Börjar på

Rek. Ca-pris

12 000,00 kr

(VAT)
1815

4.4 baserat på 1,815 kundrecensioner

1128
471
124
47
45
Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Fantastisches Bild und klasse Ton!

XH8505 / XH8577 / XH8596 / XH8599 Series 2020-06-28 av Robert

Nach etwa 2 Wochen ausgiebigem Testen würde ich meine Eindrücke zu dem TV nun zum Besten geben. Beginn wir mit der Inbetriebnahme: Der Fernseher kam in einem sehr gut verpackten Karton an, der auch nicht allzu schwer war, etwa 24kg. Oben laut Schaubild geöffnet entnimmt man erstmal eine Kurzanleitung die einen bei der Inbetriebnahme begleitet, sehr praktisch wie ich finde. Zu zweit hebt man den TV dann aus dem Karton und legt diesen mit der Bildschirmseite nach unten auf eine weiche Unterlage. Wir hatten dazu eine Decke auf der Couch ausgebreitet. Nun können die Füße links und rechts mit jeweils 2 Schrauben fixiert werden. Die Füße sehen zwar etwas dünn aus, sie sind jedoch sehr robust und gefallen auch optisch. Der TV wurde dann an seinen Platz gestellt und es wurde alles verkabelt. Anzumerken hierbei ist, dass es sich um ein externes Netzteil handelt. Ich finde es praktisch, weil im Fehlerfall nur das Netzteil und nicht der gesamte TV ausgetauscht bzw. repariert werden muss. An den Füßen lassen sich dann 2 mitgelieferte Kabelführungsösen befestigen so dass sich die Kabel schön ordentlich nach hinten abführen lassen, auch hier prima und optisch ansprechend gelöst. Der gesamte Rahmen des TVs ist abgeklebt, nachdem das alles entfernt wurde, steht dem nächsten Punkt, der Installation, nichts mehr im Wege. Bevor wir zur Installation kommen würde ich aber gerne noch ein paar Worte zum Design und zu der Fernbedienung loswerden. Besonders beeindruckt hat mich das Design des TVs. Der TV verfügt über einen äußerst dünnen Rahmen, welcher in einem dunklen Anthrazit gehalten ist und mir vor allem aufgrund der gebürsteten Edelstahl Optik sehr gefällt. Die Füße sind auch ein echtes Highlight, da nicht ganz außen befestigt, was super aussieht. Auch die Fernbedienung weiß zu überzeugen, sie sieht schön aus, liegt super in der Hand und hat eine sinnvolle Tastenanordnung. Die Installation als solches ist relativ simpel, falls noch nicht geschehen, sollte man sich spätestens jetzt ein Google-Konto anlegen, um später Apps aus dem Google Play Store laden zu können. Ansonsten wird man durch verschiedene Einstellungen geführt. Alles ist auch für nicht versierte Menschen einfach zu verstehen und zu bedienen so dass die Installation nach wenigen Minuten abgeschlossen ist. Internetverbindung habe ich sowohl über LAN-Kabel als auch WLAN getestet und konnte keinerlei Unterschiede feststellen. Die Verbindung war jederzeit gut und stabil. Als Betriebssystem kommt Android 9 zum Einsatz, gängige Apps wie Netflix und YouTube sind bereits vorinstalliert, andere wie Disney+ oder Twitch können über den Google Play Store installiert werden. Da ich noch einen 2017er Sony TV besitze, kenne ich alle Android Versionen von 6 bis 9. Während 6 und 7 schon ganz gut ausschauten und funktionierten, jedoch das System als solches sehr schwergängig und ruckelbehaftet war, ist spätestens seit Version 8 alles sehr flüssig darstellbar. Android 9 legt da die Messlatte gar nochmals höher, das Menü ist sehr schön und übersichtlich, lässt sich den eigenen Vorstellungen nach individualisieren und läuft vor allem sehr flüssig. Die Vielzahl der installierbaren Apps sucht seinesgleichen, hier wird jeder fündig. Ich habe auch ein paar Spiele installiert und per Bluetooth-Controller gespielt und ich muss sagen das ist schon um einiges entspannter als am Smartphone oder Tablet. Beim Stöbern im Menü fiel mir dann noch auf das es ein Softwareupdate gibt welches ich direkt installiert habe. Da es sich um ein topaktuelles Gerät handelt, wird es da sicher die nächsten Jahre noch Updates und Support geben. Auch die Sprachsteuerung, bei der die Bluetooth Fernbedienung als Mikrofon fungiert, funktioniert einwandfrei. Den Suchbegriff z.B. in YouTube nicht mehr umständlich eintippen zu müssen, sondern einfach anzusagen, ist in meinen Augen ein sehr großer Mehrwert. Nun geht es endlich ans Eingemachte, Bild und Ton wollen bewertet werden. Zunächst zum Bild, hier bin ich beim ersten Start immer skeptisch, meist ist das Bild nicht sonderlich gut und muss eingestellt werden, bei diesem TV jedoch nicht. Schon das erste Bild (Sat-TV) ist sehr überzeugend, ein super scharfes, kontrastreiches Bild mit sehr natürlichen Farben. Konkurrenzlos ist hier jedoch die Bewegtbilddarstellung. Ob Fußball oder Actionfilm, das Bild leidet unter keinerlei Schlieren, Artefakten oder Mikrorucklern, einfach traumhaft, ein Bild als würde man aus dem Fenster in die Realität schauen. LCD-typische Mängel wie Banding oder Clouding sind nicht vorhanden, schwarz ist schwarz und nicht grau, was mir sehr wichtig ist, vor allem weil wir meist im Dunkeln fernsehen. Das Bild ist insgesamt schön hell, ohne zu blenden. Neben Sat-TV habe ich noch eine PS4 Pro angeschlossen sowie die gängigen Streaming-Apps getestet, wie z.B. Netflix, Amazon Prime, Disney+, YouTube und Twitch. Egal welches Signal man dem Sony gibt, das Bild ist astrein. Sehr gut finde ich das, wenn z.B. seitens der PS4 Pro HDR oder bei Netflix Dolby Vision verfügbar ist, der TV das automatisch erkennt und eigenständig in die voreingestellte Einstellung wechselt. Auch wenn es sich um 4K Anwendungen oder Geräte handelt, schaltet der TV in die entsprechende Auflösung, wirklich sehr komfortabel. Fantastisch ist auch die integrierte Media-Player App. Ich schließe regelmäßig meine externe USB3 Festplatte an den USB3 Port des TVs um mir unterschiedliche Sachen anzusehen. Es lassen sich hierrüber Bilder/Fotos, Videos/Filme und Musik abspielen. Die App ist relativ schlicht und einfach, erfüllt ihren Zweck jedoch zu 100%. Auch Filme mit hohen Auflösungen und Bitraten (4K) werden ruckelfrei abgespielt. Natürlich können aber auch Drittanbieter Player, wie der VLC oder MX Player installiert werden. Die größte Überraschung ist jedoch die Tonausgabe. Klar es fehlt etwas an Dynamik und Wucht, verglichen zu einem Soundsystem, aber der TV zaubert ein klares, differenziertes Klangbild. Stimmen sind sehr gut verständlich, Musik klingt super, wie gesagt, etwas mehr Bass würde hier guttun, aber für integrierte Lautsprecher ist das wirklich ein Top Ergebnis. Von mir gibt es eine klare Kaufempfehlung für das Gerät.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

