Börjar på

Rek. Ca-pris

24 000,00 kr

(VAT)
3 Modeller
3 Modeller

Modellår

Modellår

65 tum (164 cm)
XR-65X95J
65 tum (164 cm) 
XR-65X95J

Modellår

  • Ø
75 tum (189 cm)
XR-75X95J
75 tum (189 cm) 
XR-75X95J

Modellår

  • Ø
85 tum (215 cm)
XR-85X95J
85 tum (215 cm) 
XR-85X95J

Modellår

  • Ø

Funktioner

Bild av fisk i detaljrik 4K

XR-bild

Upplev djupa, naturliga och vackra bilder från alla vinklar med minimala ljusreflektioner. Vår revolutionerande processor använder mänsklig perspektivanalys för att korsanalysera och optimera hundratusentals komponenter på ett ögonblick. I kombination med vår Full Array LED-panel levererar denna teknik otroligt realistiska bilder som är fulla av verklighetstrogna kontraster.

Blomdetalj som visar kronbladens subtila skuggor och nyanser

XR-färg

Se färger som upplevs som naturliga och vackra av det mänskliga ögat. Cognitive Processor XR™ ger vår unika skärm åtkomst till en större palett och möjlighet att återge varje färg med de subtila skillnader som ses i verkligheten. Med utökad nyans och mättnad kan du se väldefinierade skuggor och realistisk textur i blommor. Även de blekaste färgerna har realistiskt utseende.

Bilden visar naturliga färger med XR Triluminos PRO™

XR Triluminos Pro™

Denna tv som drivs av Cognitive Processor XR återger färger på ett sätt som människor upplever som vackert. Upplev en bredare färgpalett med förbättrat nyansomfång och mättnadsområde, vilket gör det möjligt att se naturliga skuggor och exakta detaljer även i mörka scener.

Bilder på skärmen som visar extrem kontrast och verklighetstroget djup

XR-kontrast

Upplev enastående kontrast, precis som i verkliga livet. Vår Cognitive Processor XR korsanalyserar data och förbättrar bilder på samma sätt som det när mänskliga ögat fokuserar för verklig färg och djup. Med XR-kontrastförstärkaren blir ljusa områden ljusare och mörka områden mörkare – så att detaljer inte längre försvinner i skuggor eller går förlorade i alltför ljusa områden.

Logotyp för XR-kontrastförstärkare 10

XR-kontrastförstärkare 10

Genom exakt balansering av ljusutmatning över hela skärmen, nedtoning av vissa områden och förstärkning av andra justerar XR-kontrastförstärkaren ljusstyrkan för högre toppar i starkt ljus och djupare svärta i skuggor. Eftersom ljusa områden är ljusare och mörka områden är mörkare ser scener mer verkliga ut, med extra djup och detaljer.  

Bilder av superdetaljerade bergsblommor med XR HDR Remaster

XR HDR Remaster

Med XR HDR Remaster kan tv:n detektera varje objekt på skärmen, analysera färgerna och justera kontrasten för att producera ännu mer realistiska bilder. Den objektbaserade bearbetning som drivs av BRAVIA XR™ tar precision till en helt ny nivå genom att tillföra justering av nyans, mättnad, ljusstyrka, rörelsevektorer, bandbredd och mer. Resultatet är exceptionellt verkliga scener med större djup, verklighetstrogna texturer och naturliga färger.

Bild av en räv som visar klarheten i 4K

XR-skärpa

Oavsett innehållet eller källan får du upplösning i likhet med 4K tack vare XR 4K-uppskalning. Vår Cognitive Processor XR har åtkomst till enorma mängder data och återskapar förlorade strukturer och detaljer på ett smart sätt för verklighetstrogna bilder. Upplev detaljer som exempelvis naturligt definierade djurpälsar och klippor med skarpa konturer.

Närbild av löv som visar detaljrikedomen som 4K XR-superupplösning ger

4K XR-superupplösning

XR-superupplösning detekterar enskilda objekt i en bild och återskapar verklighetstrogna texturer på skärmen. Vår BRAVIA XR-processor analyserar och behandlar data med exakt precision för att producera 4K-bilder med fyra gånger upplösningen i Full HD för att förbättra scener med verklighetstrogna detaljer och texturer.

Bild av solnedgång och hav med 4K XR-utjämning

4K XR-utjämning

XR-utjämning producerar jämna och naturliga 4K-bilder utan de färgband som kan uppstå på andra tv-apparater. Scener återges med tusentals toner, skuggor och tonnyanser, vilket gör att de ser otroligt verkliga ut.

Bild av en surfare med skarpa detaljer i vågen

XR-rörelse

Att titta på sport och filmer med snabba rörelser har nu blivit så mycket bättre. Vår Cognitive Processor XR med XR Motion Clarity™ korsanalyserar data för att se till att all action visas med jämn, klar och tydlig bild.

