4059

4.4 baserat på 4,059 kundrecensioner

2408
1155
266
95
135
Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Obs! Produktrecensioner kan innehålla olika varianter av produkter. Vissa produktvarianter, tjänster eller -funktioner som omnämns i produktrecensionerna kanske inte är tillgängliga i alla länder.

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Meilleur rapport Image/Qualité/Prix en 75 pouces

189 cm (75”) 2018-04-14 av erpol78 (Frankrike) Godkända kund Godkänd

Je cherchais une TV Android de 75 pouces, donc le choix est vite fait: les concurrents sont soit des LED moins bons, soit des Oled 3 fois plus chers. La qualité d'image est la meilleure possible compte tenu de la technologie LED, et les autres fonctionnalités (implémentation de l'interface Android) au top. Le son est dans la moyenne du son intégré aux écrans.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

7

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Évitez les mises à jour Android

55 tum (139 cm) 2020-12-15 av dfbcs (Frankrike) Godkända kund Godkänd

Update beugué et manque de réactivité sur correctif

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

6

0

4,037 Kundrecensioner

Modeller

0

Prima tv goede beeld kwaliteit

55 tum (139 cm) 2021-11-30 av Pol4405 (Nederländerna)

Nu 3 jaar in gebruik bevalt uistekend ik zou aan iedereen aanbevelen

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Insgesamt enttäuschend

65 tum (164 cm) 2021-11-22 av fatssi (Tyskland)

Immer wieder geht garnichts mehr,dann Stecker ziehen und er baut sich wieder neu auf für unbestimmte Zeit . Gespeicherte Progamme sind auf einmal nicht mehr da und müssen erneuert werden. Fernbedienung eine Katastrope wenn es nicht genau auf den Punkt zeigt , ein bisschen von der Seite geht garnichts.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Mellan

Design

Bra

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony Support
2021-11-24

Hi fatssi,
es tut uns leid, das zu hören. Es wird empfohlen, die Daten in Cash zu löschen, um die Leistung des Fernsehers zu verbessern. Anweisungen dazu sind hier zu finden: https://helpguide.sony.net/tv/faep1/v1/de/07-01_12.html (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Um zu verhindern, dass die Kanäle verwechselt werden, empfiehlt es sich, die Option [Dienste automatisch aktualisieren] zu deaktivieren. Eine Anleitung dazu kannst du hier finden: https://helpguide.sony.net/tv/faep1/v1/de/08-04_14.html. Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/2AcprtW.
Radwa @Sony DE

0

Delusione

65 tum (164 cm) 2021-11-22 av Triligni (Italien)

Pannello super, colori meravigliosi, ma per il resto delusione totale. Il software gestionale è inadeguato alla potenza del tv. Avevo consigliato Sony a molti amici facendogli acquistare i loro tv, ma sono pentito. Il costo non giustifica nulla. Ogni giorno i televisori restartano o non scambiano dalla pagina home a quella tv digitale. A volte è necessario staccare la presa per alcuni secondi e sperare nel restart spontaneo. Non ci siamo

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony Italia
2021-11-25

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Ti suggeriamo di assicurarti che il TV sia aggiornato all'ultima versione software "v6.7165" disponibile qui: http://bit.do/fSGdY (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Dopo l'aggiornmaneto ti chiediamo di eseguire il ripristino di fabbrica come viene indicato qui: http://bit.do/fSGd3 (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Zeid @ Sony Support IT

0

Trop compliqué d'utilisation

49 tum (123 cm) 2021-11-20 av Crt64 (Frankrike)

Compliqué d'utilisation des qu'on sort de la fonction TV Internet inutilisable...

