27

4.6 baserat på 27 kundrecensioner

18
7
1
1
0
Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Riktigt bra TV

55 tum (139 cm) 2017-12-30 av Thsj

Köpte denna TV för 2 veckor sedan Är nöjd med TV’n Varit problem med hdmi styrning till andra apparater, fick dra ur strömkabel till TV Fick detta fel 2 gånger, där av 4 stjärnor Lite för dyr

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

2

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Bra OLED skärm men tyvärr inte fungerande PVR

55 tum (139 cm) 2017-12-05 av JAba

Om man nöjer sig med OLED och inte har tänkt att nyttja de specificerade PVR funktionerna kan detta vara ett intressant val att utvärdera. Nöjd med den integrerade ljud delen.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Mellan

Design

Bra

Enkel att använda

Mellan

2

0

27 Kundrecensioner

3 Modeller

Modeller

0

1 år av grundlig utvärdering, jag ångrar mig inte.

65 tum (164 cm) 2018-12-08 av Kungsholmen rules

1 år senare, jag är sjukt nöjd och även om det släpps nya modeller konstant bryr jag mig inte, tvn:s bild är magiskt naturtrogen. Den har fått mig helt ointresserad av vad som händer på tv marknaden.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bästa Tv:n jag ägt!

65 tum (164 cm) 2018-11-01 av Repete65

Haft den i ett par månader och kan ej vara mer nöjd!

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Perfekt

A1 2018-07-25 av Alialiali

Jätte bra bild kvalité , bra ljud , jätte nöjd med tv

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra men underbestyckad

65 tum (164 cm) 2018-06-11 av fischelbyxa

Bildkvaliteten är bra, utan tvekan. Mer än bra! Det som förvånar och irriterar mig stort är att Sony har valt att snåla på saker som inte kostar speciellt mycket: CPU-kraft, minne och nätverkskort. CPUn har svårt att orka med t ex appen Kodi (mediespelare). Åtta GByte lagringsutrymme räcker inte långt (efter 10 dagar är sex GByte utnyttjar). Nätverkskortet klarar bara 100 Mbps. TV:n kostar en massa. Jag hade förväntat mig mer.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

1

0

0

Grymt bra!

65 tum (164 cm) 2018-05-05 av Gakl

Över alla förväntningar en ny dimension. Blir tyvärr mer tevetittande.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

1

0

0

Svårslagen bild

55 tum (139 cm) 2018-01-22 av Grodan boll

Bra bild. Kan inte säga något annat. Men några få funktioner drar ned betyget enligt mig. Fotstödet passar inte mig. Man kan inte redigera digitala kanaler dvs Guiden innehåller alla kanaler som leverantören har att erbjuda. Inspelning av TV program visas inte i per program i guiden utan som ett tidsfält högst upp i guiden.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

1

0

0

kanon bild

55 tum (139 cm) 2018-01-09 av claesse brasse

När jag såg bilden i affären var det inget snack om saken värd vartenda öre

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Riktigt bra TV

55 tum (139 cm) 2017-12-30 av Thsj

Köpte denna TV för 2 veckor sedan Är nöjd med TV’n Varit problem med hdmi styrning till andra apparater, fick dra ur strömkabel till TV Fick detta fel 2 gånger, där av 4 stjärnor Lite för dyr

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

2

0

0

Överprisade produkt med saknade funktioner.

65 tum (164 cm) 2017-12-19 av addic3t

+ Bra bildkvalité. + Ljudkvalite är bättre än många andra TV. - Inget stöd för Atmos ljud på TV högtalare. Även LG erbjuder det till billigare pris. - Krångligt manövering med fjärren. - IR blaster endast på 77". Snålt! - Lutningen irriterande. - BT fjärr tack. - Avsaknad av diskreta koder för fjärr gör kan inte förenkla kommando till Harmony. - Priset krävs bättre unifomity på Tv:n. Skärpning på kvalitets kontroll innan lämnas fabrik. - Android TV behövs optimeras utan lagg. - Går ej spara bild inställningar ex på USB sticka. Så slipper mata in igen om återställning på TV görs.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Dålig

Design

Dålig

Enkel att använda

Mellan

1

1

0

Bästa tvn på marknaden

A1 2017-12-17 av bilmekaren

Extremt bra bild och snygg design. Bästa oled tvn jag har sett.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Grym bild, svärta och bra ljud

55 tum (139 cm) 2017-12-14 av osundblad

Köpte den för tre veckor sedan och den är riktigt bra (kanske skulle fått en 5:a). Frugan trodde jag stängde av TV:n vid svarta klipp utan ljud. Och ljudet är tillräckligt bra för att vi ska skippa HiFi anläggningen för allt utom vissa filmer (skönt att slippa alla fjärrkontroller) Det enda jag saknar är en vettig app till telefonen/plattan för att styra den. Det finns säkert men jag har inte hittat någon än (lite snabbval för att byta app, helst även in i apparna men det är nog svårt att få till)

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Fantastisk TV

A1 2017-12-09 av Fingranskare

Både bild och ljud mycket bra. Många övriga funktioner också

Taget från elgiganten.se

0

0

0

En TV som imponerar!

