TV-APPARATER

ZF9 | MASTER Series | Full Array LED | 4K Ultra HD | HDR (High Dynamic Range) | Smart-tv (Android TV)

ZF9 Series
Bild på ZF9 | MASTER Series | Full Array LED | 4K Ultra HD | HDR (High Dynamic Range) | Smart-tv (Android TV)

65 tum (164 cm)

KD-65ZF9

Rek. Ca-pris

34 000,00 kr

(VAT)

75 tum (189 cm)

KD-75ZF9

Rek. Ca-pris

57 000,00 kr

(VAT)
AEnergimärkning och produktblad

2modeller

Toppfunktioner
Full Array LED

FLER LED-LYSDIODER, HÖGRE LJUSSTYRKA, HÖGRE KONTRAST

(1) Vanlig EDGE LED. (2) Full Array LED. Simulerade bilder.

Fler LED-lysdioder är placerade direkt bakom skärmen i tv-apparater med Full Array LED än i vanliga Edge LED-tv-apparater. Det i kombination med den lokala nedtoningstekniken från Sony gör att tv:n kan tona ned eller höja ljusstyrkan på LED-lysdioderna i individuella zoner vilket resulterar i en riktig bioupplevelse med högre kontrast.

Ultimat realism 

Bildprocessorn X1™ Ultimate har oöverträffad processorkraft och upptäcker hundratals olika motiv på skärmen. Processorn förstärker ljusstyrkan, detaljerna och färgerna så att allt du ser är klart, ljust och otroligt realistiskt.

Levande färger från alla vinklar

Se levande, naturtrogna färger, till och med från sidan, på den här tv:n med vidvinkel. Med vår X-Wide Angle-teknik kan du se de realistiska nyanserna från TRILUMINOS-skärmen från alla vinklar.

Detaljer med exceptionell kontrast

Njut av vackra kvällsvyer fyllda av gnistrande ljuspunkter och djup svärta. Den här 4K Ultra HD-tv:n med X-tended Dynamic Range™ PRO har upp till tolv gånger så hög kontrast som en traditionell LED-tv och gör de mörka scenerna mörkare och de ljusa ljusare.

Minsta rörelse återges med otrolig skärpa

Med vår X-Motion Clarity™-teknik återges snabba rörelser jämnt och med bra skärpa. Rörliga bilder kontrolleras exakt för att undvika oskärpa. Även scener med snabba rörelser återges exakt utan att ljusstyrkan påverkas.

Tv med ZF9-soundbar
Få biokänsla med en soundbar

Använd en soundbar med din tv och få kittlande filmupplevelser i hemmet. Med Dolby Vision™ får du verklighetstrogna scener för en autentisk tittarupplevelse, och Dolby Atmos™ fyller rummet med uppslukande surroundljud.

Utforska nya världar genom att bara prata

Hitta all underhållning du kan tänka dig lika snabbt som du kan prata. Med den här Android™ Smart-tv:n hittar du filmer och tv-program från appar och sändningar på ett ögonblick med hjälp av avancerad röststyrning.

Android TV™
Fungerar med Apple AirPlay/Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du strömma video och ljud till din TV direkt från din iPhone, iPad eller Mac. Se filmer och program från Apple TV-appen, dina favoritappar eller till och med Safari. Dela dina foton med alla i rummet.

Design som hjälper dig att fokusera på bilden

Inga distraktioner utan bara snygga bilder. Den smala och elegant utformade aluminiumramen gör att du kan fokusera på skärmen, medan kablarna är dolda på bak- och framsidan.

Dra
Netflix rekommenderar våra Android 4K tv-apparater

Netflix underlättar för dig att hitta tv-apparater med bättre prestanda, enklare appåtkomst och nya funktioner som gör en smart-tv bättre. Med Netflix Recommended TV-apparater kan du se program och filmer med hjälp av en särskild knapp och röststyrning.

Netflix Recommended TV
Instruktionsvideor
Tv-instruktionsvideor

Har du frågor om hur du installerar och använder tv:n? Eller hur du ansluter den till annan utrustning? Våra instruktionsvideor hjälper dig steg för steg.

Specifikationer och funktioner

Upplev den otroligt realistiska bilden på 4K HDR-tv:n. Vår MASTER Series-teknik ger detaljrik bild, så att scenerna ser ännu mer verkliga ut.
  • Tillgängliga skärmstorlekar: 65 tum (164 cm), 75 tum (189 cm)

  • 4K HDR (High Dynamic Range)

  • Bildprocessor X1™ Ultimate

  • X-Wide Angle

  • Android TV™

Utvecklat med hänsyn till miljön

LÄS MER OM SONY OCH MILJÖN

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet.

Läs mer

MILJÖFUNKTIONER I DEN HÄR PRODUKTEN

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller belysningskontroll på bildpunktsnivå, hjälper till att ge bättre energieffektivitet genom att den justerar displayens ljusstyrka när bildinnehållet förändras

  • Med strömsparläget kan du spara energi genom att justera displayens ljusstyrka

  • Med läget Display Off kan du spara energi genom att stänga av displayen utan att behöva försätta tv:n i viloläge, så att ljudet fortfarande kan vara på

Recensioner

Vad användarna säger