Utvärderaren fick antingen produkten kostnadsfritt eller var deltagare i ett program för produktlån

27

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Couleurs magnifiques mais l'IPS Glow

43 tum (108 cm) 2020-07-15 av Anthony2493

Les couleurs sont magnifiques comme jamais, Android TV est très agréable à utiliser et ce dernier est totalement fluide. Le KD-43XH8505 est équipé d'une dalle IPS Triluminos native 100 Hz, le tout avec une connectique complète et de l'eARC en prime. Un très bon point pour Sony qui a eu la bonne idée de placer les pieds au centre, je ne comprends pas cette mode depuis plusieurs années à vouloir placer absolument les pieds sur les extrémités, on perd en ergonomie, et on ne peut pas placer notre téléviseur si on a des bords en relief sur notre meuble, ou si la dalle dépasse de ce dernier. Malheureusement il n'y a pas que du bon, pendant 6 ans j'ai eu un KDL-40W905A que j'ai adoré, l'image était excellente avec des noirs profonds, ce qui n'est malheureusement pas le cas de ce XH8505 et ce principalement à cause de l'IPS Glow qui vient ternir fortement l’expérience. Ce téléviseur est placé dans une chambre, mon plus gros problème est qu'il y a de l'IPS Glow dans l'angle dans lequel je regarde l'image, ça gâche totalement l'expérience lorsque je regarde un film sombre ou avec des bandes noires par exemple. Je rencontre également deux petits soucis avec l'utilisation de l'eARC, sur la TNT pas moyen d'avoir du Dobly Digital + sur mon ampli Denon alors que ça fonctionne très bien avec les applications qui en proposent ou la Livebox tout simplement. Autre mauvais point, je ne comprends pas ce choix d'une alimentation externe, qui est imposante en plus de ça... A cause de l'IPS Glow, ce téléviseur passe d'excellent a moyen. Je regrette de ne plus trouver de modèle haut de gamme dans ce format, c'est un segment totalement abandonné par les constructeurs. Tout le monde n'a pas la place de mettre minimum un 49 pouces dans son salon, encore moins quand le téléviseur est destiné à une chambre.

