WD75

Förstklassig bild med matchande stil

Bildkvalitet som överträffar Full HD. Enkel åtkomst till en hel värld av film, tv-program och appar. Och en slimmad, elegant design. Se till att titta på tv med stil.

ALLA TV-APPARATER

WD75 | LED | Full HD | Smart-tv

WD753 / WD757 Series
Bild på WD75 Full HD-tv

32 tum (80 cm)

KDL-32WD753

Rek. Ca-pris

5 000,00 kr

(VAT)

32 tum (80 cm)

KDL-32WD757

Rek. Ca-pris

5 000,00 kr

(VAT)
Toppfunktioner
High Definition med det lilla extra

Full HD

Hisnande Full HD-bildkvalitet vad du än tittar på. Vår unika bildprocessor X-Reality PRO™ analyserar, rensar och finjusterar bilder för snygg och detaljrik visning. Även innehåll som strömmats med låg upplösning förbättras med X-Reality PRO™, så att du får en bild från Sony som blåser nytt liv i allt du tittar på. 

X-Reality PRO™
Återupptäck varje detalj

Med bearbetningstekniken X-Reality PRO™ skalas varje bildpunkt upp för oslagbar skärpa. När bildrutorna analyseras matchas varje scen med vår särskilda bilddatabas så att bilderna finjusteras och bruset minskas. Du får mycket verklighetstrogen bild.

Snygg överallt

Den här tv:n dominerar inte ditt hem, utan fungerar som ett komplement. Den är perfekt för väggmontering och designad för att spara plats och smälta in i alla slags rum.

Hitta mer underhållning du gillar

Oavsett om du vill återupptäcka en favoritfilm eller bara kolla in en YouTube™-video är möjligheterna oändliga med en tv från Sony.

Wi-Fi®-certifierad
Inga kablar krävs

Det behövs ingen nätverkskabel. Du kan enkelt strömma din favoritunderhållning från filmer till musik via Wi-Fi® och lämna kabeltrasslet bakom dig.

Skärmspegling
Din smartphone på storbildsskärm

Med skärmspegling kan du använda innehåll och appar från din smartphone på din tv från Sony. Maxa minnena och se dem med nära och kära på en stor skärm.

Photo Sharing Plus
Dela foton enkelt

Med Photo Sharing Plus är det enkelt för dig och dina vänner att dela foton och videoklipp på en stor skärm. Välj ut favoriterna från tv:n när dina vänner delar minnesvärda ögonblick – med upp till tio enheter.

Specifikationer och funktioner

Bildkvalitet som överträffar Full HD. Enkel åtkomst till en hel värld av film, tv-program och appar. Och en slimmad, elegant design. Se till att titta på tv med stil.
  • Tillgängliga skärmstorlekar: 32 tum (80 cm)

  • Full HD-upplösning (1920 x 1080)

  • X-Reality PRO™

  • YouTube™ och mycket mer

  • Slimmad design

Utvecklat med hänsyn till miljön

LÄS MER OM SONY OCH MILJÖN

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet.

Läs mer

MILJÖFUNKTIONER I DEN HÄR PRODUKTEN

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller belysningskontroll på bildpunktsnivå, hjälper till att ge bättre energieffektivitet genom att den justerar displayens ljusstyrka när bildinnehållet förändras

  • Med strömsparläget kan du spara energi genom att justera displayens ljusstyrka

  • Med läget Display Off kan du spara energi genom att stänga av displayen utan att behöva försätta tv:n i viloläge, så att ljudet fortfarande kan vara på

Recensioner

Vad användarna säger