TV-APPARATER

A9 | MASTER Series | OLED | 4K Ultra HD | HDR (High Dynamic Range) | Smart-tv (Android TV)

A9 SERIES

Bild på A9 | MASTER Series | OLED | 4K Ultra HD | HDR (High Dynamic Range) | Smart-tv (Android TV)

48 tum (121 cm)

KD-48A9

Inga tillgängliga prisuppgifter

A9 framifrån
A9 ur vinkel framifrån
A9 ur vinkel bakifrån
A9 närbild på ramen
A9 närbild på stativet
A9 framifrån
A9 från sidan
A9 ur vinkel
A9 framifrån

Funktioner

TRILUMINOS-skärm

Återger ett bredare och mer exakt färgomfång

TRILUMINOS-skärmen, som drivs av vår X1-processor, har en utökad färgskala och kan återge fler färger än en vanlig tv. Den analyserar och behandlar data i varje bild för att göra färgerna mer naturliga och exakta för att bilderna ska återges så verklighetstroget som möjligt.

4K X-Reality PRO™

Fantastisk upplösning för allt du ser på

Allt innehåll kan uppkonverteras till verklighetstrogen 4K-upplösning med de unika funktionerna från Sony. X1™ Ultimate är dubbelt så snabb som X1™ Extreme och kan analysera och behandla data för att förbättra 4K-bilden med fler detaljer och strukturer. Även bilder som filmats i 2K och Full HD skalas upp till nära 4K genom 4K X-Reality™ PRO via en unik 4K-databas. Upplösningen optimeras sedan med Object-based Super Resolution så att strukturen blir naturtrogen.

Pixel Contrast Booster

Förstärker färg och kontrast för extra djup och realism

Se verklighetens färger, upptäck detaljerna i djupa skuggor och ljusa högdagrar. Med Pixel Contrast Booster förstärks färg och kontrast i ljusa områden så att du upplever scener som är fulla av verklighetstrogna nyanser och toner, mer djup, fin struktur och djup svärta som bara OLED kan ge. 

OLED med bred betraktningsvinkel

Gör snabbrörliga motiv ljusstarka och skarpa

Bilden skapas av miljoner individuellt styrda bildpunkter som gör allt skarpt och tydligt med OLED. Och med X-Motion Clarity™-tekniken är även snabb action jämn och tydlig. Rörliga bilder styrs med exakthet för att minimera oskärpa så att bilder är verklighetstrogna med mindre förlust i ljusstyrka under fartfyllda scener.

X-Motion Clarity

Otroligt uppslukande ljud från skärmen

Ljudet i konventionella tv:ar med en högtalare placerad under skärmen är ofta osynkat med bilden. Med vårt nya Acoustic Surface Audio-system är skärmen högtalaren. En innovativ motor vibrerar diskret for att skapa ljudet så att det du hör kommer från det ställe i scenen där det händer, som karaktärernas dialog och motorn från en bil, i stället för från sidoplacerade högtalare.

Super Bit Mapping HDR

Utmärkt bild och ljud, oavsett omgivning

Luta dig tillbaka och njut av bästa möjliga tittarupplevelse. Den unika optimeringstekniken från Sony anpassar bild och ljud automatiskt till omgivningen.

Dual database processing

Säg vad du vill titta på

Hitta ditt favoritinnehåll snabbare än någonsin med hjälp av rösten. Med Voice Search slipper du komplicerad navigering och tröttsamt skrivande – allt du behöver göra är att fråga.

S-Force Front Surround

Mer än 5 000 appar, fler än någon annan Smart-tv

Sony Android Smart TV har många appar. Välj apparna som gör ditt liv roligare och mer underhållande. 

Voice Zoom

Styr din tv och dina smarta enheter med rösten

Med Google Assistant kan du uppmana tv:n att ansluta till och kommunicera med smarta enheter, som övervakningskameror och säkerhetsenheter. Det är smidigt och ger en otrolig upplevelse.

Skicka till en större, bättre skärm med Chromecast

Med Chromecast kan du casta dina favoritvideor, -spel och -appar i toppkvalitet från en mobil enhet till tv:n. Tryck bara på någon av Cast-knapparna på din Android- eller iOS-skärm och maxa det du gillar mest. Casta innehållet och fortsätt att surfa på din telefon eller surfplatta.

Mittstativ i aluminium

Fungerar med Apple AirPlay/Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du strömma video och ljud till tv:n direkt från din iPhone, iPad eller Mac. Titta på filmer och serier från Apple TV-appen, dina favoritappar eller till och med Safari. Dela dina foton med alla i rummet.

Minimalt kablage

Få studiokvalitet med Netflix Calibrated Mode

Det här läget har utvecklats särskilt för att Netflix-filmer ska få samma bildkvalitet på en tv som i filmstudion. Med Netflix Calibrated Mode förmedlas filmskaparens budskap precis som det var tänkt.

Avancerad röststyrning

Uttrycker filmskaparens passion

För att minska färgförändringar i produktionsprocessen kan MASTER Series använda Portrait Displays autokalibreringsprogramvara CalMAN®. Det betyder att färgerna kan kalibreras bättre än någonsin förut och att man kan göra finjusteringar som inte är möjliga med konventionella bildinställningar. Färgåtergivningen blir trogen den ursprungliga tv-signalen, och färgerna kan till och med anpassas efter förändringar över tid. MASTER Series är förberedd för CalMAN® och kunderna kan dra nytta av programvara som används av filmskapare i kvalitetskontroller under efterproduktionen, vilket är ytterligare ett bevis på vår vilja att leverera bilder med professionell färgåtergivning i hemmet.

Avancerad röststyrning

Lev dig in i filmens spänning

Njut av en bioupplevelse hemma. Dolby Vision™ ger liv åt scenerna och en autentisk tittarupplevelse, och Dolby Atmos™ fyller rummet med ett uppslukande surroundljud.

Specifikationer
Det bästa från Sony på en mindre OLED-skärm. Med djup svärta, klara färger och skarpa kontraster – och dessutom ljud och bild i perfekt harmoni – får du en känsla av att stå i händelsernas centrum. Mer information om produkten kommer snart, så håll utkik.
  • Oöverträffad OLED-kvalitet på en 48 tums skärm

  • Bildprocessorn X1™ Ultimate ger oslagbar ljusstyrka, detaljskärpa och färgåtergivning

  • Med Acoustic Surface Audio är det skärmen som är högtalaren. Det innebär en mer intensiv upplevelse med ljud och bild i perfekt harmoni.

  • Den tunna ramen gör att du kan fokusera bättre på bilden.

Utvecklat med hänsyn till miljön

LÄS MER OM SONY OCH MILJÖN

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet.

Läs mer

MILJÖFUNKTIONER I DEN HÄR PRODUKTEN

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller belysningskontroll på bildpunktsnivå, hjälper till att ge bättre energieffektivitet genom att den justerar displayens ljusstyrka när bildinnehållet förändras

  • Med strömsparläget kan du spara energi genom att justera displayens ljusstyrka

  • Med läget Display Off kan du spara energi genom att stänga av displayen utan att behöva försätta tv:n i viloläge, så att ljudet fortfarande kan vara på