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

7

0

1,814 Kundrecensioner

Modeller

0

Tolles Gerät

123 cm (49'') 2021-09-23 av Rüdiger Widder

Vor einem Monat gekauft Sehr gut an der Wand Einfache Bedienung

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Bel prodotto

43 tum (108 cm) 2021-09-23 av Prof 1

Soddisfatto la prima volta che compro una Smart tv

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Gutes Produkt

49 tum (123 cm) 2021-09-22

Vor zwei Wochen gekauft und zufrieden. Keine Bedienungsanleitung im Internet gefunden.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Service
2021-09-24

Hi Weber,
danke für dein Feedback. Den Web-Guide sowie die Referenzanleitung findest du unter den folgenden Links: https://bit.ly/3ERuzAs (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Radwa @Sony Support DE

0

Prachtig helder beeld

49 tum (123 cm) 2021-09-21 av Brui2

Kan eindelijk weer goede kleuren zien. Helder en mooi

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Schönes Einsteigermodell

49 tum (123 cm) 2021-09-18 av TheDave

Hervorragende Bilqualität mit vielen Einstellmöglichkeiten.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Very Irritating GUI

108 cm (43”) 2021-09-08 av KeepitSimple

Due to an EU driven firmware update I now get a Power Consumption message every time I change picture settings and it's so irritating. It can't be switched off. Please fix this Sony. UK doesn't need to comply with this EU regulation.

Bildkvalitet

Dålig

Ljudkvalitet

Mellan

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Mellan

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

Svar från Sony support team
2021-09-10

Hi KeepitSimple,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that you're going through this experience.
We understand your frustration, however, these regulations cannot be changed. We'll make sure to pass your feedback about an option to turn it off by choice through the proper channels for future consideration.

Hana @Sony support UK

0

Sony's quality as standard

43 tum (108 cm) 2021-09-07 av jimjp

I'd originally gone to buy a updated version of our Samsung. Our local, and very knowledgeable, independent retailer pointed out this TV as a possible, and better, alternative. Side by side comparison of the same programme - no contest! The depth, quality and overall beauty of the Sony picture left the competition by the wayside. Set up was easy and straightforward - simply follow the on screen messages, connect to the internet, and you're away. To be fair, we don't find the operating system as easy to navigate and intuitive as our former TV, but it's early days and we're still finding things out. That's a small niggle against the beauty of the on screen images. You'll not go far wrong with this TV - take look and you'll see!

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Brilliant TV

123 cm (49'') 2021-09-07 av Bizzby09

We always buy Sony Bravia TVs and upgraded our old one from 5 years ago. I am extremely pleased with the new TV, the depth and colours are amazing and it's got everything you need, we have a freesat box and android box attached and it works perfectly with them. The only drawback is that we can't get our local BBC Wales news on the TV but not a problem as we use Freesat for this instead.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Goede koop van mij, en prima beeld en goed geluid.

49 tum (123 cm) 2021-09-06 av 2013jt1998

Het beeld geeft goede kleuren, en schakelen naar andere zenders die recht over.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Sleeper hit?