Bild av snowboard-åkare som visar de skarpa detaljer som LED XR X-Motion Clarity™ ger

XR Motion Clarity

På vissa skärmar kan sport och snabba actionscener se suddiga ut. Med vår senaste LED XR Motion Clarity™-teknik förblir allt följsamt, ljust och tydligt. Varje ”blinkning” styrs individuellt med optimerad varaktighet, medan ljusstyrkan höjs efter behov så att du inte missar något.

Bild på en bergsby på kvällstid på olika tv-skärmar som visar fördelarna med X-antireflex.

X-antireflex

Ibland är det svårt att titta på mörka filmer i ett ljust rum på grund av reflektioner från skärmen. X-antireflex minskar de reflektioner som orsakas av solen eller lampor, så att du kan se ren svärta i starkt ljus och njuta av tydliga bilder utan att bli distraherad.

Bild i fågelperspektiv med en bil som kör på en väg, på olika tv-skärmar som visar fördelarna med X-Wide Angle-skärmen.

X-Wide Angle™

Nu går det lika bra att se på tv från sidorna som rakt framifrån. X-Wide Angle-skärmen från Sony kontrollerar belysningen bakifrån och ser till att färgerna återges korrekt var du än sitter.

Logotyp för 4K/120 bilder/s

4K/120 bilder/s

Ligg steget före konkurrenterna med BRAVIA. Med HDMI 2.1 kan du uppnå bildhastigheter på 120 bilder/s med kompatibla spel, så att du har övertaget i skjutspel, sportspel och högpresterande spel med direkt respons på skärmen. Du får dessutom uppleva fantastiskt följsamt spelande med minskad ingångsfördröjning på mindre än 8,5 ms med 4K/120 bilder/s och särskilt avsett Game Mode. 

Bild av sångare på en konsert

XR-ljudläge

För att skapa en ljudupplevelse som stämmer överens med vårt sätt att betrakta världen producerar XR-ljudläget en verklighetskänsla med ljud bakom bilden. Med ljudpositioneringstweetrar på den här BRAVIA XR Full Array LED-tv:n följer ljudet handlingen på skärmen med hög precision för att skapa en helt uppslukande upplevelse.

Bild av ljudvågor som kommer från en tv med Acoustic Multi-Audio™

Acoustic Multi-Audio™

Vår Acoustic Multi-Audio™-teknik omfattar ljudpositionerande tweetrar för att säkerställa att ljud med hög frekvens kommer från rätt platser i bilden, exakt där handlingen sker. Tack vare framåtvända högtalare och en inbyggd subwoofer kan du njuta av tydligt ljud med kraftfull bas oavsett var du placerar din tv. Oberoende förstärkare styrs separat för exakt hantering av dessa högtalares ljudpositionering i det högre tonomfånget, vilket förbättrar ljudtrycket och -stabiliteten för att skapa mer realism.

Bild av musiker som spelar på en konsert

XR Surround

Med BRAVIA XR behandlas allt du tittar på med äkta surroundljud. XR Surround skapar surroundljud från sidorna och vertikalt, så att du kan uppleva 3D-ljud utan behovet av högtalare som sitter i taket eller är riktade uppåt.

Detalj av flerdimensionellt ljud med uppskalning av 3D-surroundljud

3D-surrounduppskalning

Vår BRAVIA XR-signalbehandlingsteknik gör det möjligt för tv:n att återge flerdimensionellt ljud för att skapa en helt uppslukande upplevelse. Upplev hur ljudet omsluter dig, inte bara från vänster och höger utan även från en vertikal dimension. Med 3D-surrounduppskalning kan du uppleva biokänslan i de senaste ljudformaten som exempelvis Dolby Atmos® i hemmet, tillsammans med vertikalt surroundljud med innehåll som inte är kompatibelt med Dolby Atmos.

Logotyp för Google™ TV

Google TV

Sök bland fler än 700 000 filmer och tv-program från alla dina streamingtjänster, allt samlat på en och samma plats och organiserat enligt ämnen och genrer baserat på det du är intresserad av.

Logotyp för handsfree röstsökning

Handsfree röstsökning

Hitta ditt favoritinnehåll snabbare än någonsin tidigare med hjälp av rösten och utan fjärrkontroll. Röstsökning eliminerar behovet av komplicerad navigering och tröttsamt skrivande – allt du behöver göra är att fråga.

Logotyp för OK Google

Google Assistant

Din tv-apparat är nu till större hjälp än någonsin. Använd rösten för att hitta filmer, streama appar, spela musik och styra tv:n. Fråga Google om en specifik titel, sök efter genre eller få personliga rekommendationer genom att säga: ”vad ska jag titta på?” Du kan även få reda på sportresultat, styra smarta hemenheter och mycket mer. Tala med Google för att komma igång.

Bild som visar Google Nest Mini i en vardagsrumsmiljö

Fungerar med OK Google

Anslut till en Google Assistant-kompatibel enhet för att styra din tv från Sony handsfree. Du kan hitta och visa dina favoritvideor på din tv från Sony helt med hjälp av rösten. Börja helt enkelt med att säga "Ok Google."

