Gå vidare till Innehåll

X94C/X93C

Oslagbar 4K-upplevelse

Det är det ultimata intrycket av 4K. Helt perfekta bilder tillsammans med ett fylligt ljud som är troget originalkällan och en spännande ny användarupplevelse.

TV-APPARATER

X94C / X93C | LED | 4K Ultra HD | HDR (High Dynamic Range) | Smart-tv (Android TV)

X9405C / X9305C Series

Bild på X94C / X93C 4K Ultra HD med Android TV

Priser från:

Rek. Ca-pris

30 000,00 kr

(VAT)

Visa 3 modeller och priser

Dölj 3 modeller och priser

55 tum (139 cm)

KD-55X9305C

Rek. Ca-pris

30 000,00 kr

(VAT)

65 tum (164 cm)

KD-65X9305C

Rek. Ca-pris

40 000,00 kr

(VAT)

75 tum (189 cm)

KD-75X9405C

Rek. Ca-pris

88 000,00 kr

(VAT)
BEnergimärkning och produktblad

3modeller

Bild

4K-processor X1 – en krets som förändrar allt

Få bättre skärpa, färg och kontrast med vår nya 4K Processor X1™

4K Processor X1 ger otrolig bildkvalitet vad du än tittar på. Varje källa analyseras och skalas upp till vår bästa möjliga 4K-upplösning – det gäller allt från tv-sändningar, Blu-ray Disc™, dvd och till och med 4K-internetvideo. Ta del av 4K-bilder med suverän skärpa, verklighetstrogna färger och strålande kontrast.

X-tended Dynamic Range

X-tended Dynamic Range

Genom att balansera ljusstyrkan med precision över hela skärmen producerar X-tended Dynamic Range partier med riktigt djup svärta och hög ljusstyrka, samt alla detaljer däremellan.

TRILUMINOS-skärm

TRILUMINOS-skärm

TRILUMINOS-skärmen är unik för Sony och förbättrar tittarupplevelsen med ett bredare färgomfång och naturligare toner och nyanser.

4K X-Reality PRO™

4K X-Reality PRO™

Efter decennier av djupgående kunskap inom videobearbetning och -produktion har vi nu tagit fram 4K X-Reality PRO™ som skalar varje bildruta och ger den ett naturtroget djup och detaljrikedom.

Förbättra varje bild till 4K-kvalitet

Vad du än tittar på kan du se det i vår äkta 4K-upplösning

Oavsett källa skalas varje bildpunkt upp av vår mest kraftfulla teknik för 4K-bildbearbetning någonsin. Scenerna analyseras och matchas mot en speciell bilddatabas så att du får suveräna detaljer vad du än tittar på.

4K X-Reality PRO™
Vanlig tv
4K X-Reality PRO™
Tv med 4K-processor X1

Full HD

Vanlig

X1

4K-processor X1 – detaljförstärkning med precision

4K-processorn X1 ger verklighetstrogna tack vare nya algoritmer som Noise Crusher, Flat Area Detection och Super Resolution. Med den här avancerade tekniken upprätthålls naturliga bildstrukturer med låg brusnivå, och avancerat innehåll blir både troget originalet och uppskalat.

Alla färger andas

Ett brett spektrum av häpnadsväckande naturliga färger

BRAVIA® ger dig ännu mer verklighetstrogna färger. Nu förfinas de ytterligare av den kraftfulla 4K-processorn X1 och färgkartläggning med precision. Väck känslan i varje scen med fylliga och levande röda, gröna och blå färger. Du får också det största färgintervallet någonsin tack vare TRILUMINOS-skärmen, som är unik för Sony.

Med TRILUMINOS
Utan TRILUMINOS

4K-processor X1 – färgkartläggning med precision

Tekniken för färgkartläggning med precision i 4K-processorn X1 tar vanlig färgförbättring ett steg längre. Här optimeras färgerna var för sig i realtid. Skärmens prestanda kommer till sin rätt och ger en perfekt återgivning av varje färg så att du får fylliga och naturliga färger.

 • X1
 • Normal

Briljant bakbelysning

Ljusare ljusa färger och djupare, fylligare svärta

Med den här unika bakbelysningen, som drivs av den nya 4K-processorn X1 från Sony, får du en verklighetstrogen återgivning med en bredare räckvidd för ljusstyrkan än med en vanlig LED-tv.

Dynamisk kontrastförstärkning
Vanlig tv
Dynamisk kontrastförstärkning
Tv med 4K-processor X1

Dynamisk kontrastförstärkning – 4K Processor X1

Med dynamisk kontrastförstärkning i 4K Processor X1 optimeras hela tiden ljusstyrkeintervallet bildruta för bildruta. Nivåerna anpassa efter vad som händer på skärmen.