123 cm (49'') 2021-09-06 av automatom

After trying a few TVs over the past few months I was always let down in some way or other, and while this one does have its flaws I’m finding it a solid performer on all fronts. I ordered a 2021 50X85J earlier this year as it was a nice 4K/120 set with GoogleTV, and seemed to be everything I needed in a direct-lit VA panel (full-array are too bright for me, my eyes don’t handle powerful HDR very well). When I received it I found the reflection handling to be very poor, and the Sony dark corners (where the LEDs don’t reach) were evident to see. The screen also had a HDR haze too it that I just couldn’t get rid of with settings, so I sent the TV back. Enter the XH91. A TV you won’t find a single review of on YouTube or RTINGS etc. This is a 100/120hz panel, but without HDMI 2.1 (so no 4K/120) but it does have great motion handling because of the high refresh rate. Watching Formula 1 and some football on it through NowTV I instantly noticed how well this panel handled motion compared to the X85J. Smooth camera transitions as cars fly down the track, no judder or smearing of the football when it’s hoofed upfield. Very impressed with the motion handling. Colour accuracy is great out the box. I felt the X85J was overblowing the reds and I couldn’t tone them down. I didn’t have to do anything with the XH91, it was just bang on from the start. Maybe I got lucky with this panel and didn’t with the last? but the colours are natural and gradients are good. Happy with that. In terms of gaming the X85J was said to have a great input lag by multiple review outlets. In reality when I first loaded up Fortnite on it I could tell the lag was nowhere near as good as my old Samsung which was disappointing. The movement felt sluggish, and I was always second best in a 50/50. Thankfully the XH91 is closer to the Samsung and feels really responsive. It’s a very nice gaming experience even if it is limited to 4K/60. I want to go back to backlight issues I was having with the X85J as I think it’s a characteristic of direct-lit Sony panels. the LEDs directly behind the screen produce a haze effect which ruins the contrasty punch you get from a VA panel. This will obviously be less noticeable with a full-array panel as it can dim certain areas of the screen, but with a direct-lit solution I almost feel you’re better off with the old-fashionable edge-lit frame dimming backlight as this produces less haze. The downside of course is edge-lit can give you a patchy backlit, something which is noticeable on the XH91 in a dark room. The first XH91 had a really bad bleed, something the Sony Centre told me all have. I wasn’t happy and asked for a replacement. The new XH91 I received has a similar bleed across the top left of the screen, but it is less noticeable than the other. I don’t understand why Sony struggle with this as the cheap Samsung TU7000 I bought last year had a uniform backlight with no issues. This is probably the only reason I’m giving this TV 4 and not 5 stars. Overall I’m happy enough with this set. The positives for me were good reflection handling, great response time, good selection of apps, brilliant motion handling, accurate colours, and punchy brightness. The negatives: backlight bleed visible (only in a dark room with a totally black background), sound processor isn’t as good as Samsung or 2021 Sony models. Sound with native apps through my AV receiver is noticeably more muddy sounding than the X85J. Sound improves if I use the PS5 leading me to believe it’s a low quality sound chip in the TV itself. This TV is also due to receive an update to Android 10 (GoogleTV) as it’s currently running the old Android 9. It has been confirmed by Sony that this model will get the update, but it has yet to appear for me..

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony support team
2021-09-08

Hi automatom,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your TV. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony Support UK

0

Bedienungsanleitung mangelhaft

49 tum (123 cm) 2021-09-06 av Parrakeet

Leider sind nicht alle Funktionen in der Online-Hilfe beschrieben, so dass ich noch weiter mühsam probieren muss. Dabei kann ich nicht beurteilen, ob alle beworbenen Funktionen tatsächlich vorhanden sind. Ein schriftliches Manual gibt es nicht!

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Mellan

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Excellent

43 tum (108 cm) 2021-09-03 av Titian1370

Plusieurs mois déjà et j'en suis très content. Toutefois la notice est incomplète. Je n'arrive pas à passer mes Photo de mon iPhon dessus. Comment faire ?

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2021-09-06

Bonjour Titian1370,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/3l1mGiL (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Rania@Sony support FR

0

Gutes Gerät

43 tum (108 cm) 2021-08-31 av Sony Oled KD55A1

Bin zur Zeit mit diesem TV im Kontakt mit dem Sony Support, da einige Apps nicht funktionieren ( Dazn, Netflix) Bin leider etwas enttäuscht, hoffe Sony bekommt das hin. Habe noch Garantie.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Dålig

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Tv met problemen

43 tum (108 cm) 2021-08-28 av Henk24

Deze tv hebben wij op 2 juli 2021 gekocht. De eerste weken konden wij probleem loos kijken. Toen viel het beeld weg , na nader onderzoek van een monteur bleek dat de Quantus digitale module niet goed samen werkt met deze sony tv. Dit had te maken met de software die in deze tv zit. Bij de aankoop is hier nooit over gerept, dus ik heb mijn Quantus module overgezet van mijn oude tv naar de nieuwe tv. Volgens de monteur was een Smit digitale module wel goed voor dit soort tv's. Als we dit allemaal van te voren hadden geweten hadden we voor een andere tv gekozen.

Bildkvalitet

Dålig

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Dålig

Design

Bra

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Einstellungsprobleme

43 tum (108 cm) 2021-08-28 av Dieter Zwinger

Kopfhörer: Entweder Lautsprecher oder Kopfhörer. Was machen wir, wenn die Familie über den Lautsprecher hören will und ein Familienmitglied muss über Kopfhörer hören. Ging beim alten Fernseher problemlos. Icon TV: Entweder DVBT oder Internet. Vom Internet gibt es kein Zurück zum DVBT. Also DVBT-Box wieder anschließen. Das Internet kann ich nicht mehr entfernen. Vielleicht gibt es einen Resetknopf.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Dålig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

0

Tolle extras !