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Ljudkvalitet

Mellan

Design

Bra

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony Support Team
2021-11-23

Bonjour Crt64,
Merci pour votre commentaire.
Nous sommes désolés d'apprendre le problème que vous rencontrez avec votre téléviseur.
Pour remédier au problème d'Internet, veuillez suivre le lien suivant :
https://bit.ly/3E07niZ
Si le souci subsiste, le mieux est de contacter notre Assistance :
https://bit.ly/2oCYGVR
(copiez-collez ces adresses dans votre navigateur).
Inas@Sony FR

0

Prodotto Fantastico

49 tum (123 cm) 2021-11-19 av Carlo89 (Italien)

Da tre anni acquistato fantastico senza mai problemi

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Super

55 tum (139 cm) 2021-11-14 av Patinmau (Frankrike)

Tout est conforme à nos attentes, super facilité d'usage

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Fernseher oft ohne Bild, nur Ton

65 tum (164 cm) 2021-11-13 av Maik535 (Tyskland)

2 Monate nach Ende der Garantiezeit fällt immer wieder das Bild aus. Der Ton funktioniert weiterhin. Manchmal funktioniert derTV am nächsten Tag wieder, manchmal erst nach einer Woche. Keiner weiß woran das liegt. Sony lehnt Gewährleistung ab. Habe gedacht, dass ich für den Kaufpreis und dem Hersteller Qualität bekomme aber leider nicht. Mein 10 Jahre alter LG läuft immer noch super. Schade Sony, wenn der TV funktioniert ist es ein super Gerät mit tollem Bild aber halt nur wenn er funktioniert. Dies tut er leider viel zu selten!

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony Support
2021-11-16

Hi Maik535,
es tut uns leid, das zu hören. Führe bitte den unter dem folgenden Link aufgeführten Schritten zur Fehlerbehebung: https://bit.ly/3HtjN4Y (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3ceLq0x.
Radwa @Sony.DE

0

Gutes android Fernsehen

65 tum (164 cm) 2021-11-12 av Cipiripide (Tyskland)

Alles gut und top , Gutes Bildqualität fur die Preis.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Nice display, terrible user interface.

55 tum (139 cm) 2021-10-28 av Original659 (Storbritannien)

Not impressed with the user interface of this TV. The display's great but the user interface (volume, settings, TV guide etc.) is so annoying, mainly because there's a significant delay between pressing a button on the remote and the corresponding action occurring on-screen. Settings are also unintuitive and inconsistent, fragmented over different 'apps'. Some display over the TV picture, others cause the screen to blank and audio to mute. I would prefer if these so-called 'smart' TVs had a dumb mode that disabled the internet connection and behaved like a traditional TV.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Dålig

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony Support Team
2021-11-01

Hi,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with the TV being slow and unresponsive while navigating.

We recommend making sure that your TV is up to date: https://bit.ly/3CB3Yq0.
And if the issue remains, you can proceed by doing a factory reset for the TV: https://bit.ly/2ZC41mO.
After the factory reset, you don't have to connect the TV to the internet if you don't want to use the smart functions of the TV.

If the issue is still the same, we recommend getting in touch with us so we can offer further assistance. : https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @ Sony Support UK

0

Mauvaise qualité

55 tum (139 cm) 2021-10-25 av Mika du 02 (Frankrike)

Acheter il y a moin de 3 ans et la tele ne repond plus a la telecommande d’origine ni a aucune autre. J’ai fais une remise a zero du logiciel de la tele et je me retrouve avec une tele qui reste bloqué sur le choix de la langue . Sony n’a pas u l’inteligence d’installé des boutons sur la tele pour pouvoir l’utilisé sans telecommande

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2021-10-28

Bonjour Mika du 02,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Rania@Sony support FR

0

Nix gutes

65 tum (164 cm) 2021-10-14 av Lillymaus (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Habe es bereut u der neue kein Sony mehr .saund Anlage ist okay

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Ljudkvalitet

Dålig

Design

Mellan

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony
2021-10-18

Hi Lillymaus,
wir haben dein Feedback gelesen. Da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fKai8 (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Ali @Sony DE

0

No Alexa!

49 tum (123 cm) 2021-10-14 av RoyBoy99 (Storbritannien)

No Alexa in Norway, not good enough, so I watch my Samsung instead.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony Support Team
2021-10-18

Hi RoyBoy99,

Thank you for leaving your review.

We'd like to highlight that your TV is compatible with Amazon alexa; yet the Alexa app is not available in all the countries.We'd recommend contacting Amazon directly for further assistance on this matter.

