35

4.5 baserat på 35 kundrecensioner

25
7
1
1
1
Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

35 Kundrecensioner

2 Modeller

Modeller

0

Så bra som helst

55 tum (139 cm) 2019-09-17 av TomWoj

Jag är så nöjd som helst. En minus att den hittar inte min pc när den väcks från viloläge. Kanske hittar nåt sätt med tiden.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Finessrik tv

55 tum (139 cm) 2019-08-11 av Tampen

Fantastisk fin tv. Netflix-knapp på fjärren onödig för mig.Lite knepigt att få favoriterna sorterade i rätt ordning. Annars kanon!

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bra tv

AF8 Series 2019-07-08 av Gnuz

Mycket nöjd, men ingen titta på sport tv när det gäller ishockey och tennis. Svårt att se puck och tennisboll.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastisk tv men.

AF8 Series 2019-06-17 av Kevin85

Hej jag köpte den här tvn för några dagar sedan. Börjar med negativa och det är några stycken. Tvn operativsystem är system är riktig trög och hänger upp sig men det krävdes en uppstart så löste problemet sig. Annars fjärrkontrollen är riktig kass, knapparna sitter i till varandra så fort jag försöker trycka på Home så trycker jag på knappen bredvid vilket är väldig irriterande. Det positiva? Bilden är häpnadsväckande bra och skarpa tydliga färgkonturer. Ljudet? Ljudet är full godkänd. Riktig bra ljud för att vara en sån här tunn tv.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

SONY TOP OF THE LINE

55 tum (139 cm) 2019-06-01 av Ramhällarn

Ja va ska man säja finns väl inget bättre på marknaden helnöjd TOPPEN !

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra bild och enkel

65 tum (164 cm) 2019-04-10 av lhoj

Jag är nöjd med TV:n och framför allt bildkvaliten, men skulle önska att den var lite snabbare i kanalbyte mm. Känns som om operativsystemet sänker prestandan lite.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Fantastisk bild!

55 tum (139 cm) 2019-02-21 av Alex Wayne

Fantastisk nöjd med nya TVn. Grymt bild och kvalitet. Tänk på att man behöver ha en riktigt bra router samt bra bredband för att få bra kvalitet på bil via streaming och netflix. Det är det ända :-)

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Mellan

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Fantastisk bild och ljud. Bra med Google TV.

55 tum (139 cm) 2019-02-12 av jannekl

Köpte denna för några månader sedan och är supernöjd. Bilden är det bästa jag sett på TV och den har Googleassistenten som gör att den är röststyrd, bekvämt! Mycket bra ljud i standardskick - hela skärmen är en ljudpanel! Vet inte hur det funkar men det är bättre än jag förväntade. Basen kan dock behöva en subwoofer.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Marknadens bästa bild och riktigt bra ljud

65 tum (164 cm) 2019-01-18 av Wåffel

Allt är perfekt, men jag vill kunna få fjärrkontrollesappen jag köpt på apstore att fungera på min iphone x

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Mycket bra bildkvalitet

65 tum (164 cm) 2019-01-12

Lätt att installera, bra bild och lätt att använda!

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Superbra oled TV

65 tum (164 cm) 2019-01-08 av Janne 11340

Jag köpte TV i december 2018 och är helnöjd med bild och funktioner!

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Oled vinner alltid.

65 tum (164 cm) 2019-01-06 av Bester Tester

Jag valde mellan Sony, LG och Panasonic och Sony vann. Jag vet, från tidigare erfarenhet av tv-tester jag gjort, att Sony skiljer sig lite från konkurrenterna. Det viktigaste är att det är en Oled med hög kontrast med nästan absolut svart.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Makalös bild!

