Gå vidare till Innehåll

X91C/X90C

Vår mest slimmade 4K-tv någonsin

Du har aldrig sett maken till tv. Ultraslimmad, sofistikerad design med enastående 4K-bilder pryder väggen som ett värdefullt konstverk.

TV-APPARATER

X91C / X90C | LED | 4K Ultra HD | HDR (High Dynamic Range) | Smart-tv (Android TV)

X9105C / X9005C Series

Bild på X91C / X90C 4K Ultra HD med Android TV

Priser från:

Rek. Ca-pris

25 000,00 kr

(VAT)

Visa 3 modeller och priser

Dölj 3 modeller och priser

55 tum (139 cm)

KD-55X9005C

Rek. Ca-pris

25 000,00 kr

(VAT)

65 tum (164 cm)

KD-65X9005C

Rek. Ca-pris

35 000,00 kr

(VAT)

75 tum (189 cm)

KD-75X9105C

Rek. Ca-pris

60 000,00 kr

(VAT)
BEnergimärkning och produktblad

3modeller

Design

Sann skönhet, slimmad perfektion

Ultraslimmad modell som passar in överallt

Den nya X90C-serien har en tjocklek på otroliga 4,9 mm, vilket ger läcker form och funktion. Med unik, banbrytande ytbehandling från Sony gör skärmens snygga yta att ramen så gott som försvinner. Bilderna ser ut att sväva framför dina ögon, så att du knappt märker tv-skärmen – bara hänförande 4K.

Montera din tv i X90C-serien på väggen

Det är enkelt att sätta upp en tv X90C-serien på väggen. Den ultraslimmade designen sitter nära väggen, och du kan ansluta kablarna genom att vrida fästet.

 • Wide
 • Smalt

Vid tv, tunn yta

Spara utrymme med stativet med två lägen

Justera fötterna under din 4K-tv för att växla mellan ett brett eller smalt stativ, beroende på ytans bredd.

Bild

4K-processor X1 – en krets som förändrar allt

Få bättre skärpa, färg och kontrast med vår nya 4K Processor X1™

4K Processor X1 ger otrolig bildkvalitet vad du än tittar på. Varje källa analyseras och skalas upp till vår bästa möjliga 4K-upplösning – det gäller allt från tv-sändningar, Blu-ray Disc™, dvd och till och med 4K-internetvideo. Ta del av 4K-bilder med suverän skärpa, verklighetstrogna färger och strålande kontrast.

Dynamisk kontrastförstärkning

Kontrast

Med dynamisk kontrastförstärkning justeras ljusstyrkan och höjs i bildens ljusa områden och ger djupare svärta i de mörka.

TRILUMINOS-skärm

TRILUMINOS-skärm

TRILUMINOS-skärmen är unik för Sony och förbättrar tittarupplevelsen med ett bredare färgomfång och naturligare toner och nyanser.

4K X-Reality PRO™

4K X-Reality PRO™

Efter decennier av djupgående kunskap inom videobearbetning och -produktion har vi nu tagit fram 4K X-Reality PRO™ som skalar varje bildruta och ger den ett naturtroget djup och detaljrikedom.

Förbättra varje bild till 4K-kvalitet

Vad du än tittar på kan du se det i vår äkta 4K-upplösning

Oavsett källa skalas varje bildpunkt upp av vår mest kraftfulla teknik för 4K-bildbearbetning någonsin. Scenerna analyseras och matchas mot en speciell bilddatabas så att du får suveräna detaljer vad du än tittar på.

4K X-Reality PRO™
Vanlig tv
4K X-Reality PRO™
Tv med 4K-processor X1

Full HD

Vanlig

X1

4K-processor X1 – detaljförstärkning med precision

4K-processorn X1 ger verklighetstrogna tack vare nya algoritmer som Noise Crusher, Flat Area Detection och Super Resolution. Med den här avancerade tekniken upprätthålls naturliga bildstrukturer med låg brusnivå, och avancerat innehåll blir både troget originalet och uppskalat.

Alla färger andas

Ett brett spektrum av häpnadsväckande naturliga färger

BRAVIA® ger dig ännu mer verklighetstrogna färger. Nu förfinas de ytterligare av den kraftfulla 4K-processorn X1 och färgkartläggning med precision. Väck känslan i varje scen med fylliga och levande röda, gröna och blå färger. Du får också det största färgintervallet någonsin tack vare TRILUMINOS-skärmen, som är unik för Sony.

Med TRILUMINOS
Utan TRILUMINOS

4K-processor X1 – färgkartläggning med precision

Tekniken för färgkartläggning med precision i 4K-processorn X1 tar vanlig färgförbättring ett steg längre. Här optimeras färgerna var för sig i realtid. Skärmens prestanda kommer till sin rätt och ger en perfekt återgivning av varje färg så att du får fylliga och naturliga färger.

