Börjar på

Rek. Ca-pris

10 000,00 kr

(VAT)
18

3.7 baserat på 18 kundrecensioner

4
8
3
2
1
Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Fantastisk bild. Nästan 3-dimisionell.

49 tum (123 cm) 2017-11-16 av Gustrol 43

Var lite dyrare än vi tänkt från början(pensionärer) men den är värd mervärdet.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Besviken

55 tum (139 cm) 2018-04-11 av tobisnicki

Jag köpe den här tv:n för att jag hade en sony tidigare som jag är mycket nöjd med. Den här blev en besvikelse, lite appar kan inte ta hem nya appar. har jag fel vill jag veta om jag gjort något fel och få hjälp.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Mellan

1

0

18 Kundrecensioner

22 Modeller

Modeller

0

Saknas appar

55 tum (139 cm) 2018-08-21 av Smeknamnanvändsredan

Bra bild men har inget sätt att ladda ner appar som tex Viaplay. De appar som finns är Netflix, YouTube samt appar jag aldrig haft någon som helst användning av.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Dålig

Design

Dålig

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

fint

65 tum (164 cm) 2018-05-05 av biniam

jag köpt 3 veckor sedan sony tv och jag blir glad verkligen jätte bra tv bra skärma bra ljud och lätt när man använder jag är nöjd.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Kanon bild !

65 tum (164 cm) 2018-04-15 av Redtoy

Bilden är jätte bra för det priset. Märks att det är en Sony med snygg design och snabbt gränssnitt. Ett enda minus annars hade jag gett max antal stjärnor och det ör ljudet. Dåligt ljud. Man måste köpa en soundbar eller liknande om man vill kolla på Mello och liknande program. Men sen har du en snygg, snabb och mycket bra tv.

Bildkvalitet

Mellan

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Besviken

55 tum (139 cm) 2018-04-11 av tobisnicki

Jag köpe den här tv:n för att jag hade en sony tidigare som jag är mycket nöjd med. Den här blev en besvikelse, lite appar kan inte ta hem nya appar. har jag fel vill jag veta om jag gjort något fel och få hjälp.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Mellan

1

0

0

Utmärkt bild, förvånansvärt bra ljud

43 tum (108 cm) 2018-03-18 av Silent Warrior

Från första början har bilden varit lika bra som vanligt för Sonys TV-apparater. Något som överraskade mig, trots alla andra recensioner jag hittat på internet, är ljudkvaliteten. Visst, det går inte på långa vägar upp mot ens en medioker ljudanläggning, men det är en markant förbättring från WD600-serien. Vidare har jag också sett folk klaga på att utbudet av program för smart-funktionalitet är begränsat. Jag har inte ens undersökt sortimentet, så jag har ingen uppfattning där. Det här är, från första pennstrecket, en bra och prisvärd TV utan att vara utmärkt på något vis. Programkatalog kommer inte att ändra på den saken. Jag förstår mig inte riktigt på funktionen "Scenval", bara. Och jag måste också säga att det är rent vansinne att ha 4K-upplösning på en skärm som är mindre än 50 tum. En lite konstig upptäckt - förutom chocken att min dator plötsligt ville visa skrivbordet i 4K-upplösning när jag kopplade den till TV:n - var att vanlig full-HD-video (1080) plötsligt såg lite suddig ut. Inte så att pixlarna märktes, mera som om skärpan drogs ner ett snäpp. Jag har inte brytt mig om att justera några inställningar för att testa om det går att lösa på den vägen, så det kanske är lätt att åtgärda.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bra tv till bra pris :)

55 tum (139 cm) 2018-03-16 av Parkoo

Det är en riktigt bra bild och ljud i tvn men får bara 4/5 då det inte finns möjlighet att hämta nya appar till den annars helt perfekt :)

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Mellan

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Gedigen kvalite

49 tum (123 cm) 2018-02-18 av Kryzzet

Stilren design, mycket bra bild. Lättanvända funktioner. En uppdatering av appar skulle inte skada!

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Sämre funktioner än tidigare modell KDL-40P2500

43 tum (108 cm) 2018-01-21 av Tjernhus

Har nu haft apparaten i en dryg vecka och finner att bilden är bra men smart TV funktionen är dålig, ingen vettig webbläsare och inga bra appar. Saknar t ex SVTPlay m fl Kräver att man har en appleTV

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Mellan

Funktioner

Mellan

Design

Bra

Enkel att använda

Mellan

1

0

0

Bra tv!

XE7000 / XE7003 / XE7004 / XE7005 / XE7077 / XE7096 Series 2018-01-15 av Fredda77

Haft tvn i 2 veckor nu och är väldigt nöjd. Bra bild, gott om anslutningar. Lätt att koppla ihop med både hemmabio, dator och tv-box. Har inte ens pillat på bildinställningarna för bilden Var perfekt på en gång. Enda minus är smart funktionen, eller rättare sagt bristen på den funktionen.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Mycket behaglig bild!

XE7000 / XE7003 / XE7004 / XE7005 / XE7077 / XE7096 Series 2018-01-10 av Palli

Lättarbetad och trevlig tv, enda nackdelen är att fjärrkontrollen är symmetrisk och inte helt givet vilken ände som ska riktas mot tv’n.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Lever inte upp

XE7000 / XE7003 / XE7004 / XE7005 / XE7077 / XE7096 Series 2017-12-11 av Putte 59

Jag köpte denna tv med tro att den skulle vara bra även för oss. Den håller inte måttet för analoga sändningar. Oskarp och suddig bild som inte hängde med i vissa program. Den kanske funkar som det är tänkt med digitala sändningar. Jag returnerade tv'n dagen efter.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Knivskarp för pengarna

XE7000 / XE7003 / XE7004 / XE7005 / XE7077 / XE7096 Series 2017-12-04 av Ynni22

Enkel meny, inga "onödiga" funktioner. Bra bild, Bra ljud. Prisvärd! Rekommenderas varmt.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra bild

XE7000 / XE7003 / XE7004 / XE7005 / XE7077 / XE7096 Series 2017-11-24 av Calle h

Bra bild. Bra ljud. Och lätt förståelig. Passar bra i båthuset

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Linux operativ system

49 tum (123 cm) 2017-11-17 av i92_lus

För mig var det inte tydligt utmärkt att denna modell går på Linux och inte Android. Därför kan man inte ladda ned populära appar som SVT Play och TV4 Play. Jag lämnade tillbaka den här TVn och köpte en 8005 istället. Bra TV från Sony det, dessutom med Android TV.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Dålig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Mellan

0

1

0

Fantastisk bild. Nästan 3-dimisionell.

49 tum (123 cm) 2017-11-16 av Gustrol 43

Var lite dyrare än vi tänkt från början(pensionärer) men den är värd mervärdet.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Smart TV??

XE7000 / XE7003 / XE7004 / XE7005 / XE7077 / XE7096 Series 2017-10-13 av Forjan

Den kallad smart TV. Vad är det som är smart? Det går ju inte att komma åt en webbläsare så man enkelt kommer ut på nätet! Endast Netflix och Youtube som är förinställt. Nej, bara skräp.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra ljud och bild

55 tum (139 cm) 2017-10-11 av Nos9

Ganska glad efter 2veckor. Men fortfarande svårighet i software.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Mellan

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

1

0

Bra i dagsljus.

49 tum (123 cm) 2017-09-03 av Ipettersson

Mycket bra färg HDR funktionen utmärkt. Bra fjärrkontroll. Netflixknappen onödig.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

1