55 tum (139 cm) 2018-12-19 av Anders88

Bilden är suverän i de allra flesta lägen. Att bilden skulle vara för mörk som jag läst en del andra klaga på håller jag inte med om. Färger är väldigt naturliga i BioPro-läget och även ljudet är suveränt för att vara en platt-tv. Android är tyvärr inte alltid så snabbt som det borde vara, men jag uppskattar funktionerna och stör mig inte på om det tar en halv sekund extra ibland.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Fin bild, kass ARC

55 tum (139 cm) 2018-12-19 av Lillhultarn

Jag köpte TV:n på lördagen under BlackFriday-rean. Första butiken var den slut i. Nästa butik (Elgiganten i Sisjön) var kaxiga och ville inte möta första butikens pris eftersom "de har den inte i lager" Har en Yamaha RX-A3080 AV-förstärkare som jag vill ta ljudet från apparna i TV:n till. Kan inte få ljudet från TV:n till AV-förstärkaren dock. Om jag går in i Setup av ljudet i TV:n, hör jag ljud som kommer via ARC - men när jag växlar tillbaks till appens bild igen försvinner ljudet. Svagt SONY! Att inte ha ett "Ljud-utgång: ARC" i Setup:en. Stor besvikelse. Bilden är kanon, out-of-the-box. Elgiganten ville prompt sälja en "kalibrering" för "bara 795 kronor" - som jag avböjde, efter att ha läst flera recensioner och tittat på många Youtube-klipp. Elektronik-kedjornas nya sätt att krama ur mer pengar. Slutdöme: Ljud (via ARC): Kass (fungerar inte) Bild: I absolut toppklass

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Dålig

Funktioner

Dålig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

2

0

Bra bild och ljud

55 tum (139 cm) 2018-12-18 av Grogge

Uppfyller mina förväntningar och fjärrkontrollen är bättre än man kunde tro efter alla recensioner. Enda problemet är att skärmen några gånger har blivit svart efter några tiondels sekunder när den startas. Det löser sig efter total omstart, men är irriterande, tar tid och tyder på felaktig programvara.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Bild mkt bra men ljudet är överraskande bra!!

55 tum (139 cm) 2018-12-13 av henkieee

Bild och ljud i toppklass. Möjligen är färgerna i bilden en aning dova och mörka. Är totalt sett mkt nöjd och ljudet överraskar mer än bilden!

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Spännande upplevelse

55 tum (139 cm) 2018-12-12 av La suede

De perfekta färgerna från de klipp som visades i butiken följde med hem och ljudet är precis vad jag önskade mig.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Sony Regerar.

AF8 Series 2018-12-03 av Roger 63

När den kom hem blev jag mycket besviken.Det var bara bra bild i dom mörkare partierna.I dom ljusare partierna var det som en ljus film låg över bilden och suddigt.Men efter mycket laborerande med bildinställningar etc så fick jag ordning på bilden.Nu är jag nöjd.Mycket bra bild har jag nu.Och ljudet är mycket bra.Den här TVn kräver mycket svärta för att oled skärmen skall komma till sin rätt.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastisk TV

65 tum (164 cm) 2018-11-11 av violinsweden

Helt fantastisk TV med otroliga färger och bildkvalitet i till och med "vanliga" svt kanaler

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

3

0

0

Otrolig bild

55 tum (139 cm) 2018-11-08 av Pantern

Jag är helnöjd med köpet ångrar ingenting. Den motsvarade alla mina förväntningar.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

mycket för pengarna

55 tum (139 cm) 2018-11-07 av teknikern

Efter koll på jämförelsesajter och att ha tittat i verkligheten så stack denna Sony verkligen ut och har hittils motsvarat förväntningarna med bra bild och kanonbra ljud.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Otroligt bra bid och ljud

65 tum (164 cm) 2018-11-06 av Kristerk

Ett av mina bästa köp någonsin. Mycket enkelt att skifta från TV till olika avancerade funktioner. Netflix har en egen tangent på fjärrkontrollen.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

2

0

0

Bra TV

55 tum (139 cm) 2018-11-01 av sten4513

Efter ett antal veckor så skall jag inte klaga på TV.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Dålig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Dålig

0

0

0

Utmärkt Bild och Ljud

55 tum (139 cm) 2018-10-28 av Vrani

Utmärkt bild och ljud. Stort plus för ett bra röstkommando.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bra bild