Please don't hesitate to reach out to us over the phone, chat support and email using the details here: https://bit.ly/2Xk5rBI to provide us with any further feedback you may have.

Mennah @Sony UK

0

Viele Aussetzer

189 cm (75”) 2021-10-09  (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Das Gerät hängt sich des öfteren auf und braucht danach 3 Minuten zum reseten

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony
2021-10-11

Hi Decker,

es ist zu empfehlen, die Daten im Cache zu löschen, um die Leistung des 
Gerätes zu verbessern. Gehe bitte dazu wie folgt vor: Home / Einstellungen / Speicherverwalten / 
interne Speicher / Daten im Cache und lösche die Daten im Cache. Solltest du noch Hilfe benötigen,
 empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).

0

Fehlerhaftes Technik für viel Geld ...

55 tum (139 cm) 2021-10-02 av Kai Ekl (Tyskland)

Reaktion-zeit Fernsehe auf Fernbedienung; 1sec.. Programmwechseln bei FreeTV; bis zu3sec.. Programmwechseln mit CI+ bei PayTV; bis zu ca. 5sec. nicht akzeptabel. Fehlerhaftes Technik für viel Geld. keine kauf Empfehlung.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony
2021-10-05

Hi Kai,

überprüfe bitte, ob sich die Störung durch einen kompletten Neustart des 
Fernsehers behebt. Ziehe dazu alle Kabel von deinem Fernseher, 
während er läuft, und dann verkable das Gerät erst nach 5 Minuten wieder.
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).

0

Brilliant Tele

49 tum (123 cm) 2021-09-28 av BossBoy71 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Faultless. Great picture and the sound is fantastic for a modern TV with smaller in built speakers

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Great but not the best

55 tum (139 cm) 2021-09-28 av Ha409 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

This tv has amazing screen and the colours are wonderful. The software is the best as its Android and you have Playstore and Google Movies. The only thing wrong with the software its too slow. Being able to turn off the phone through Google Assistant. The legs of the TV are poorly designed and dont look great. The Hdmi ports are very confusing as they are not all the same. Two are 2.0 Hdmi and the others are 1.4.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Mellan

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony support team
2021-09-30

Hi Ha409,

Thank you for your feedback.
We're happy to learn that you're enjoying your TV. We're happy to welcome you into the Sony family!
Regarding the slowness of the software, we recommend making sure that your TV is up to date here: https://bit.ly/3kXle24. If the issue persists, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.
We'll make sure to pass your feedback about the stand throguh the proper channels for future consideration.

Hana @Sony support UK

0

Belle images

55 tum (139 cm) 2021-09-25 av Jéje du 66 (Frankrike) Godkända kund Godkänd

La définition de l'image est superbe le 4k emmène un plus, le menu est assez complexe mais pas insurmontable, seul problème se sont les mises à jour qui se font sans crier gare avec forcement le temps que cela prend, et cela même que vous regardez une émission ou que jouer avec une console,

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Gutes Bild / Schreckliches OS

65 tum (164 cm) 2021-09-24 av elBart0 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Wer externe Zuspieler verwendet hat ungebremste Freude mit dem FALD Display. Leider ist Android TV sehr träge und stürzt häufig ab. Updates und neue Features gibts leider keine mehr. Auch kein Apple TV+ oder AirPlay, das bleibt den neueres Modellen vorbehalten. Macht vllt auch Sinn, denn die CPU ist nicht besonders stark.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Service
2021-09-27

Hi elBart0,
danke für dein Feedback. Zur Verbesserung der Leistung des Geräts ist es empfehlenswert, die Daten im Cache zu löschen. Eine Anleitung findest du hier: https://bit.ly/3m6NjDP (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/2AcprtW.
Radwa @Sony Support DE

0

Ottimo compromesso per la fruizione sistema Androi

49 tum (123 cm) 2021-09-21 av Massimo1971 (Italien) Godkända kund Godkänd

Ho comprato il prodotto perché era tra i pochi con il sistema Android e con le caratteristiche che cercavo

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Great Features, Disappointing Performance

65 tum (164 cm) 2021-09-19 av Large screen Fanatic (Irland) Godkända kund Godkänd

Picture, ease of use very good. Disappointed that after 2 years we required a repair. That said , 5 year warranty was useful.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Des bugs des bugs !

