BRAVIA XR X95J

Otrolig 4K med mänsklig intelligens och minimalistisk design

Se hur äkta 4K HDR kan vara när du kombinerar en Full Array LED-panel med kraften i vår revolutionerande Cognitive Processor XR™ i en uppslukande design med sömlösa kanter.

TV-APPARATER

X95J | BRAVIA XR | Full Array LED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart-tv (Google TV)

X95J Series
Bild på X95J | BRAVIA XR | Full Array LED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart-tv (Google TV)

Priser från:

Rek. Ca-pris

24 000,00 kr

(VAT)

65 tum (164 cm)

XR-65X95J

Rek. Ca-pris

24 000,00 kr

(VAT)

75 tum (189 cm)

XR-75X95J

Rek. Ca-pris

38 000,00 kr

(VAT)

85 tum (215 cm)

XR-85X95J

Rek. Ca-pris

52 000,00 kr

(VAT)

Var först med att ta del av all spännande teknik bakom de senaste BRAVIA-tv-apparaterna samt meddelanden om förbeställning och erbjudanden i butik.

Prisbelönt


Logotyp för CES® 2021 Innovation Awards
CES® 2021 Innovation AwardsVärldens första tv med kognitiv intelligens

Vår BRAVIA XR™-tv tar bilden och ljudet till nästa nivå med den geniala Cognitive Processor XR™. Den förstår hur människor ser och hör, vilket ger en helt ny upplevelse som gör att du blir helt uppslukad i scenen.

Suveräna 4K-bilder, som de ses av det mänskliga ögat

Upplev naturliga, fina bilder med djup från alla vinklar med minimal ljusreflektion. Vår revolutionerande processor använder mänsklig perspektivanalys för att korsanalysera och optimera hundratusentals komponenter på ett ögonblick. Tillsammans med vår Full Array LED-panel ger den här tekniken ultrarealistiska bilder med verklighetstrogen kontrast.

Gör alla ljud till en uppslukande upplevelse

Avancerad högtalarteknik med vår Cognitive Processor XR gör alla ljudkällor till en uppslukande ljudupplevelse. Hör ljudet klarare och tydligare, vad du än tittar på. Njut av underhållningen på ett helt nytt sätt med ljud och bild i perfekt harmoni.

Handsfree-underhållning med hjälp av Google

Med handsfree-hjälp från Google kan du lägga undan fjärrkontrollen och helt enkelt styra tv:n med rösten. Fråga Google om en specifik titel, sök efter genre eller få personliga rekommendationer om du ska titta på genom att säga: "vad ska jag titta på?" Du kan även få svar på skärmen, styra smarta hemenheter och mycket mer.

Få en bioupplevelse hemma och titta på filmer som medföljer BRAVIA XR™

Fem filmer att lösa in och tolv månaders obegränsad streaming.

Villkor gäller. * Bloodshot endast tillgänglig att lösa in.

Återvinn. Förnya. Minska.

Vår BRAVIA XR-tv-apparater är inte bara designade för att vara snygga utan med miljön i åtanke. Upp till 40 % hållbart material används i de bakre skydden på våra modeller med stor skärm.

XR-bild
Blomdetalj som visar kronbladens subtila skuggor och nyanser
En bred palett av naturligt vackra färger

Se färger som är naturliga och sköna för det mänskliga ögat. Cognitive Processor XR gör att vår unika skärm kan visa en bredare palett och återge varje färg med de subtila skillnader som finns i verkligheten. Med ett utökat nyansomfång och mättnad får blommorna levande skuggor och realistisk textur. Även bleka färger ser realistiska ut.

Verklighetstroget djup med mättad svärta och intensivt ljus

Upplev suverän kontrast, precis som i verkliga livet. Cognitive Processor XR korsanalyserar data och förhöjer bilden på samma sätt som det mänskliga ögat fokuserar, för verklighetstrogna färger och djup. Med XR-kontrastförstärkaren blir ljusa områden ljusare och mörka områden mörkare – inga detaljer försvinner i skugga eller starkt ljus.  

Bilder på skärmen som visar extrem kontrast och verklighetstroget djup
Bild av en räv som visar klarheten i 4K
Återskapa förlorad struktur – på det smarta sättet

Oavsett innehåll eller källa får du underhållning i nära nog 4K-upplösning med XR 4K-uppskalning. Cognitive Processor XR använder stora mängder data och återskapar på ett smart sätt förlorad struktur och detaljer för levande bilder. Se detaljer som naturligt definierad djurpäls och skarpt avtecknade klippor.  

Intelligent rörelsebearbetning för snabbrörliga, skarpa scener

Att titta på sport och filmer med snabba rörelser har nu blivit så mycket bättre. Vår Cognitive Processor XR med XR Motion Clarity™ korsanalyserar data för att se till att all action visas med jämn, klar och tydlig bild.

Bild av en surfare med skarpa detaljer i vågen
Snygg bild ur alla vinklar

X-Wide Angle-panelen gör att bilden ser bra ut i alla vinklar, så att även personer som tittar från sidan får en lika bra upplevelse som de som tittar framifrån. Och med X-antireflex blir bilderna tydligare med mindre ljusreflektion.

