W66

Upplev spännande underhållning
Toppfunktioner
Direktåtkomst till YouTube™ med ett klick

Gå direkt till YouTube och titta på alla dina favoritvideor. På den här internetförberedda tv:n har vi gjort det ännu enklare att komma åt YouTube genom att lägga till en YouTube-knapp på fjärrkontrollen.

Kristallklart ljus och tydlig struktur

HDR (High Dynamic Range)

Med HDR (High Dynamic Range) bevaras detaljer som kan gå förlorade i bildens mörkaste och ljusaste områden, vilket ger en mer realistisk visning. Se strukturen på flygplanets glänsande metallvinge och hur solen reflekteras på flygplanskroppen.

HDR (High Dynamic Range)
X-Reality PRO™
Återupptäck varje detalj

X-Reality PRO™

Med X-Reality PRO skalas varje bildpunkt upp för oslagbar skärpa. När bildrutorna analyseras matchas varje scen mot vår särskilda bilddatabas så att bilderna finjusteras och bruset minskas. Ytor på båtar och byggnader förbättras med större detaljrikedom.

Gjord för att lyssna på

ClearAudio+

Få lika verklighetstroget ljud som bild. Med ClearAudio+ finjusteras tv-ljudet till en uppslukande, medryckande upplevelse som omsluter dig från alla håll. Lyssna på musik och dialog med större skärpa och distinktion.

ClearAudio+
Fler bilder, färre sladdar

Titta utan distraktioner. En slimmad och smal ram med aluminiumeffekt hjälper dig att hålla fokus på skärmen. Kablarna är dolda i stativets bak- och framsida och ger ett rent utseende.

Specifikationer och funktioner

Låt dig underhållas med suveränt detaljrika bilder som förbättras med uppskalningstekniken X-Reality™ PRO. Och med direktåtkomst till YouTube™ hittar du all underhållning du vill ha omedelbart. De fullständiga specifikationerna blir tillgängliga snart.
  • Finns i 80 cm (32 tum)

  • HDR (High Dynamic Range)

  • WXGA-upplösning

  • X-Reality PRO™

  • YouTube™ och mycket mer

Utvecklat med hänsyn till miljön

LÄS MER OM SONY OCH MILJÖN

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet.

Läs mer

MILJÖFUNKTIONER I DEN HÄR PRODUKTEN

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller belysningskontroll på bildpunktsnivå, hjälper till att ge bättre energieffektivitet genom att den justerar displayens ljusstyrka när bildinnehållet förändras

  • Med strömsparläget kan du spara energi genom att justera displayens ljusstyrka

  • Med läget Display Off kan du spara energi genom att stänga av displayen utan att behöva försätta tv:n i viloläge, så att ljudet fortfarande kan vara på

Recensioner

Vad användarna säger