49 tum (123 cm) 2021-09-14 av Samuel75 (Frankrike)

Sautes d images fréquentes réinitialisation aléatoire et mise à jour galère très déçu!

Bildkvalitet

Mellan

Ljudkvalitet

Mellan

Funktioner

Mellan

Design

Bra

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2021-09-16

Bonjour Samuel75,

Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).

Rania@Sony support FR

0

Klasse Bild und gute Software

55 tum (139 cm) 2021-09-06 av svelle (Tyskland)

Bin sehr zufrieden mit dem Fernseher. Das Bild ist wirklich super und liegt um Welten vor vergleichbaren Geräten ohne Full Array Backlight. Dazu bietet das Android TV großen Funktionsumfang und hat bei mir praktisch alle zusätzlichen Dongles und Geräte eliminiert und durch Kodi bzw. die Mediatheken Apps ersetzt. Casten mit dem Android Telefon funktioniert auch sehr gut. Bzgl. Softwareupdates kann man sich auch nicht beklagen, das Gerät ist schon seit einiger Zeit nicht mehr im Produktportfolio von Sony und kriegt trotzdem noch Android TV updates. Einziges Manko ist leider das fehlen der Apple TV app, da so keine Apple TV+ Sendungen auf dem TV geschaut werden können. Habe den Fernseher bzw. die Serie inzwischen auch 4 weiteren Freunden empfohlen welche sich die 55 und 65 Zoll Varianten gekauft haben und ebenfalls voll zufrieden sind. Der nächste wird dann wohl wieder ein Sony.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Super beeld. Instellingen menu beter en sneller

189 cm (75”) 2021-09-06  (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Beeld is erg gedetailleerd en prettig om naar te kijken, mn in bioscoopmodus.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Fijne TV maar wel wat problemen mee gehad

55 tum (139 cm) 2021-09-06 av RADL_14 (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Wij hebben dit toestel inmiddels bijna 2 jaar, in die tijd is deze al 2x vervangen en een keer gerepareerd omdat er technische fouten inzaten (strepen in beeldscherm en kapotte infraroodsensor). Service van Sony is prima. Als hij het doet is het een fijne TV, mooi beeld, mooi geluid.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Zu dunkel mit Dolby vision

189 cm (75”) 2021-09-03 av ChrisTh (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Deutlich zu dunkel mit Dolby Vision. Leider kommt kein Softwareupdate…

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Ljudkvalitet

Mellan

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

top picture

55 tum (139 cm) 2021-08-29 av rdings (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

very good picture, very bad access for cables like hdmi, usb

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Disappointed

55 tum (139 cm) 2021-08-29 av 71kid (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Television has broken down less than 18 months after purchase very poor from a Sony product. Been a loyal customer for years. Warranty lasted only 12 months. Luckily I purchased a extended warranty however repair arranged through Sony taking weeks. Will consider another manufacturer in future.

Bildkvalitet

Mellan

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Dålig

Design

Mellan

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Super Fernseher

65 tum (164 cm) 2021-08-25 av Abdy (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Würde in immer wieder kaufen. Top Fernseher mit einer kleinen Schwäche. Die Fernbedienung Frist die Batterien

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

4 HDMI Anschlüsse das ist fast Einmalig

55 tum (139 cm) 2021-08-25 av ebbi24 (Tyskland)

Vor einem Jahr gekauft und absolute Spitze.Keinerlei Probleme.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Goede tv

55 tum (139 cm) 2021-08-25 av Mel90 (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Goede tv, android os werkt soepel en goed op de tv. Zeer goede kwaliteit echt een aanrader. Geluid is wel iets minder maar gewoon goed.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Great screen but..

