31

4.5 baserat på 31 kundrecensioner

18
12
1
0
0
Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

31 Kundrecensioner

4 Modeller

Modeller

0

Riktigt bra bild, men långsamma menyer.

65 tum (164 cm) 2019-08-01 av Kilgore

Bilden är bra men segt menysystem och plottrig, svårläst, plastig fjärrkonroll drar ner kvalitetsintrycket.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Mellan

0

0

0

Suverän bild

65 tum (164 cm) 2019-06-27 av tlicht

Bilden inte långt efter OLED. Ljudet är klart godkänt. Det negativa är att det saknas time-shift funktion. Man kan dock lösa det på ett relativt omständligt sätt. Inspelade program kan endast ses på just denna TV - inte ens en annan likadan.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Fantastik bra

65 tum (164 cm) 2019-06-13 av Mizgar

Jag kört den för 4 månader sedan jag nöjd okej. Det är bra men det finns liknande andra märke också som jag tror det samma funktioner och billigare. Men Sony säkrare än andra märke..

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bra bild, men långsam version av Android

75 tum (189 cm) 2019-05-18 av Cotte

Bilden är mycket bra, även om den inte når upp till samma kvalitet som vi ser på den Sony AF9 65" OLED vi just köpte till vårt andra boende. Ljudet är OK, men även här är AF9'an märkbart bättre.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Bra smart tv

65 tum (164 cm) 2019-04-23 av Maverick 79

Bra tv med många bra funktioner. Fin bild. Kul med android appar!

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Helt fantastisk

55 tum (139 cm) 2019-04-14 av Rogge66

Köpte den för 1 månad sedan och blir nöjdare för varje dag.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Android TV

55 tum (139 cm) 2019-04-01 av Mats_1953

Vid installationen hade jag problem med att få kontakt med mitt nätverk. Detta berodde på att systemklockan inte var satt. Fick lägga ned ett par extra timmar innan allt fungerade.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Android TV

55 tum (139 cm) 2019-03-27 av raxuz

Mycket trevlig TV. God kvalite, bra mjukvara. Riktigt fin bild och mycket bra funktioner. Det jag daknar för att kunna ge 5 stjärnor är mer frekventa uppdateringar av android tv, den kör fortfarande 7.1.2.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Recension av XF90

65 tum (164 cm) 2019-03-27 av ReBo

Köpt för 4 månader sen och väldigt nöjd med detta köp

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Grym TV!

65 tum (164 cm) 2019-03-06 av Adde64

Har haft min tv i 2 veckor nu och är helnöjd med den. Funderade först på en Samsung tv men fick rekommendationer om att köpa denna. Bilden är klar och fin med en bra svärta i. Speciellt filmer i 4K gör sig extremt bra och att kunna använda Netflix, Youtube och den inbyggda Cromecasten är toppen! Jag är glad att jag valde en 65 tummare-det blir biokänsla tillsammans med min hemmabio anläggning.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Den har allt och fungerar utmärkt! Mycket bra bild

55 tum (139 cm) 2019-03-05 av Krävande

Supernöjd och prisvärd! Bra funktioner. Snygg design.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra 49" tv

49 tum (123 cm) 2019-02-14 av tv geek

Mycket bra bild, och många möjligheter till att finjustera bilden som man vill ha. Haft SONY tv tidigare, bytt från en 32" (köpt 2010) till denna 49", tv:n har rel. hög energiförbrukning 114 W, men beror på att den har en annan LED konstruktion/back-lit LCD, ger också klart bättre bild. Enda negativ jag kan klämma ut är väl bordsstativet, där SONY-designer inte hade sina bästa dagar. Men det viktigare är ju bilden/färgerna som är "best". Och ljudet är också bra med dom inbyggda högtalarna.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bra TV

55 tum (139 cm) 2019-01-15 av Nora i Bergslagen

Jag har bara gott att säga om denna produkt som fyller det behov vi sökte

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Sonykvalitet

55 tum (139 cm) 2019-01-14 av stiganit

Kanonbild ,mycket nöjd med alla funktioner ,köp denna

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Toppen TV

55 tum (139 cm) 2019-01-14 av Herr Ström

Vi har bara haft den i fjortondagar och är supernöjda hittills.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra tv till bra pris

55 tum (139 cm) 2019-01-09 av Hugge

Köpte denna tv på mellandagsrea och känns verkligen att den ör ett bra val

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Grymt bra Tv

75 tum (189 cm) 2019-01-04 av Mange77

Är kanonöjd med denna tv kanonbra bild. Rekomenderas skarpt.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Mellan

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bra tv till ett bra pris!