Bild som visar filmskärm med smartphone

Kompatibel med Apple AirPlay/Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du strömma video och ljud till din TV direkt från din iPhone, iPad eller Mac. Se filmer och program från Apple TV-appen, dina favoritappar eller till och med Safari. Dela dina foton med alla i rummet.

Chromecast inbyggt – logotyp

Chromecast inbyggt

Med Chromecast kan du casta dina favoritvideor, -spel och -appar på din tv med Chromecast inbyggt i full kvalitet via din mobila enhet. En enkel tryckning på knappen Cast på din Android- eller iOS-skärm är allt du behöver för att visa alla saker du gillar. Casta ditt innehåll och fortsätt sedan bläddra på din mobil eller surfplatta.

Bild av ansluta enheter som styrs av en smart fjärrkontroll

Smart fjärrkontroll

Alla dina anslutna enheter kan styras med vår smarta fjärrkontroll. Få åtkomst till videotjänster med en enda knapptryckning och börja titta på tv-program och filmer i ditt rum på ett par sekunder. 

Bild av bakbelyst fjärrkontroll i dag- och kvällsmiljöer

Bakbelyst fjärrkontroll 

Fjärrkontrollen med förstklassig design och i borstad aluminiumfinish känns bra i handen och passar in i vardagsrummet. Se tangenterna i mörkret med inbyggd bakbelysning – perfekt för att justera ljudvolymen eller inställningar vid filmvisning på kvällen. 

Bild med 3-vägsstativ med flera positioner

3-vägsstativ med flera lägen

Ett 3-vägsstativ med flera lägen ger dig möjlighet att välja mellan en standardinställning med fokus på bilden, en smal inställning för mindre hyllor och en soundbarinställning för bästa möjliga positionering av ditt ljudsystem. 

Närbild av designen med sömlösa kanter

Sömlös kant

Med en design utan kant får den här tv:n ett sömlöst och elegant utseende som minimerar distraktioner och gör att du fokuserar på det som är viktig – bilden.

Bild av tv:ns baksida som visar kabelhanteringen

Kabelhantering

Kabelhållare håller sladdarna gömda på ett smidigt sätt så att tv:n hålls fri från distraktioner och ser bra ut framifrån, från sidorna och bakifrån.   

Bild av vardagsrum som visar konceptet med levande inredning

Heminredning

Vår heminredningsteknik förvandlar din tv till en väsentlig del av din bostad med konstverk, personliga bilder, skärmsläckarteman och klockfunktioner.

Bild av skärm som visar fördelar med ljussensor

Ljussensor 

På konventionella tv-apparater förblir ljusstyrkan oförändrad oavsett belysningen i ett rum, vilket leder till att bilderna är för mörka eller för ljusa. Denna tv har en ljussensor som optimerar bildens ljusstyrka enligt rumsförhållanden. Den ökar ljusstyrkan i ljusa rum och minskar den i mörka rum så att du får se en perfekt bild.

Logga för Acoustic Auto Calibration

Acoustic Auto Calibration

Oavsett var du sitter detekterar tv:n din position och optimerar ljudet så att du upplever samma ljudkvalitet som om du sitter direkt framför tv:n. Ljud kan förändras beroende på i din rumsmiljö. Gardiner absorberar ljudet till exempel, medan föremål framför tv:n kan störa ljudets passage. Båda dessa försämrar kvaliteten i det ljud du hör. Den här tv:n detekterar föremål och återger ljud som är förbättrat och optimerat för ditt rum.

Logotyp för Netflix Calibrated Mode

Netflix Calibrated Mode

Detta läge specialutvecklades för visning av Netflix-producerade filmer och återgivning av samma bildkvalitet på en tv som i en filmstudio. Med Netflix Calibrated Mode förmedlas filmskaparens budskap precis som det var tänkt.  

IMAX Enhanced-logotyp

IMAX Enhanced

Den här 4K smart-tv:n från Sony är IMAX Enhanced-certifierad, vilket innebär att den är optimerad för bild och ljud av hög kvalitet. Få ännu mer uppslukande hemunderhållning med IMAX Enhanced-bildläget, som maximerar fördelarna med allt innehåll som har omarbetats med IMAX Enhanced.

Logotyp för Dolby Vision® och Dolby Atmos®

Dolby Vision® och Dolby Atmos® 

Njut av biospänning hemma. Dolby Vision® gör scenerna fulla av liv och skapar en autentisk tittarupplevelse, medan Dolby Atmos® fyller rummet med ett uppslukande surroundljud. 

Bild som visar en film som finns att se i BRAVIA CORE™

BRAVIA CORE™

Ett stort antal filmer ingår och väntar på dig. Med BRAVIA XR-teknik, Pure Stream och IMAX Enhanced levereras allt du tittar på med suverän bild och uttrycksfull ljudkvalitet.