65 tum (164 cm) 2021-08-24 av Neo Sweden (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Does not support Dolby Atmos or Dolby Hd, no eArc, flimsy frame that easily gets damaged if not not carful. No support for Dolby from Disney or Netflix app and not passthrough from Optical port

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Mellan

Funktioner

Mellan

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony support team
2021-09-02


Hi Neo,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with your TV. We'd like to highlight that the features
supported by the apps depend on the version released by the developers. However, the TV features support for Dolby Digital, Digital Plus and Pulse. You can find the full specifications here: https://bit.ly/3mVS3Ol. Additionally, we'd also like to highlight that Sony strives for the optimal product design while using suitable material aiming for product optimisation and durability.
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony Support UK

0

Sony TV

65 tum (164 cm) 2021-08-23 av Tasty (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

I Love it ❤️ because the picture quality is great the sound quality is great TV looks good in my room and and the colour of the picture is exceptional especially the blues

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Satisfait de mon téléviseur et ses fonctionnalités

49 tum (123 cm) 2021-08-13 av Domiazerty (Frankrike) Godkända kund Godkänd

Par contre la qualité du son n'est pas à la hauteur de la qualité de l'image, difficile par moment de suivre les dialogues. La télécommande n'a pas une portée suffisante, ou bien les angles de réception au niveau du téléviseur ou d'émission au niveau de la télécommande sont trop faibles.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Dålig

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2021-08-16

Bonjour Domiazerty,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Sony XF90, gekauft am 20.05.2018

49 tum (123 cm) 2021-08-12 av Tim Weber (Tyskland)

und defekt am 12.08.2021; eine horizontale Linie durchzieht das Bild in der Mitte des Fernsehers und unterteilt diesen durch unterschiedliche Bildqualitäten. Kein Support möglich, keine Reparatur. Dazu ist das Gerät mit Android schlicht und einfach überfordert. Ebenso wird 120Hz softwareseitig unterbunden. Ich habe damals 1.150 € für ein vermeintliches Qualitätsprodukt bezahlt, nie wieder!

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Ljudkvalitet

Dålig

Funktioner

Dålig

Design

Mellan

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Goede Tv veel kijk plezier

65 tum (164 cm) 2021-08-05 av FB49 (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Helaas na 1 1/2 jaar dure reparatie gehad, en Sony TV monteur liet 2 weken op zich wachten, dit moet beter kunnen.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Mellan

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Très bon produit

55 tum (139 cm) 2021-07-28 av Mia78 (Frankrike) Godkända kund Godkänd

Très contente de mon achat, répond parfaitement à mes besoins. Belle qualité d’image et facilité d’utilisation. Menu réglage simple

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

2 Sony or not 2 Sony

65 tum (164 cm) 2021-07-24 av Spawn1nty1 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

I love my Sony TV, I work in the AV industry and looking for what my family budget could afford I went for the KD-65XF9005. The picture is beautiful. Very happy with the display panel. My on major frustration is the clunky graphic settings. Motion plus as a default. Incompatibility with alternative soundboards and Media players. Updates keep seeming to break another thing that fixes another. But all in all a beautiful picture.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Mellan

Design

Bra

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2021-07-26

Hi Spawn1nty1,

Thank you for your valuable review.

Your feedback will be definitely passed on the proper channels to ensure it can be considered in future updates.

We'd also like to highlight that the motion settings can be adjusted as per your preferences by pressing on the Action menu button on your remote.

Moreover, the TV can be easily connected to a wired or a wireless soundbar and Media Players. If you're facing any troubles connecting to an external device, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL, we will gladly assist you!

Sony support UK

0

Function and Durability standard -less than 3years

55 tum (139 cm) 2021-07-14 av j1will (Storbritannien)

Bought it to replace my 10 years old Sony TV model. I was happy with the product. in less than 3 years, the TV appeared to be cracked from inside. it was not accidental damage. it was on the wall. I switch on the TV and saw it. The next 2 days, the TV stop showing images but sound working ok. very disappointment at the duration of a Sony TV. I use to class Sony product but now I am having second thought.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony support
2021-07-16

Hi j1will,

Thank you for your feedback.
Having read your feedback, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sony support UK

0

Buona funzionalità

55 tum (139 cm) 2021-07-13 av Zelig (Italien) Godkända kund Godkänd

Ho preso questo articolo, il prodotto va bene ma i continui update a volte, fanno funzionare male il software del TV, ho dovuto Resettare il software istallato per poter far funzionare nuovamente bene il televisore

