläget kan du spara energi genom att justera displayens ljusstyrka

  • Med läget Display Off kan du spara energi genom att stänga av displayen utan att behöva försätta tv:n i viloläge, så att ljudet fortfarande kan vara på

Recensioner

Vad användarna säger