Gå vidare till Innehåll

WD65/WD60

Underhållning för alla

Det är så här underhållning ska vara. Få åtkomst till en värld av filmer, tv och appar, och få bildkvalitet som överträffar Full HD. Alltihop kompletteras av ett nyansrikt och dynamiskt soundtrack.

TV-APPARATER

WD60 / WD65 | LED | Full HD | Smart-tv

WD603 / WD653 Series

Bild på WD60 / WD65 Full HD-tv

Priser från:

Rek. Ca-pris

4 000,00 kr

(VAT)

Visa 3 modeller och priser

Dölj 3 modeller och priser

32 tum (80 cm)

KDL-32WD603

Rek. Ca-pris

4 000,00 kr

(VAT)

40 tum (102 cm)

KDL-40WD653

Rek. Ca-pris

5 300,00 kr

(VAT)

48 tum (121 cm)

KDL-48WD653

Rek. Ca-pris

7 000,00 kr

(VAT)
AEnergimärkning och produktblad

3modeller

Toppfunktioner

High Definition med det lilla extra

Full HD

Upplev vår hisnande Full HD-bildkvalitet vad du än tittar på. Med den unika bildprocessorn X-Reality PRO™ från Sony analyseras, rensas och finjusteras bilder för snygg och detaljrik visning. Även innehåll som strömmats med låg upplösning förbättras med X-Reality PRO™, så att du får en bild av Sony som blåser nytt liv i allt du tittar på.

X-Reality PRO™

Återupptäck varje detalj

Med bearbetningstekniken X-Reality PRO™ skalas varje bildpunkt upp för oslagbar skärpa. När bildrutorna analyseras matchas varje scen med vår särskilda bilddatabas så att bilderna finjusteras och bruset minskas. Du får mycket verklighetstrogen bild. 

Slimmad och strömlinjeformad

Med sin slimmade profil passar den här tv:n smidigt in i hemmet. Den är perfekt för väggmontering, och dess diskreta, smala ram gör att du kan fokusera på bilden och inte på ramen.

  • Slimmad design
  • Passar din livsstil

Hitta mer underhållning du gillar

Oavsett om du vill återupptäcka en favoritfilm eller bara kolla in en YouTube™-video är möjligheterna oändliga med en tv från Sony.

Photo Sharing Plus

Dela foton enkelt

Med Photo Sharing Plus är det enkelt för dig och dina vänner att dela foton och videoklipp på en stor skärm. Välj ut favoriterna från tv:n när dina vänner delar minnesvärda ögonblick – med upp till tio enheter.

Skärmspegling

Din smartphone på storbildsskärm

Med skärmspegling kan du använda innehåll och appar från din smartphone på din tv från Sony. Maxa minnena och se dem med nära och kära på en stor skärm.

USB-uppspelning

Uppspelning via USB

Spela upp musik och videoklipp och se fotosamlingar på din tv med USB-uppspelning i flera format. Med stöd för ett flertal olika kodekar kan du använda mängder av format. Det är bara att ansluta och sätta igång.

Specifikationer och funktioner
Det är så här underhållning ska vara. Få åtkomst till en värld av filmer, tv och appar, och få bildkvalitet som överträffar Full HD. Alltihop kompletteras av ett nyansrikt och dynamiskt soundtrack.
  • Tillgängliga skärmstorlekar: 32 tum (80 cm), 40 tum (102 cm), 48 tum (121 cm)

  • Full HD-upplösning (1920 x 1080)

  • X-Reality PRO™

  • YouTube™ och mycket mer

  • Inbyggd Wi-Fi®

Utvecklat med hänsyn till miljön

LÄS MER OM SONY OCH MILJÖN

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet.

Läs mer

MILJÖFUNKTIONER I DEN HÄR PRODUKTEN

  • Dynamisk bakbelysningskontroll hjälper till att ge bättre energieffektivitet genom att den justerar bakbelysningens styrka när bildinnehållet förändras

  • Med strömsparläget kan du spara energi genom att justera bakbelysningens styrka

  • Av-läget för bakbelysning sparar energi genom att stänga av både LCD-skärmen och bakbelysningen

Recensioner

Vad användarna säger