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Utmärkt

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony Italia
2021-07-15

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Ti suggeriamo di assicurarti che il TV sia aggiornato all'ultima versione software "v6.7165" disponibile qui: http://bit.do/fRnkW (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Servizio di supporto Sony Italia




0

Pessimo acquisto

49 tum (123 cm) 2021-07-10 av asrsandro (Italien)

Portato in discarica dopo 32 mesi dall'acquisto, ( pannello display rotto)

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Good quality, clunky firmware

49 tum (123 cm) 2021-07-10 av Chcucuufuc (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Sony build quality is the main attraction. Picture quality is excellent. Remote control a little uncomfortable in hand. GUI a little basic and unsophisticated. Firmware is locked geospecific and hard to re-locate.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2021-07-14

Hi Chcucuufuc,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with your TV. To ensure optimal performance, we recommend clearing the cached data to refresh the TV by pressing Home - Settings - Device Preferences - Storage - Internal Shared Storage - Cached data - Clear, then perform a soft reset by pressing and holding the Power button for 5 seconds as well as making sure it's updated to the latest software version available here: https://bit.ly/3B481um
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Ottime funzioni smart!

55 tum (139 cm) 2021-07-10 av astoste (Italien) Godkända kund Godkänd

Mi sto trovando molto bene con questa TV, sia per quanto riguarda la qualità video, che per le funzionalità Smart (molto versatili grazie alla base Android)! A mio avviso, ottimo rapporto qualità prezzo! Consigliata!

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Good tv terrible remote and sensor

55 tum (139 cm) 2021-07-09 av Gags19 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Bought this 3 years ago always thought the remote was poor as you had to be close to the tv and point it directly at the ir sensor. Few weeks ago the sensor packed it in. After a few calls and emails to sony got someone out to fix it now it works properly for the first ever time but the TV frame is now warped were the sensor has been fitted

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Dålig

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Top Led!

49 tum (123 cm) 2021-07-08 av OrangeClockwork (Italien) Godkända kund Godkänd

Qualità immagini di classe. Le varie impostazioni permettono di guardare sia film, sport, cartoni, tv normale con la miglior definizione, luminosità, colori e movimento possibile. Modello Top nulla da invidiare con i nuovi modelli anche di altre marche! Audio profondo, lo preferisco addirittura al 2.1 collegato insieme al tv (di altra marca ma di altissima qualità) In possesso da 2 anni! Perfetto!

Bildkvalitet

Dålig

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Mooi beeld

55 tum (139 cm) 2021-07-08 av Ben35 (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

We hebben de tv vorig jaar aangeschaft. Wat erg vervelend was is dat de tv na een iedere update alle apps onbruikbaar maakte. Na een paar keer heen en weer gemaild en gebeld is het voorlopig nu wel opgelost.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

fallimento totale

55 tum (139 cm) 2021-07-07 av alesiano (Italien)

pensavo di aver comprato un prodotto top, ma dopo poco piu di 2 anni(percio fuori garanzia )problemi con la ricezione del telecomando ed ho dovuto sostituire la scheda madre ,con relativo costo,per risolvere il problema

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Tolles Bild, sehr hell, einfach toll...

65 tum (164 cm) 2021-07-06 av mmkwiatkowski (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Ich habe diesen Fernseher schon seit zwei Jahren und bin vor allem vom Bild sehr begeistert. Leider hat es auch ein paar Schwächen: als erstes ist die Geschwindigkeit der Befehle und ab und zu gibt es auch Connect Schwierigkeiten per WLAN mit externen Geräten. Witzigerweise habe ich nur Sony Smartphones, und damit gibt es Probleme.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Software Aktualisierung

55 tum (139 cm) 2021-06-29 av Hennig Bernd (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Nicht zufriedenstellend bei Software Aktualisierung.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2021-07-01

Hi Brend,
da wir mehr Informationen über das Anliegen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden
Link: https://services.sony.de/supportmvc/de/contact?cpint=spt-footer_contact (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Sony Support DE