43 tum (108 cm) 2021-08-27 av Witold Nowicki

Sehr gute Gerät mit Super scharfen und brillanten Bild, es ist mein zweites Sony und bin super zufrieden.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Brilliant TV

49 tum (123 cm) 2021-08-23 av ChisH

I bought this about a month ago and an so pleased with it. It has all the connection points I was looking for and is incredibly easy to use. Have had no problems getting used to it . Highly recommended

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

mooie TV

49 tum (123 cm) 2021-08-23 av Benny47

Ik hiervoor een samsung had en voor een helder beeld ging dus werd het een sony

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

prodotto ottimo

49 tum (123 cm) 2021-08-23 av Pusci

Molto soddisfatto della funzionalità e della qualità delle immagi e audio

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Getting connected

108 cm (43”) 2021-08-22 av Northern Old Bloke

The picture is good and we now have the connections to some of the services we use, but we have a sound bar from a previous TV which we have been using with this TV, BUT sometimes there are problems getting the optical connection to work and also it would be also be good not have to use another remote to control the sound output when using a much needed sound bar.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Dålig

Funktioner

Mellan

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Top

49 tum (123 cm) 2021-08-22 av oliv80

A acheter sans hésiter, qualité d'image et son + une très bonne fixation murale

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Heel vriendelijk, beleefd en vooral veel geduld

49 tum (123 cm) 2021-08-21 av Groenera45

Nadat de nieuwe Sony tv een tijdje draaide kwam er een streep in het beeldbuis. De winkel (Beerepoot) gebeld, kort daarna belde de Sony "u krijgt een nieuwe Tv", 1e bezoek; Paar dagen later werd deze gebracht en ingesteld. Ben slechthorend en had problemen met te streamen op me gehoortoestel via optical-uitgang. Opnieuw gebeld, het probleem uitgelegd. We komen langs. 2e bezoek; Deze Monteur heeft alles na gekeken, had veel geduld omtrent de klacht en is er uitgekomen. Met andere woorden, geholpen zoals het behoort te zijn. Via optical-uitgang is het geluid nu weer op me gehoortoestel.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Not good enough

123 cm (49'') 2021-08-19 av Captchaos

It doesn’t do what the instructions say that it does.

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Mellan

Design

Bra

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony support team
2021-09-02

Hi Captchaos,

Thank you for your review.
Having read your feedback, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Hanan @Sony support UK

0

Belles images

43 tum (108 cm) 2021-08-19 av cat21

Satisfait de cet article ,excellent rendu ses couleurs

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2021-08-23

Bonjour cat21,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Really sharp picture

43 tum (108 cm) 2021-08-17 av Pete b1945

I was looking for a new tv with really great picture for movies mainly and I’m seriously impressed !

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Top TV-toestel

49 tum (123 cm) 2021-08-17 av Gerard234

ik heb al meerdere Sony TV's gehad. En deze zijn allen goed bevallen. Daarom weer voor het merk Sony gekozen. Ik heb deze TV nu een aantal weken in huis. De mogelijkheden zijn enorm, vergeleken met het vorige toestel. Deze was in 2009 gekocht en werkt nog steeds goed. Het beeld van de nieuwe TV is wederom uitstekend!! Echte aanrader.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Why to dependant on Google

123 cm (49'') 2021-08-10 av Fraggle Rock

I bought this a couple of months ago, the quality of picture and sound is as expected. However, the internet operations are heavily dependant on Google, tedious to use and having to open a Google account and constantly sign in to fully enjoy the TV

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Dålig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

1

Svar från Sony support team
2021-08-12

Hi Fraggle,

Thank you for your feedback.
Android/Google TV use the Google Play store and services which require a Google account for full functionality, you can find more about Google TV here: https://bit.ly/37zAZoA. If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sony Support UK

0

Bonne TV

43 tum (108 cm) 2021-08-10 av Eve44

TV répondante à mes attentes. Un petit bémol : 2 à 3 fois par mois l'écran ne s'allume pas. Je dois éteindre la box et en la rallumant l'écran se rallume. J'ai cherché mais pas trouvé la raison de ce petit bug soit côté box soit côté TV.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

Svar från Customer Support
2021-08-12

Bonjour Eve44,

Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).

Équipe Sony Support.

