Gå vidare till Innehåll

X83C

Ta klivet upp till 4K

Gör varje ögonblick minnesvärt. Du får en helt ny detalj- och nyansrikedom som blåser liv i scenerna. Ta del av mängder av appar och onlineinnehåll, och framtidssäkra dig själv inför morgondagens 4K-värld.

TV-APPARATER

X83C | LED | 4K Ultra HD | Smart-tv (Android TV™)

X8305C / X8307C / X8308C / X8309C Series

Bild på X83C 4K Ultra HD med Android TV 

silverblack

Priser från:

Rek. Ca-pris

11 000,00 kr

(VAT)

Visa 8 modeller och priser

Dölj 8 modeller och priser

43 tum (108 cm)

KD-43X8305C

Rek. Ca-pris

11 000,00 kr

(VAT)

43 tum (108 cm)

KD-43X8307C

Inga tillgängliga prisuppgifter

43 tum (108 cm)

KD-43X8308C

Inga tillgängliga prisuppgifter

43 tum (108 cm)

KD-43X8309C

Inga tillgängliga prisuppgifter

49 tum (123 cm)

KD-49X8305C

Rek. Ca-pris

12 000,00 kr

(VAT)

49 tum (123 cm)

KD-49X8307C

Rek. Ca-pris

12 000,00 kr

(VAT)

49 tum (123 cm)

KD-49X8308C

Inga tillgängliga prisuppgifter

49 tum (123 cm)

KD-49X8309C

Rek. Ca-pris

12 000,00 kr

(VAT)
AEnergimärkning och produktblad

8modeller

Bild

4K-processor X1 – en krets som förändrar allt

Få bättre skärpa, färg och kontrast med vår nya 4K Processor X1™

Med vår kraftfulla 4K Processor X1 får du alltid hög bildkvalitet. Källorna analyseras och skalas upp till vår bästa möjliga 4K-upplösning – för allt från tv-sändningar, Blu-ray Disc™, dvd och till och med 4K-internetvideo. Ta del av fantastiska 4K-bilder med suverän skärpa, mer verklighetstrogna färger och strålande kontrast.

Detaljförstärkning med precision

Skärpa

Med detaljförstärkning med precision minskar bildbruset och ökar detaljrikedomen i det du tittar på. Det ger en skarpare och renare bild oavsett källa.

Färgkartläggning med precision

Färg

Med färgkartläggning med precision analyseras varje scen och bildpunkt individuellt. Sedan appliceras precis rätt nyans och ton dynamiskt så att du får fylliga och naturliga färger.

Dynamisk kontrastförstärkning

Kontrast

Med dynamisk kontrastförstärkning justeras ljusstyrkan och höjs i bildens ljusa områden och ger djupare svärta i de mörka.

Förbättra varje bild till 4K-kvalitet

Vad du än tittar på kan du se det i vår äkta 4K-upplösning

Oavsett källa skalas varje bildpunkt upp av vår mest kraftfulla teknik för 4K-bildbearbetning någonsin. Scenerna analyseras och matchas mot en speciell bilddatabas så att du får suveräna detaljer vad du än tittar på.

4K X-Reality PRO™
Vanlig tv
4K X-Reality PRO™
Tv med 4K-processor X1

Full HD

Vanlig

X1

4K-processor X1 – detaljförstärkning med precision

4K-processorn X1 ger verklighetstrogna tack vare nya algoritmer som Noise Crusher, Flat Area Detection och Super Resolution. Med den här avancerade tekniken upprätthålls naturliga bildstrukturer med låg brusnivå, och avancerat innehåll blir både troget originalet och uppskalat.

Förbättring av varenda färg

Se de mest verklighetstrogna och naturliga färgnyanserna i varje scen. Via färgkartläggning med precision analyseras varje bildpunkt vilket ger dynamiska, verklighetstrogna bilder.

4K-processor X1 – färgkartläggning med precision

Tekniken för färgkartläggning med precision i 4K-processorn X1 tar vanlig färgförbättring ett steg längre. Här optimeras färgerna var för sig i realtid. Skärmens prestanda kommer till sin rätt och ger en perfekt återgivning av varje färg så att du får fylliga och naturliga färger.

  • X1
  • Normal

Optimerad ljusstyrka – bild för bild

Med dynamisk kontrastförstärkning förbättras kontrasten i allt du ser

Med 4K Processor X1 optimeras det dynamiska ljusstyrkeomfånget på skärmen kontinuerligt, bild för bild.

Dynamisk kontrastförstärkning
Vanlig tv
Dynamisk kontrastförstärkning
Tv med 4K-processor X1

Dynamisk kontrastförstärkning – 4K Processor X1

Med dynamisk kontrastförstärkning i 4K Processor X1 optimeras hela tiden ljusstyrkeintervallet bildruta för bildruta. Nivåerna anpassa efter vad som händer på skärmen.

Allt 4K-material oavsett källa

Nu kan du utforska en hel värld av 4K-underhållning hemma. Tack vare kompatibilitet med senaste 4K-standard, bland annat VP9, HDMI för 50p/60p, får du tillgång till allt ditt favoritmaterial.

Möjligheternas värld

Hitta all underhållning du kan föreställa dig, snabbare än någonsin. Med Android TV från Sony får du allt från filmer och tv-program till tusentals appar – på ett ögonblick.

Ljud

Gjord för att lyssna på

Nu kan du lyssna med samma inlevelse och närvaro som du tittar. Med ClearAudio+ finjusterar du ljudet på tv:n för en uppslukande, känslomässigt givande upplevelse som är så verklighetstrogen att det kommer att kännas som om du hör ljudet komma från alla håll. Lyssna på musik, dialog och surroundeffekter med bättre klarhet och separation, oavsett vad du tittar på.

Alt TextDSEE

Få mer detaljer i allt du lyssnar på. I DSEE har vi kombinerat våra olika ljudtekniker, som tillsammans ger ett mer konstant klart och fylligt ljud.

Surroundtekniken S-Force Front

S-Force Front Surround-ljud behandlar ljudsignaler och skapar en uppslukande lyssnarupplevelse. Direktbearbetningen av flera kanaler ger ett verklighetstroget, klart 360-graders surroundljud.

Clear Phase-ljud

Med Clear Phase finjusteras tv-högtalarnas frekvensåtergivning för jämnare, mer balanserad återgivning av alla frekvenser – i de låga, mellanhöga och höga registren. 

Utforska alla funktioner i X83C

Instruktionsvideor

Tv-instruktionsvideor

Har du frågor om hur du installerar och använder din tv? Eller hur du ansluter den till annan utrustning? Vår videohandledning hjälper dig steg för steg.

Specifikationer och funktioner
  • Tillgängliga skärmstorlekar: 43 tum (108 cm), 49 tum (123 cm)

  • 4K Ultra HD (3840 x 2160)

  • 4K-processorn X1

  • 4K X-Reality PRO™

  • Android TV

Bakbelysningstyp
Edge LED
Bildförhållande
16:9

Utvecklat med hänsyn till miljön

LÄS MER OM SONY OCH MILJÖN

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet.

Läs mer

MILJÖFUNKTIONER I DEN HÄR PRODUKTEN

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller belysningskontroll på bildpunktsnivå, hjälper till att ge bättre energieffektivitet genom att den justerar displayens ljusstyrka när bildinnehållet förändras

  • Med strömsparläget kan du spara energi genom att justera displayens ljusstyrka

  • Med läget Display Off kan du spara energi genom att stänga av displayen utan att behöva försätta tv:n i viloläge, så att ljudet fortfarande kan vara på

Recensioner

Vad användarna säger