0

Au départ je n'avais pas vu le problème

49 tum (123 cm) 2021-06-27 av Miiika (Frankrike)

Image et couleurs satisfaisantes. Le son est un peu au dessus de la moyenne mais rien d'exceptionnel. Câble management pratique. Par contre réelle lenteur du téléviseur. A tel point que changer de source prends au moins 10 seconde. Je voulais jouer avec des consoles rétros sur cette TV au moyen d'un adaptateur péritel>HDMI : latence insupportable l'action part réellement 2 secondes après avoir appuyé J'ai testé avec ce même adaptateur sur une TV d'une autre marque et c'est nickel... Le souci viens à mon avis d'Android TV pour augmenter ou baisser le volume c'est pareil

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Mellan

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2021-07-01

Bonjour Miiika,

Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).

Équipe Sony Support.

0

Tolle Android 5v

65 tum (164 cm) 2021-06-27 av Yildiray (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Vor 1.5 Jahren und wir sind zufrieden aber der TV ist kaputt gegangen.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

so many great features on this tele

55 tum (139 cm) 2021-06-27 av malc 13 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

we have not had a tele that gives so much in fact we have not had it long enough to suss every feature out every time we switch it on we find some think new .

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Iin Fernseher mit bestem Bild in der Preisklasse!

49 tum (123 cm) 2021-06-24 av bekah09 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Super TV, erfüllt alle Erwartungen und vor allem die Farben sind unglaublich gut kalibriert! Auch kann man alle Funktionen sehr benutzerdefiniert anpassen! Super TV, empfehle ich wirklich allen, denen ein TOP-BILD das Wichtigste ist!

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Sehr guter TV

65 tum (164 cm) 2021-06-23 av Dolby Receiver und Bluray (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Bin sehr sehr zufrieden. Top Leistung von Sony. Es ist zwar während der ersten 4 Monate der IR Empfänger ausgefallen, aber seit der Reparatur läuft alles top. Das Bild ist der Wahnsinn und Android TV ist einfach genial. Nur die Startzeit nach kompletten Strom aus könnte besser sein.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Tolles Bild jedoch umständliche Bedienung

55 tum (139 cm) 2021-06-23 av Petersw (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Vor ca 2 Wochen von meinem Sohn geschenkt bekommen, da dieser sich einen neuen TV gekauft hat. Ich war schon immer vom Bild begeistert wenn ich ihn besuchte und wir fernschauten.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

top

65 tum (164 cm) 2021-06-20  (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

prachtige toestel zeker een goede aankoop met een mooi ontwerp

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Super Bid

55 tum (139 cm) 2021-06-20 av Tamper47 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Kauf nicht bereut, Kopfhörer mit Blutooh Einstellung mangelhaft

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Soddisfatto

49 tum (123 cm) 2021-06-20 av Pulper (Italien) Godkända kund Godkänd

Ottime immagini, buono a livello software, discreto l'audio.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Super Gerät für einen vernünftigen Preis.

55 tum (139 cm) 2021-06-19 av Stevinger (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Das was andere können für mehr Geld kann der Sony erst recht. Klares Bild, super Ton. Wir sind sehr zufrieden.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Sony

65 tum (164 cm) 2021-06-12 av Mo35Ro (Tyskland)

Der vierte Sony Fernseher und noch nie Probleme gehabt

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Sony bleibt Sony

65 tum (164 cm) 2021-06-12  (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Das ist mein 5et Sony Fernseher, nicht ein Mal bereut.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Fait le Job

55 tum (139 cm) 2021-06-10 av Drikevel (Frankrike) Godkända kund Godkänd

Un ecran qui fonctionne parfaitement.. sony valeur sur. Belle image, prix interessant, android tv…

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Good features

189 cm (75”) 2021-06-03 av Sobhna (Storbritannien)

The support is great. I had a few occasions to call them to help with the settings and they were always helpful, and on one occasion cal back to check if everything was OK

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Great for streamed 4K content & improved UI

49 tum (123 cm) 2021-05-29 av 21TonyK (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Had this TV for nearly a year. HD freeview excellent picture but really comes into its own showing streamed 4K and HDR content. Even better with the updated UI, much more responsive and quicker start up. Will probably replace bedroom TV with the same at some point.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

0

Échange pendant la garantie

65 tum (164 cm) 2021-05-28 av Da83 (Frankrike) Godkända kund Godkänd

Suite à de multiples pannes pendant la garantie avec mon téléviseur Sony , Sony m'a proposé un échange avec un modèle équivalent le KD 65 XH9505. Qualité d'images comme l'ancien, seul les pieds et rien pour cacher les câbles. Sony je suis ,Sony je resterai !