0

Goeie tv

49 tum (123 cm) 2021-08-09 av Maikel1810

Ik heb hem half jaar gekocht en ik heb geen spijt er van mooi helder beeld

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Teleurstelling

43 tum (108 cm) 2021-08-06 av Koe48

Ik had 4 maanden geleden dit toestel gekocht echter na 4 maanden bleek het toestel al gecrased, was hier niet blij mee ,ik had voor Sony gekozen in de hoop dat mijn tv langer meegaat dan mijn eerder gekochte Lg en Philips toestel deze begaven het na circa 4 jaar. Dus wel een teleurstelling heb wel een ander toestel gekregen in de hoop toch jaren plezier te hebben.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Molto buono

49 tum (123 cm) 2021-08-06 av Jackfish68

Qualità video molto buona audio discreto smart TV funzionante alla perfezione. Facilità di installazione. Qualità sony.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Great TV

49 tum (123 cm) 2021-08-05 av RDW62

Excellent product good features great picture… very happy

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Viele sehr gute Eigenschaften.

49 tum (123 cm) 2021-08-05 av KD 49XH8505 BEAP

Ersatz für acht Jahre alten Sony. Er hat einfach sein Erdendasein ausgehaucht.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Great picture quality

49 tum (123 cm) 2021-08-05 av Keithk11

High quality 4k picture, super clear and realistic colours

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Excellent

123 cm (49'') 2021-08-02 av Welsh Jonsey

Easy to install without the booklet. Excellent sound and picture quality. Doesn’t take too much space. Great purchase. AirPods and Alexa works ideal.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Super goede TV met fantastische beeldkwaliteit.

43 tum (108 cm) 2021-07-31 av René van Prooijen

Deze TV gekocht bij BCC omdat MediaMarkt gefaald heeft om de online bestelling correct af te handelen. Goede service, oude TV kunnen inleveren. De TV heb ik in no-time gemonteerd, geïnstalleerd en ingesteld. Dit ging fantastisch snel en de TV was zo intelligent dat hij binnen 10 seconden een (bekabelde) internetverbinding had en dat er Sony randapparatuur aanwezig was. Het beeld is fantastisch en alles start supersnel op! De integratie met onze Logitech Harmony afstandsbediening werkt ook feilloos, top Sony! Bedankt voor deze top TV!

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

bad picture quality

123 cm (49'') 2021-07-30 av mome1

bought it to replace my twelve year old panasonic tv, after eleven days i returned it to the store. bad picture quality, maybe it just a one off. waiting on store feedback.

Bildkvalitet

Dålig

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

3

Svar från Sony support team
2021-08-02

Hi mome1,

Thank you for your feedback.
We're sorry to hear that you returned your product.
We could've advised how to adjust the picture quality. In the future, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sony support UK

0

I am liking the TV more each day

43 tum (108 cm) 2021-07-29 av Nikon man

It is not a straight out of the box switch it on and all will be great. You have to work on all the settings to achieve the picture quality this TV is capable off. The sound is the same and to get the best one needs a sound bar

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

4

0

0

Fonctionnalitéz moyennes

49 tum (123 cm) 2021-07-28 av BOUC

Mises à jour en plein milieu du film . Suite à coupure de courant EDF, obliger de réinitialiser la TV pour faire fonctionner le décodeur Orange

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2021-07-30

Bonjour BOUC,

Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).

Équipe Sony Support.

0

Excellent TV

49 tum (123 cm) 2021-07-27 av Mellifluence

First time purchase of a Smart TV. Has all the features (DVB-T, Freesat, Streaming etc.). Very happy so far - only downside is the lack of a centre stand, which was easily remedied.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Perfecte tv

49 tum (123 cm) 2021-07-26 av Roan28

Ik heb deze tv 2 weken geleden gekocht en is een van de besta aankopen ooit. Features zijn geweldig, perfect voor gamen, gebruiksgemak is top.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Great Features, Brilliant colours

49 tum (123 cm) 2021-07-26 av Kiminks

I picked this TV over much cheaper models, I'm so glad I did.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Good TV

43 tum (108 cm) 2021-07-26 av HELLOGLAZING

No regret at all - From Panasonic to Sony - Due to lack software update from panasonic

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

Svar från Customer Support
2021-07-28

Hi HELLOGLAZING,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your TV and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!

If you need any assistance, feel free to contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL, we will gladly assist you!

Sony support UK

0

Excellent Quality As Always!