 • X1
 • Normal

Optimerad ljusstyrka – bild för bild

Med dynamisk kontrastförstärkning förbättras kontrasten i allt du ser

Med 4K Processor X1 optimeras det dynamiska ljusstyrkeomfånget på skärmen kontinuerligt, bild för bild.

Dynamisk kontrastförstärkning
Vanlig tv
Dynamisk kontrastförstärkning
Tv med 4K-processor X1

Dynamisk kontrastförstärkning – 4K Processor X1

Med dynamisk kontrastförstärkning i 4K Processor X1 optimeras hela tiden ljusstyrkeintervallet bildruta för bildruta. Nivåerna anpassa efter vad som händer på skärmen.

Kompatibel med HDR (High Dynamic Range)

Den här tv:n är kompatibel med HDR, och med TRILUMINOS-skärm kan den visa mycket större färgutbud, högre kontrast och större detaljrikedom.

HDR (High Dynamic Range)
HDR (HIGH DYNAMIC RANGE)
HDR (High Dynamic Range)
VANLIG

Allt 4K-material oavsett källa

Nu kan du utforska en hel värld av 4K-underhållning hemma. Tack vare kompatibilitet med senaste 4K-standard, bland annat VP9, HDMI för 50p/60p, får du tillgång till allt ditt favoritmaterial.

BRAVIA® möter Android TV™

Din smart-tv har precis blivit smartare. Föreställ dig de upplevelser du älskar på din smartphone eller surfplatta: Nu kan du uppleva dem större och bättre än någonsin med BRAVIA®.

Voice Search

Snabb åtkomst till allt

Hitta allt du gillar – sändnings- eller webbmaterial – via innehållsfältet eller Voice Search.

Google Cast™

Det perfekta paret 

Skicka dina favoriter från din smartphone till tv:n med Google Cast™ och använd telefonen som fjärrkontroll.

Appar från Google Play

Tusentals appar

Ta del av mängder av appar från Google Play™, däribland YouTube™, Netflix, spel med mera på stor skärm.

Ljud

Gjord för att lyssna på

Nu kan du lyssna med samma inlevelse och närvaro som du tittar. Med ClearAudio+ finjusterar du ljudet på tv:n för en uppslukande, känslomässigt givande upplevelse som är så verklighetstrogen att det kommer att kännas som om du hör ljudet komma från alla håll. Lyssna på musik, dialog och surroundeffekter med bättre klarhet och separation, oavsett vad du tittar på.

DSEE

Få mer detaljer i allt du lyssnar på. I DSEE har vi kombinerat våra olika ljudtekniker, som tillsammans ger ett mer konstant klart och fylligt ljud.

Surroundtekniken S-Force Front

S-Force Front Surround-ljud behandlar ljudsignaler och skapar en uppslukande lyssnarupplevelse. Direktbearbetningen av flera kanaler ger ett verklighetstroget, klart 360-graders surroundljud.

Clear Phase-ljud

Med Clear Phase finjusteras tv-högtalarnas frekvensåtergivning för jämnare, mer balanserad återgivning av alla frekvenser – i de låga, mellanhöga och höga registren.

Utforska alla funktioner hos X91/X90

Instruktionsvideor

Tv-instruktionsvideor

Har du frågor om hur du installerar och använder din tv? Eller hur du ansluter den till annan utrustning? Vår videohandledning hjälper dig steg för steg.

Specifikationer och funktioner
Du har aldrig sett en tv som den här. Ultraslimmad, sofistikerad design med enastående 4K-bilder pryder väggen som ett värdefullt konstverk. 
 • Tillgängliga skärmstorlekar: 55 tum (139 cm), 65 tum (164 cm), 75 tum (189 cm)

 • 4K Ultra HD (3840 x 2160)

 • 4K-processorn X1

 • Ultraslimmad med svävande stil

 • Android TV

Utvecklat med hänsyn till miljön

LÄS MER OM SONY OCH MILJÖN

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet.

Läs mer

MILJÖFUNKTIONER I DEN HÄR PRODUKTEN

 • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller belysningskontroll på bildpunktsnivå, hjälper till att ge bättre energieffektivitet genom att den justerar displayens ljusstyrka när bildinnehållet förändras

 • Med strömsparläget kan du spara energi genom att justera displayens ljusstyrka

 • Med läget Display Off kan du spara energi genom att stänga av displayen utan att behöva försätta tv:n i viloläge, så att ljudet fortfarande kan vara på

Recensioner

Vad användarna säger