55 tum (139 cm) 2018-10-05 av upsven

Bra bild och ljud. Snygg design som kommer nära väggen med rätt fäste.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Fatastika

AF8 Series 2018-10-01 av Peyman11

Den bästa och tydligaste bilden kan ses med utmärkt ljud [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Dåligt bild, och menyer

AF8 Series 2018-09-30 av sorin_swe

TV är inte den kvalitet som jag trodde den är suddig och hackig . USB, om du har två USB-kontakter i tv: n kan du inte se alla mappar , mycket svårt att bläddra bland mappar . Bildkvaliteten är inte bra. WiFi och Cromecast fungerade inte, var tvungen att ringa kundsupport och göra ominstallationer m.m., kundsupport lovade att skicka e-post med instruktioner hur man fixar kvalitet på bilden, jag de kontaktade två gånger och inga resultat. Apparna är väldigt tröga och det finns inte en stor variation man kan välja. Sony accepterar inte dåliga recensioner, aldrig mer Sony produkter för mig och mina nära.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Den inbyggda chromecast är så bra.

65 tum (164 cm) 2018-08-26 av Rudolf64

Ångrar defenitivt inte köpet, förvirrande fjärrkontroll och saknar senaste Android 8.xx så flera appar fungerar.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

En ombytlig Tv

AF8 Series 2018-08-11 av Bingolott

Detta är ingen Tv, utan en bingolott och varje kväll är ett lotteri. Visa filmer blir bättre än att gå på bio och annat, t.ex. att se på fotboll (även HD), är som att se på tjock-Tv.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Sony KD-55AF8 är en grymt bra TV!

55 tum (139 cm) 2018-08-09 av Wipo

TV:n har en fantastiskt bra bild med en enastående svärta. Ljudet är bra men som vanligt när TV:n är så smal så blir det lite tunt ibland. Andriod-smart TV:n fungerar riktigt bra och gör det väldigt enkalt att stream film från t.ex. SvtPlay, Netflix, Viasat med flera. Det är också enkelt att "casta" film eller liknande från en telefon som är uppkopplad på samma nätverk.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra färger

55 tum (139 cm) 2018-08-03 av Tomtebolyckans

Köpte den nyligen och än så länge är vi nöjd, har haft alltid sony bravia och har samma förväntningar på den här nya

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Oj va bra

55 tum (139 cm) 2018-07-10 av Kurtan

Allt positivt som sagts om denna TV stämmer. Jag är väldigt nöjd från uppackning, installation och tittande. Dyr - Ja men...

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Helt otroligt bild!

AF8 Series 2018-06-20 av Tompa22

Bästa bilden på marknaden, är otroligt nöjd. Stod mellan denna och LG men läste lite tester och valde sedermera denna. Smart-TVn är inte felfri, funkar bra men inte perfekt. Bilden och designen är dock något utöver det vanliga. Hade en Samsung 55Q7 tidigare, valde att byta bort den pga clouding. Ute efter bäst bild? Köp denna.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bilden och ljudet

65 tum (164 cm) 2018-06-16 av sohr

Fantastisk bild och större än man tror när man väl kommer hem. Android TV är segt men den inbyggda chromecasten suverän och snabb. Android TV fungerar om man gör en sak i taget. Laddade ner Kodi och kunde spela ISO filer direkt från servern. Jag kommer inte byta TV på flera år nu svårt att se vad som skulle kunna bli vättee. Riktigt bra ljud i de inbyggda högtalarna är det också. HDMI integrerar perfekt så allt stängs av när man knäpper av 1 sak typ Apple TV släcker TV och förstärkare.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Mycket bra bild.

55 tum (139 cm) 2018-06-07 av Inget 9999

Jag tycker att det är dåligt att det inte finns en extensiv manual. Den manual jag har laddat ner är typ 18 sidor, Panasonics är över 300 sidor. Det finns en generel manual för Sony Tv, men inte en just för denna AF8 som jag har köpt.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0