65 tum (164 cm) 2017-12-06 av Smurfen

Haft TV:n i ca 3 veckor nu och blir imponerad varje gång av dess bildkvalité och design... kan varmt rekommenderes för den kräsna!

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra OLED skärm men tyvärr inte fungerande PVR

55 tum (139 cm) 2017-12-05 av JAba

Om man nöjer sig med OLED och inte har tänkt att nyttja de specificerade PVR funktionerna kan detta vara ett intressant val att utvärdera. Nöjd med den integrerade ljud delen.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Mellan

Design

Bra

Enkel att använda

Mellan

2

0

0

Grym TV!

55 tum (139 cm) 2017-12-05 av Jankeg59

Blev det självklara valet av 55" TV och ångrar det ej.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Oled 4K HDR - första gången på 10 år som man får en äkta wow-upplevelse av att byta TV!!!

A1 2017-11-26 av Nick R

Grym Tv som är lika imponerande hemma som när man såg den i butiken!! Bilden: Överlag en fantastisk bild som gör det ännu roligare att titta på film eller serier! Som andra skrivit, svart blir verkligen svart och grymma färger, men för att få ut det extra från Tv:n måste ni titta på Hdr filmer/serier. Det är då denna Tv verkligen står ut. Hdr finns på bl.a Netflix eller iTunes. Bildkvaliteten när du tittar på hdr filmer/serier är bättre än på bio t.o.m, måste uppleves för att förstå! Tänker ni inte titta på hdr innehåll kan ni lika gärna köpa en billigare 4k tv. Inköp: Jag beställde min på nätet och tog collect@store för att kunna få produkten hem direkt på Black Friday!! Dock är kartongen stor så även med en stor kombi-bil får den inte plats i baksätet (dörren kan inte stängas) utan man måste fälla sätena och lägga den där bak. Ljud: Grymt ljud för att vara ”platt-tv”, ljudet känns som det kommer från mitten av skärmen (vilket det gör då glas-skärmen är högtalaren) och det känns som ljudet kommer från munnen på skådespelarna, samt det sitter en liten ”woofer” på baksidan av TVn som gör att ljudet är mer än godkänt, även på lite högre volymer. Inget supermåste med ljudlimpa el liknande (även om det blir mycket bättre så klart med en limpa eller högtalarsystem). Smart TV: Inbyggda appar för bl.a Youtube och Netflix, båda kan man se 4k HDR filmer på, på youtube sök bara på ”4k hdr sony” så kommer det upp flera videos med en bildkvalitet som gör att hakan droppar! Dock är operativsystemet Android inte det snabbaste eller enklaste att navigera i. Se bara till att ni har minst 15-20 mbit stabilt trådlöst för att titta på 4k, annars får ni dra en nätverkskabel fram till tv:n. Framförallt om det streamas samtidigt till nån annan skärm för annars kan det hacka har jag märkt... Inställningar: Finns massvis med inställningar och förinställningslägen; tex sport-läge, bio-läge osv samt flertalet auto-inställningar. Inställningarna sparas enskilt så du kan ha olika inställningar på olika inputs, tex gaming läge för spelkonsolen, ett annat för tv-boxen och apple tv osv. Inställningarna tv:n kommer med är bra anpassade för SD/HD material och 4k hdr så man måste verkligen inte in och fippla bland inställningar som man inte förstår det första man gör. Sony A1 + Apple Tv 4k: iTunes 4k hdr filmer är vansinnigt snygga. Liknar inget annat man har sett! Speciellt mörka scener med några ljusglimtar eller scener med ljus eller blå himmel. Dock har sonyn inte stöd för den vassare hdr-standarden Dolby Vision, men resultatet får ändå alla andra led-tv eller plasma-tv att skämmas! Dock bör man uppgradera till tvos 11.2 på Apple Tv för att med tvos 11.1 och tidigare blir färgerna knäppa på allt icke hdr material då inställningar för hdr inte finns. Om ni undrar vad ”hdr” är, googla. Apple TV har idag inte stöd för Dolby Atmos så hade du tänkt att köpa Atmos soundbar så kommer det inte att funka med denna kombon! Sony A1 + ”vanlig” HD material: Vanliga TV kanaler via fiber blir av skiftande kvalitet, bra material ser nästan ut som 4k när det är uppskalat medan sämre inspelningar inte blir roligt alls att titta på, nästan lite pixligt och småryckigt. Men överlag är sd/hd material från tv-kanaler väldigt trevligt att titta på. Prisvärd: för 19.900 för sonyn jämfört med tex 14 eller 15.000 för LGs oled (b7 el c7) är det inte värt, personligen tycker jag att designen på Sonyn är så mycket snyggare att det är värt skillnaden hur det ser ut i vardagsrummet (även när tv:n inte används) tillsammmans med bättre ljud, mindre ryckig bild och sony är bättre på vanlig tv-kanaler. Det är upp till var och en men skulle tro att för de allra flesta så motsvarar inte skillnaden i bildkvaliteten prisskillnaden, bilden är bättre på sonyn men inte 5.000 kr bättre. Dessutom har LG stöd för Dolby Vision som finns på itunes (itunes funkar även bra med sony men bättre med LG). Bilden jämfört med tex Samsung qled är en helt annan liga...alltså Sony/oled är mycket bättre. Bild 5/5 bästa bilden helt enkelt! Ljud: 4/5 (jämfört med andra tv:s) Design och finish: 5/5 (subjektivt naturligtvis) Överlag en grym TV och är grymt nöjd efter man har kommit hem och hunnit köra igenom lite filmer! Bra gjort giganten som sänkt priset aggressivt på denna TV, annars hade jag aldrig köpt den, kostade över 40.000 i våras för de som slog till tidigt. Dock är det HDR-filmer som är det stora lyftet med en sån här TV inte själva 4K!!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