49 tum (123 cm) 2021-07-25 av SpiLaw79

I've had this TV for a while now, but it's always best to do any reviews when some time has passed. This TV is yet another fantastic product from Sony, it's a massive upgrade from my old TV. I use it every day, Live and On-demand content looks fantastic. I play my Atari VCS 800 on it and it looks great. I now have a PS5 as well which really completes the package, everything on screen pops, it's spot on. It really shows how far technology has come in the last 10 years. I would definitely recommend this TV for watching live TV and on-demand content. Plus if you are a gamer, this is a must for any platform. Absolute beast of a TV.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

prachtig beeld en geluid

49 tum (123 cm) 2021-07-25 av eduardvr

Vorige maand gekocht en geen seconde spijt. Ook op grotere afstand duidelijk beeld. Veel mogelijkheden met de verschillende apps.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Mooi beeld en fijn menu

49 tum (123 cm) 2021-07-24 av René vL

Nu een maand in bezit en erg tevreden over het beeld en geluid. Het wisselen van zender zou wat sneller mogen

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Great television

49 tum (123 cm) 2021-07-21 av Mulder2019

I have used Sony television’s before. I can’t fault them.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

non buona

43 tum (108 cm) 2021-07-20 av checipossofare

purtroppo sono rimasto molto deluso Sony non e' piu' Sony.....

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Dålig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

0

Excellent smart tv features, good video quality

49 tum (123 cm) 2021-07-19 av Kennethy88

I bought this 49” XH85 TV two weeks already. It has complete features, 4 HDMI inputs, support both digital TV and satellite TV (either main or main + sub). Built-in up-scaler which can offer acceptable display even playing low resolution source. The only weak point is about its speaker output, you may need a sound bar with subwoofer if bass is needed.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Fijne TV, echter geen 4k 100hz!

49 tum (123 cm) 2021-07-19 av Benji123_

TV biedt geweldig beeld, zeker voor de prijs. Echter, ivm het gebrek aan een HDMI 2.1 aansluiting is het NIET mogelijk om de TV op 4k en 120hz te draaien. 120Hz is alleen mogelijk bij resoluties tot 1440P. Ik kwam hier pas na aanschaf achter, wat toch wel erg jammer is. 4k draait op max 60hz. Als ik dit had geweten had ik iets meer geld uitgegeven aan een echte 4k 120Hz TV. 120Hz is dus alleen een ding als je een gaming PC aansluit en op 1440P of lager gamed, in alle andere gevallen draai je op 4k 60Hz of 1080P 60hz. De apparaten die op 1080P draaien, zoals een PS4, kunnen namelijk vaak niet hoger dan 60Hz. Het is dus feitelijk gewoon een 60hz TV. Geluid is slecht maar ik had al goede speakers, dus voor mij geen probleem. Speakers of soundbar is wel sterk aan te raden.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Mellan

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

mooi beeld

43 tum (108 cm) 2021-07-15 av Lyatje

De oude tv deed het niet meer en deze is fijn om naar te kijken.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Zeer goede kwaliteit

49 tum (123 cm) 2021-07-15 av Wijnand Arends

In de winkel waar wij dit toestel kochten viel deze gelijk op vanwege helderheid van beeld

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Amazing visual clarity

43 tum (108 cm) 2021-07-14 av Wembred

This was an upgrade, bought because I already owned a Sony av unit. There were a few setup issues which Richer Sounds came out and sorted and I couldn’t be happier with it. I’ve watched F1, Wimbledon and the Euros in uhd and the picture quality is fabulous - couple that with the 5.1 surround speaker system and its the next best thing to watching in a cinema. Proverbial pig in muck.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Excellent product

49 tum (123 cm) 2021-07-12 av Sha9

Excellent picture quality. The sound not as good as I expected but I am using a 5.1 surround sound system so I am ok. I am happy with this product and the price I paid it for. i say 4 out of 5.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

Svar från Sony support
2021-07-14

Hi Sha9,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your TV. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sony Support UK

0

Great hardware, software is insanely poor.

108 cm (43”) 2021-07-11 av alexb123

Netflix/apps will randomly crash. You’ll be watching a movie on Netflix and YouTube will pop open. After running the tv for a few hours is becomes slow. Software updates are few and far between. Do not buy a Song Android TV

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Dålig

Design

Bra

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

0

So far so good !

49 tum (123 cm) 2021-07-10 av SportsViewer

I only have the new TV for a week or two, and am still familiarising myself with its features.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

Svar från Customer support
2021-07-12

Hi,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your XXX and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!

If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Tolle Extras, kann mehr als erwartet

43 tum (108 cm) 2021-07-10 av Maffin9987

Den Kauf nicht bereit, wirklich super bis auf die Chrome Cast Funktion die ich noch zum laufen bekomme

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Lange und Komplizierte Einstellung

43 tum (108 cm) 2021-07-09 av Richard Graf

Habe diesen Fernseher jetzt 3 Tage im Einsatz. Habe bis jetzt 3 Tage gebraucht um diesen Fernseher einzustellen. Ältere Leute bekommen die gar nicht zu Stande doch sehr kompliziert

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Service
2021-07-12

Hi Richard,
hier ist der Web-Guide, es genügt, Stichwörter in das Suchfeld einzugeben, und dann erhält man alle notwendigen Informationen: https://bit.ly/2T2L5uq (Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Eine Referenzanleitung als PDF-Datei gibt es auch unter diesem Link zu finden: https://bit.ly/3xAdlDQ. Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/2AcprtW.
Sony Support DE

0

Goed.maar...