65 tum (164 cm) 2018-12-30 av Steffe

Snygg design och bra bild och med användbar smart-tvfunktion

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

fantastika

55 tum (139 cm) 2018-12-17 av KD xf9905

Hej, din produkt är väldigt bra, men vissa är anmärkningsvärda. 1. Det finns lite ljudkvalitet, Android-apps med låga krav har inte uppfyllt våra förväntningar. 3. Internet Explorer TV kan inte köras live och vi beklagar det här. 4. Stor TV-kontroll med många knappar.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Mellan

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

En väldigt bra tv

55 tum (139 cm) 2018-12-15 av Koii

Jag köpte tv:n på black friday 2018 för 10 000kr. Den känns väldigt bra och även att man märker att det inte är en oled så har den väldigt bra svärta vilket är ett stort pluss för mig som kollar mycket på lite mörkare serier och filmer bildligt talat.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Hade förväntat mig mer

55 tum (139 cm) 2018-12-11 av Heatherbay

Hyfsad bild men inte så att jag blev överlycklig. Inställningar är krångliga och ologiska. Tex varför är inställningar under appar? Varför finns inget enkelt sätt att byta från appar till min tv box ingång? Det finns en stor tv knapp men den skickar mig till marksänd tv. Vidare loopade det trådbundna nätverket så min router låste sig en gång om dagen. Lösningen var att använda wifi så funkade det. Röstsökning har svårt med engelska ord. Nej hade förväntat mig bättre.

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Mellan

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Mellan

0

0

0

Enkelhet

55 tum (139 cm) 2018-11-27 av Pluman

Haft 2 veckor och upptäckt enkelheten. Perfekt apparat.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Riktigt bra

55 tum (139 cm) 2018-11-16 av Sami66

Hade hört om den här tv’n och den har fått bäst i test från experter

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Utmärkt bra TV

55 tum (139 cm) 2018-11-06 av LGBe

Köpte den för tre veckor sedan och är mycket nöjd.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Fantastisk tv!

49 tum (123 cm) 2018-11-05 av Tokatli

Efter en månad med tv:n, kan jag inte annat än lovorda den. Bilden är mycket bra och motsvarar mina högt ställda kräsna förväntningar. Apparna fungerar väl.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Lätt att använda, hjärtat av mitt hem.

49 tum (123 cm) 2018-10-16 av Revolver Ocelot

Fungerar utmärkt till film och spel. Utöver att den kan streama standardprogram från mobilen finns det appar som är kompatibla med Min TV. Jag är riktigt nöjd med mitt köp. Det enda jag saknar är att kunna koppla min Hue belysning till TV:n

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Bra bildkvalitet

XF9005 Series 2018-09-04 av Jannew

Jag har bara haft TV´n i drygt 2 veckor och har inte hunnit med att testa alla funktioner, men hittills är jag mycket nöjd.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastisk bild!

65 tum (164 cm) 2018-07-18 av Kjellebelle

Jag köpte denna tv för att jag ville ha en tv som klarade snabba rörliga scener i framförallt sportprogram, som fotboll och ishockey. Det klarar den otroligt bra. Jag har också ett ljust vardagsrum med stora fönster, men denna tv har mycket bra ljus och brightness och automatisk ljusavkänning så inga problem. Den har fina färger och tack vara den bakbelysta skärmen ljättebra svärta i mörka filmer, nästan oled-klass.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

2

0

0

Fantastisk bildkvalitet.

49 tum (123 cm) 2018-07-11 av TW63

Har tidigare tyckt att flat screen TV inte haft tillräckligt bra bildkvalitet, men med XF90 finns inget att anmärka på. Superb skärpa kontrast och färgåtergivning som kan trimmas in i detalj. Saknar dock en detaljerad manual som avser just denna modell eftersom det finns skillnader i hanteringen mot andra modeller och online-hjälpen därför ibland är missvisande.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

1

1

0

Utmärkt bildkvalitet

49 tum (123 cm) 2018-05-14 av Xpert

Bildkvaliteten vid standard digitalsändning SD 576i, är lika bra som vid HD 1004i. Fantastiskt.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

3

0

En underbar apparat! och vilken bildkvalitet

65 tum (164 cm) 2018-04-05 av CG47

Valet var lätt. Jag har alltid föredragit SONY och har flera SONY-produkter. Så en relativt stor 4K HD-TV passar perfekt. Dessutom är den smart och har en fantastisk bildkvalitet.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Prestanda

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

2

3