En fantastisk produkt

A1 2017-11-25 av Chaaarles

Har äntligen gått från plasma till denna OLED köpte den på Elgiganten i Kalmar trevlig och kunnig personal

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Snygg och läcker! :-)

A1 2017-11-25 av firefighter

Lite annorlunda design på TV. Ljudet går rakt genom skärmen, bokstavligen! Bästa TV ljudet jag kunde hitta. Ville ha en bra tv med bra ljud utan externt ljudsystem. Tror inte jag behöver nämna att bilden är kanon även den. Ska man nämna något negativt, ja den blir lite väl tjock när man hänger upp den på väggen!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastisk bild och utmärkta funktioner

A1 2017-11-21 av Ljuddoktorn

OLED imponerar, ljusstyrkan är bättre än jag trodde även mitt på dagen med sol ute och inga gardiner. Perfekt färgåtergivning och svärta. Wi-Fi fungerar utmärkt för streaming med snabb router och fiber. Lägger ner kanalabbonemang och Ip-TV känns onödigt. Android fungerar fint för mig som har Android mobil och padda. Väl värt pengarna.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Kanonbild, kanonljud och möjligheten att använda alla tilläggstjänster!

A1 2017-11-13 av Dick H

En tv som enkelt hjälpte till med installationen! Allt fungerade direkt. Vi testade Netflix - bilden helt magisk. Vi testade bl.a att visa bilder och spela musik via cromecast - fungerade toppen! Jag och familjen är imponerad!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastiskt fin bild och bra ljud

65 tum (164 cm) 2017-11-01 av Mickla

Överlag mycket bra operativsystem som är lätt att använda. Enda nackdelen jag har stött på är att apparna inte fungerar utan problem Både SVT och TV4 appen fungerar inte tillfredställande. Är få sändningar som sänds i 4K så man kan får nöja sig HD så länge.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Wow

A1 2017-09-30 av Tvnjutaren

Finns inget negativt. Inte ens priset, klart värt varenda krona. Ej köpt på Elgiganten.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Sony håller...

55 tum (139 cm) 2017-09-10 av Obligatoriskt

Jag hade redan bestämt mig utifrån erfarenheten ovan

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Underbar bild

55 tum (139 cm) 2017-09-04 av Tigrin

Väldigt bra bild med klara färger samt att svärtan är fantastisk jämfört med min gamla LED-TV. Riktigt bra ljud också för att vara en så tunn TV. En liten vanesak i början är att med det lite speciella stödet så lutar TV:n lite. Dock så är det ju inte mycket lutning så det är nog mest att om man sitter lite snett mot TV:n så ser man att den är sned i förhållande till möbler kring TV:n, men det vänjer man sig nog med ganska snabbt. Priset är väl det största felet än så länge, men förhoppningsvis så sjunker priserna på OLED framöver.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Grym bild och jättebra operativsystem

65 tum (164 cm) 2017-07-21 av Niklas bj

Fantastiskt tv med mycket enkelt att använda med flertalet bra appar!

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Helt fantastisk!

A1 2017-07-10 av TheRob

Snygg design och bäst bild på marknaden 2017. Vill du ha det bästa, köp den.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

sony at vilken tv ojoj

65 tum (164 cm) 2017-06-14 av mickeswag

vilken tv och bild helt otrolig saknas lite appar bara men det kan man leva utan annars inga fel på denna tv.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0