43 tum (108 cm) 2021-07-09 av hwbes480

Ik ben tevreden, maar heb veel werk aan het openen van diverse apps. Kost tijd. Maar het toestel is verder snel en gebruikersvriendelijk. En ziet er mooi uit!

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

TV stop working in less than 6 mouths

123 cm (49'') 2021-07-08 av Mug for buying Sony tv

Very poor TV been at repairs for over two weeks and still not repaired

Bildkvalitet

Mellan

Ljudkvalitet

Mellan

Funktioner

Dålig

Design

Dålig

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

Svar från Sony support team
2021-07-12

Hi Mug,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that you went through this experience.
Rest assured that our engineers are doing their best to repair the TV with priority and deliver it at its optimum state. We appreciate your feedback and will make sure to pass it through the proper channels. If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sony Support UK

0

Excellent television

43 tum (108 cm) 2021-07-07 av Aaron TJ

Bought this model to replace our 14 year old Sony. Excellent picture quality and good sound. Wide range of apps and easy to navigate.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Bonne TV

49 tum (123 cm) 2021-07-06 av beuc14

Bonne TV dommaque qu'il n'y a pas de sortie HDMI 2.1 pour la PS5.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Super quality pictures!

49 tum (123 cm) 2021-07-06 av Golden Brown

We looked at two 49" Sony TVs and decided to buy the XH85 as it was 100Hz as against 50Hz. Set up was really easy (although disappointed that UKTV Play is not available as an app). The sharpness of the picture is amazing compared to our last Sony Bravia 43" TV, bought in 2016. I used a Sony soundbar previously, but I find that the XH85 doesn't need it. Watching Wimbledon is incredible - the colour is incredible and the motion of the ball is perfect. I watched a match on my mum's LG and it wasn't a patch on the Sony. My only slight criticism is the stand (2 legs!) which is not as nice looking as the oval shaped one on our previous TV. And finally, why do all TV surrounds now have to be black? I prefer silver but Sony don't make those any more.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

2

0

0

Great TV

49 tum (123 cm) 2021-07-06 av Best Grandy

Had it for about 3 weeks. Very pleased with it, makes watching the Tour de France so much more enjoyable then previous tv

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Ottimo televisore

43 tum (108 cm) 2021-07-06 av EnHercle

Ottimo TV mi ha molto stupito per la velocità di passaggio da una funzione smart, tipo Netflix alle classiche funzioni del televisore

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Great picture but lacks features

108 cm (43”) 2021-07-05 av Willh88

Got this on a great deal as it was the last one in stock. Easy to set up, and the picture uality picture is far better than our previous, not smart, TV. However, we were able to set the time on our last TV, which we can't do on this one, and we miss this feature. Once you have set up i-player etc they are accessed instantly, with no delays. I would have preferred a stand instead of the feet supplied with the unit, as these get in the way of our existing sound bar.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2021-07-07

Hi Willh88,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your TV. Having read your review, we recommend that you contact us to provide us with more information regarding the time feature referenced to ensure we can help you using the details in the following link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Superb TV

49 tum (123 cm) 2021-07-04 av Davey K2021

This TV is absolutely amazing - the picture is great, the features are great (especially being able to get Apple TV), even the sound is good which is impressive considering how slim the TV is.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Good features easy to use.

49 tum (123 cm) 2021-07-03 av Jock05

Happy with the tv the manual is not a lot of information.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Will need an aerial

108 cm (43”) 2021-07-03 av Malc1969

Still can’t understand why I had to fit an aerial to be able to watch ITV 1 catch up online through my Wifi.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony support
2021-07-05

Hi Malc1969,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that you're not happy with the TV functionality.
We would like to highlight that third party apps functionality is decided mainly by the providers. If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sony support UK

0

Fantastic so pleased I bought this

49 tum (123 cm) 2021-07-03 av Doc85

Easy set up, colours are fantastic, even in bright sunlight and the sound is great even without sound bar. Really pleased

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Superb picture

49 tum (123 cm) 2021-07-02 av Malcolm 49

Bought 2 weeks ago and very pleased with the picture and colour.Will be investigating its many features when I read the manual.Had a Sony previously for 11 years and would only buy Sony for its quality

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

goed en betrouwbaar apparaat

49 tum (123 cm) 2021-07-02 av anijs59

energie zuinig, modern en up to date, 100 Hz en veel mogelijkheden

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0