Kompatibel med HDR (High Dynamic Range)

Den här tv:n är kompatibel med HDR och med X-tended Dynamic Range och Triluminos-skärm kan den visa mycket högre kontrast, större detaljrikedom och häpnadsväckande färger.

HDR (High Dynamic Range)
HDR (HIGH DYNAMIC RANGE)
HDR (High Dynamic Range)
VANLIG

Allt 4K-material oavsett källa

Nu kan du utforska en hel värld av 4K-underhållning hemma. Tack vare kompatibilitet med senaste 4K-standard, bland annat VP9, HDMI för 50p/60p, får du tillgång till allt ditt favoritmaterial.

Ljud

Världens första tv med High-Resolution Audio

Musik som artisten avsåg

I inspelningsstudion och under livekonserter tas originalinspelningarna upp med en kvalitet som överträffar cd-kvalitet. Med High-Resolution Audio kan du känna det fylliga ljudet som om artisten uppträdde mitt framför ögonen på dig. Uppgradera din musik med vår tv med High-Resolution Audio.

Så här fungerar High-Resolution Audio

High-Resolution Audio syftar på ett antal digitala processer som tillåter kodning och uppspelning av musik med högre samplingsfrekvens än hos cd-skivor.

High-Resolution Audio
Komprimerad fil [mp3]
High-Resolution Audio
High-Resolution Audio-fil

Flytande ljudmagi

Hör de finaste detaljerna med en skärpa utan dess like

Framåtriktade bashögtalare och subwoofers återger klart och kraftfullt ljud med fullständigt frekvensomfång, utan dämpare som eliminerar distorsion, vilket ger rent ljud i mellanregistret och de höga frekvenserna.

Gjord för att lyssna på

Nu kan du lyssna med samma inlevelse och närvaro som du tittar. Med ClearAudio+ finjusterar du ljudet på tv:n för en uppslukande, känslomässigt givande upplevelse som är så verklighetstrogen att det kommer att kännas som om du hör ljudet komma från alla håll. Lyssna på musik, dialog och surroundeffekter med bättre klarhet och separation, oavsett vad du tittar på.

DSEE

Få mer detaljer i allt du lyssnar på. DSEE HX analyserar ljudkällor, expanderar höga frekvenser och bitdjupet till nära på High-Resolution Audio-kvalitet.

Surroundtekniken S-Force Front

S-Force Front Surround-ljud behandlar ljudsignaler och skapar en uppslukande lyssnarupplevelse. Direktbearbetningen av flera kanaler ger ett verklighetstroget, klart 360-graders surroundljud.

Clear Phase-ljud

Med Clear Phase finjusteras tv-högtalarnas frekvensåtergivning för jämnare, mer balanserad återgivning av alla frekvenser – i de låga, mellanhöga och höga registren.

Möjligheternas värld

Hitta all underhållning du kan föreställa dig, snabbare än någonsin. Med Android TV från Sony får du allt från filmer och tv-program till tusentals appar – på ett ögonblick.

Design

Varje funktion är perfekt utformad

Wedge blandar form med funktionell skönhet

I den nya BRAVIA®-tv:ns form kombineras estetik med snygg funktionalitet. Tv:n tar inte mycket plats, och ljudet är bättre tack vare större högtalarkapacitet.

 • Wide
 • Smalt

Vid tv, tunn yta

Spara utrymme med stativet med två lägen

Justera fötterna under din 4K-tv för att växla mellan ett brett eller smalt stativ, beroende på ytans bredd.

Utforska alla funktioner i X94C/X93C

Instruktionsvideor

Tv-instruktionsvideor

Har du frågor om hur du installerar och använder din tv? Eller hur du ansluter den till annan utrustning? Vår videohandledning hjälper dig steg för steg.

Specifikationer och funktioner
Det är det ultimata intrycket av 4K. Helt perfekta bilder tillsammans med ett fylligt ljud som är troget originalkällan och en spännande ny användarupplevelse.
 • Tillgängliga skärmstorlekar: 55 tum (139 cm), 65 tum (164 cm), 75 tum (189 cm)

 • 4K Ultra HD (3840 x 2160)

 • 4K-processorn X1

 • High-Resolution Audio

 • Android TV

Bildförhållande
16:9
Triluminos™-skärm
JA

Utvecklat med hänsyn till miljön

LÄS MER OM SONY OCH MILJÖN

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet.

Läs mer

MILJÖFUNKTIONER I DEN HÄR PRODUKTEN

 • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller belysningskontroll på bildpunktsnivå, hjälper till att ge bättre energieffektivitet genom att den justerar displayens ljusstyrka när bildinnehållet förändras

 • Med strömsparläget kan du spara energi genom att justera displayens ljusstyrka

 • Med läget Display Off kan du spara energi genom att stänga av displayen utan att behöva försätta tv:n i viloläge, så att ljudet fortfarande kan vara på

Recensioner och priser

Vad användarna säger