Gå vidare till Innehåll

X80C

Upptäck en värld av 4K-tv

Se hur bra tv och filmer kan se ut med fyra gånger så hög detaljrikedom som med Full HD. Varje scen blir mer verklighetstrogen med nya 4K Processor X1, och Android-TV ger dig en helt ny tittarupplevelse.

TV-APPARATER

X80C | LED | 4K Ultra HD | Smart-tv (Android TV™)

X8005C Series

Bild på X80C 4K med Android TV

49 tum (123 cm)

KD-49X8005C

Rek. Ca-pris

11 000,00 kr

(VAT)

55 tum (139 cm)

KD-55X8005C

Rek. Ca-pris

14 000,00 kr

(VAT)
AEnergimärkning och produktblad

2modeller

Bild

4K-processor X1 – en krets som förändrar allt

Få bättre skärpa, färg och kontrast med vår nya 4K Processor X1

Med vår kraftfulla 4K Processor X1 får du alltid hög bildkvalitet. Källorna analyseras och skalas upp till vår bästa möjliga 4K-upplösning – för allt från tv-sändningar, Blu-ray Disc™, dvd och till och med 4K-internetvideo. Ta del av fantastiska 4K-bilder med suverän skärpa, mer verklighetstrogna färger och strålande kontrast.

Dynamisk kontrastförstärkning

Kontrast

Med dynamisk kontrastförstärkning justeras ljusstyrkan och höjs i bildens ljusa områden och ger djupare svärta i de mörka.

Färgkartläggning med precision

Färg

Med färgkartläggning med precision analyseras varje scen och bildpunkt individuellt. Sedan appliceras precis rätt nyans och ton dynamiskt så att du får fylliga och naturliga färger.

4K X-Reality PRO™

4K X-Reality PRO™

Efter decennier av djupgående kunskap inom videobearbetning och -produktion har vi nu tagit fram 4K X-Reality PRO™ som skalar varje bildruta och ger den ett naturtroget djup och detaljrikedom.

Förbättra varje bild till 4K-kvalitet

Vad du än tittar på kan du se det i vår äkta 4K-upplösning

Oavsett källa skalas varje bildpunkt upp av vår mest kraftfulla teknik för 4K-bildbearbetning någonsin. Scenerna analyseras och matchas mot en speciell bilddatabas så att du får suveräna detaljer vad du än tittar på.

4K X-Reality PRO™
VANLIG TV
4K X-Reality PRO™
TV MED 4K-PROCESSOR X1

Full HD

Vanlig

X1

4K-processor X1 – detaljförstärkning med precision

4K Processor X1 ger verklighetstrogna detaljer tack vare algoritmer som Noise Crusher, Flat Area Detection och Super Resolution. De bibehåller innehållets naturliga och avancerade kvalitet i ursprungligt och uppskalat format.

Förbättring av varenda färg

Se de mest verklighetstrogna och naturliga färgnyanserna i varje scen. Via färgkartläggning med precision analyseras varje bildpunkt vilket ger dynamiska, verklighetstrogna bilder.

4K-processor X1 – färgkartläggning med precision

Tekniken för färgkartläggning med precision tar vanlig färgförbättring ett steg längre. Här optimeras färgerna var för sig i realtid. Skärmens prestanda kommer till sin rätt och ger en perfekt återgivning av varje färg.

  • X1
  • Normal

Optimerad ljusstyrka – bild för bild

Med dynamisk kontrastförstärkning förbättras kontrasten i allt du ser

Med 4K Processor X1 optimeras det dynamiska ljusstyrkeomfånget på skärmen kontinuerligt, bild för bild.

Dynamisk kontrastförstärkning
vanlig tv
Dynamisk kontrastförstärkning
tv med 4K Processor X1

Dynamisk kontrastförstärkning – 4K Processor X1

Med dynamisk kontrastförstärkning i 4K Processor X1 optimeras hela tiden ljusstyrkeintervallet bildruta för bildruta. Nivåerna anpassa efter vad som händer på skärmen.

Allt 4K-material oavsett källa

Nu kan du utforska en hel värld av 4K-underhållning hemma. BRAVIA® hanterar alla typer av källor, som tv-sändningar i 4K, filmer på skiva och onlinevideor. Kompatibiliteten med senaste 4K-standard, bland annat VP9, HDMI för 50p/60p och HEVC, ger dig det som krävs för att ta del av dagens material.

Strömma 4K-tjänster

HEVC är en ny standard för strömning av 4K-video med minimala kvalitetsförluster.

Webbvänlig 4K

BRAVIA® har stöd för VP9 som ger smidig strömning från webbplatser som YouTube™.

Anslut till 4K

Med den nya HDMI-standarden får du 4K-upplösning på 50p/60p med mer realism och spänning.

Möjligheternas värld

Hitta all underhållning du kan föreställa dig, snabbare än någonsin. Med Android TV från Sony får du allt från filmer och tv-program till tusentals appar – på ett ögonblick.

Ljud

Gjord för att lyssna på

Nu kan du lyssna med samma inlevelse och närvaro som du tittar. Med ClearAudio+ finjusterar du ljudet på tv:n för en uppslukande, känslomässigt givande upplevelse som är så verklighetstrogen att det kommer att kännas som om du hör ljudet komma från alla håll. Lyssna på musik, dialog och surroundeffekter med bättre klarhet och separation, oavsett vad du tittar på.

I DSEE har vi kombinerat våra olika ljudtekniker, som tillsammans ger ett mer konstant klart och fylligt ljud.

S-Force Front behandlar ljudsignaler och skapar en uppslukande lyssnarupplevelse. Direktbearbetningen av flera kanaler ger ett verklighetstroget 360-graders surroundljud.

Med Clear Phase finjusteras tv-högtalarnas frekvensåtergivning för jämnare, mer balanserad återgivning av alla frekvenser – i de låga, mellanhöga och höga registren.

Utforska alla funktioner i X80C

Instruktionsvideor

Tv-instruktionsvideor

Har du frågor om hur du installerar och använder din tv? Eller hur du ansluter den till annan utrustning? Vår videohandledning hjälper dig steg för steg.

Specifikationer och funktioner
Se hur bra tv och filmer kan se ut med fyra gånger så många detaljer som med Full HD. Med den avancerade 4K Processor X1 blir varje scen skarpare och mer verklighetstrogen, och du lär dig nya saker med Android TV.
  • Tillgängliga skärmstorlekar: 49 tum (123 cm), 55 tum (139 cm)

  • 4K Ultra HD (3840 x 2160)

  • 4K-processorn X1

  • 4K X-Reality PRO™

  • Android TV

Utvecklat med hänsyn till miljön

LÄS MER OM SONY OCH MILJÖN

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet.

Läs mer

MILJÖFUNKTIONER I DEN HÄR PRODUKTEN

  • Dynamisk bakbelysningskontroll hjälper till att ge bättre energieffektivitet genom att den justerar bakbelysningens styrka när bildinnehållet förändras

  • Med strömsparläget kan du spara energi genom att justera bakbelysningens styrka

  • Av-läget för bakbelysning sparar energi genom att stänga av både LCD-skärmen och bakbelysningen

Recensioner

Vad användarna säger