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Pas de mise à jour

55 tum (139 cm) 2021-05-26 av Bob4343 (Frankrike) Godkända kund Godkänd

Ce téléviseur a le même processeur que d’autres qui reçoivent les mises à jour AirPlay 2 et Apple TV et pourtant pas de nouvelles concernant un update

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Mellan

Funktioner

Dålig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2021-05-28

Bonjour Bob4343,

Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).

Équipe Sony Support.

0

tolle Funktionen

55 tum (139 cm) 2021-05-23 av schobi (Tyskland) Godkända kund Godkänd

vor 2 Jahren gekauft - super Fernseher, gute Qualität - Manko ist die Kompatipilität zu Apple-Produkten

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

ottimo

65 tum (164 cm) 2021-05-22 av giocar1 (Italien)

ho comprato questo prodotto circa 5 anni fa e mi trovo molto bene ottimo rapporto qualità prezzo

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Geniales Bild. Einfache Bedienung

55 tum (139 cm) 2021-05-21 av Der Fritze (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Habe den Fernseher jetzt seit 3 Jahren. Sicherlich ist es kein Bild wie bei einem OLED, oder der neuen Sony XR Reihe. Aber es ist wirklich gut und für mich nach 3 Jahren völlig ausreichend

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

So amazing crisp colours and great blacks

49 tum (123 cm) 2021-05-19 av Silversurfer32 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Wish I had bought it sooner been amazing in lockdown

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Super Service, Bon product

49 tum (123 cm) 2021-05-17 av Nayan242299 (Frankrike)

J'ai acheté ce produit en janvier 2019 dernier, un excellent produit, une télévision 4K nette, je joue à tous mes derniers jeux UHD et 4K en utilisant ma xbox x connectée à ce téléviseur. il offre une excellente qualité d'image. je suis très satisfait. conseillé.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Schwach

65 tum (164 cm) 2021-05-16 av carsim65 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Das Bild ist, solange der Fernseher funktioniert, dafür, dass es nur ein LCD ist, wirklich hervorragend, was man vom Ton nicht sagen kann. Die in meinem Fall mitgelieferte Soundbar kann das leider auch nicht verbessern. Ganz ganz schlecht ist die Fernbedienung, verliert häufig den Kontakt zum Fernseher, weiter als 2 Meter darf man nicht vom Fernseher entfernt sein, damit sie funktioniert. Nun, und dann, nicht mal ein halbes Jahr nach Ablauf der Garantie ein Panel-Defekt.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Dålig

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2021-05-19

Hi Carsim,
es tut uns leid, das zu hören. Da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3bcY8Qe (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Sony Support DE

0

Mises à jours qui détériorent le produit.

49 tum (123 cm) 2021-05-15 av Doc17 (Frankrike) Godkända kund Godkänd

J’ai acheté ce produit il y a un peu trop lis de 2 ans. Au début c’était parfait, et plus les mises à jours de Sony ont été installer, plus mon téléviseur à eu des problèmes ( s’éteint tout seul, redémarre tout seul) bref pour une TV connectée j’ai connu mieux. Surtout au prix du téléviseur ( 1200€ ). Soit Sony fait des mises à jours pour améliorer et régler les différents problèmes. Soit j’achèterai une autre télévision ( bien évidemment pas de la marque Sony). Car Sony reconnaît des problèmes avec ces mises à jours ( super ). Mais maintenant, il faut commencer à les solutionner.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2021-05-17

Bonjour Doc17,
Nous sommes désolés pour la gêne occasionnée.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.