Upptäck bildteknik
 
XR Sound
Bild av sångare på en konsert
Ljud från skärmen som matchar handlingen perfekt

För att skapa en ljudupplevelse som stämmer överens med vårt sätt att betrakta världen producerar XR-ljudläget en verklighetskänsla med ljud bakom bilden. Med ljudpositioneringstweetrar på den här BRAVIA XR Full Array LED-tv:n följer ljudet handlingen på skärmen med hög precision för att skapa en helt uppslukande upplevelse.

Uppslukande ljud som stämmer överens med händelserna på skärmen, två ljudpositioneringstweetrar, två framåtriktade högtalare och en inbyggd subwoofer.

All underhållning uppskalad till 3D-surroundljud

Med BRAVIA XR behandlas allt du tittar på med äkta surroundljud. XR Surround skapar surroundljud från sidorna och vertikalt, så att du kan uppleva 3D-ljud utan behovet av högtalare som sitter i taket eller är riktade uppåt.

Vardagsrumsbild som visar effekter av surroundljud med XR-surroundljud
Kvinna på en livlig gata som visar hur Voice Zoom 2 gör tal lättare att höra
Voice Zoom™ 2 förstärker röster för tydligare dialog

Hör tv-dialogen tydligare utan att höja volymen. Voice Zoom 2 identifierar rösttypen, analyserar den och förbättrar tydligheten, även när talet är svårt att höra. 

Upptäck ljudtekniker
 
Funktioner till smart-tv
Vardagsrumsbild som visar hur Google Assistant skapar ett smartare hem
Styr ditt smarta hem enkelt

Använd rösten för att styra dina smarta hemelektronikenheter i hela hemmet. Reglera ljuset och styr andra anslutna enheter.

Maxa dina smartphone-favoriter

Njut av de videor, bilder, spel med mer som du gillar bäst från dina iOS- eller Android-enheter på den stora skärmen.

Bild som visar innehåll som sänds från smartphone till tv:n
Bild som visar hur alla anslutna enheter kan styras med en enda smart fjärrkontroll
Styr alla enheter med en och samma smarta fjärrkontroll

Alla anslutna enheter kan styras med vår smarta fjärrkontroll. Få åtkomst till video on demand-tjänster med en enda knapptryckning och börja se på tv-program och film i ditt rum på ett par sekunder.

Upptäck fler smarta funktioner
 
Design
Snyggt designad för en uppslukande tittarupplevelse

Vår minimalistiska One Slate-design med kantlös ram omsluter skärmen i en enda glasyta som är naturligt elegant och gör att du behåller fokus på bilden. Detta är en underbar tv som är designad för att se snygg ut och ha bra ljud både på stativ och monterad på en vägg.

Det verkliga utseendet kan variera beroende på tv:ns storlek.

Dra
Bild med 3-vägsstativ med flera positioner
3-vägsstativ för flera positioner, allsidig för valfri tv-placering

Ett allsidigt 3-vägsstativ för flera positioner ger dig möjlighet till en standardinställning som gör att du fokuserar på bilden, smal inställning för mindre hyllor och ljudsysteminställning för perfekt position för ditt ljudsystem.

Närbild av designen med sömlösa kanter
Vacker sömlös kant – mindre ram, större bild

Med en design utan kant får den här tv:n ett sömlöst och elegant utseende som minimerar distraktioner och gör att du fokuserar på det som är viktig – bilden.

Bild av tv:ns baksida som visar kabelhanteringen
Snygg fram och bak, utan trassel

Kabelhållarna döljer sladdarna så att din tv ger ett rent, ordnat och snyggt intryck både framifrån, bakifrån och från sidorna.

Detalj av fjärrkontroll i borstad aluminium med bakbelysning
Premiumfjärrkontroll i aluminium med bakbelysning

Den förstklassiga fjärrkontrollen i borstad aluminiumfinish känns bra i handen och syns i mörkret.

Utmärkt bild och ljud, oavsett omgivning

Luta dig tillbaka och njut av en fängslande tittarupplevelse. Vår unika optimeringsteknik för anpassning till omgivningen med ljussensorer justerar automatiskt bild och ljud till din omgivning.

Underhållning av studiokvalitet, så som skaparna tänkt sig

Med tekniker som bevarar filmskaparens budskap, såsom Netflix Calibrated Mode, IMAX Enhanced och Dolby Vision®, återger denna tv all dramatik och spänning så som regissören tänkt sig. Eftersom den är Calman-förberedd kan skaparna använda den under produktionsredigering. 

Logotyp för hjälpmedelsteknik
Hjälpmedelsteknik på Google TV

Våra tv-apparater har hjälpmedelsteknik för funktionsnedsättningar inom syn, hörsel och rörlighet.

Var först med att ta del av all spännande teknik bakom de senaste BRAVIA-tv-apparaterna samt meddelanden om förbeställning och erbjudanden i butik.

Specifikationer och funktioner

Upptäck hur verklighetstroget tv-tittandet kan vara när en Full Array LED-panel kombineras med vår Cognitive Processor XR™ i en vacker design med sömlösa kanter som håller dig fokuserad på bilden.