8

4.4 baserat på 8 kundrecensioner

5
1
2
0
0
Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Berömligt omdöme från tonårigt barnbarn!!!

WE610 / WE613 / WE615 Series 2017-11-13 av platten17

Ersatte en ca 20 år gammal "tjocktv" (fritidshus Idre) så det var väl inte så svårt att slå - men om en tonåring blir impad....!!

Taget från elgiganten.se

0

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Lågt pris, helt OK

WE610 / WE613 / WE615 Series 2018-06-25 av Anonymare678

Köpte som köks-TV pga goda vitdord i Råd & Röns test och att den har en fot på mitten i stället för en i vardera ytterkant. (Hamnar utanför TV-bänken i så fall). Funkar OK, under 3000 kan man väl inte förvänta sig mirakel. Ljudet är OK men väldigt tunt dock.

Taget från elgiganten.se

0

0

8 Kundrecensioner

3 Modeller

Modeller

0

Enkel att installera.

32 tum (80 cm) 2019-01-01 av Mulle1227

Mycket enkel att installera och att få den jag ville. Fantastisk bild och utmärkt ljud för en så pass liten TV. Mycket nöjd. Provade ett antal andra märken men Sony passade oss absoluta bäst.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Ännu en pålitlig SONY-produkt i vårt hem.

32 tum (80 cm) 2018-11-24 av ClaesAi

Glatt överraskad av bildkvaliteten! - och av de fina internet-funktionerna!

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

ok

32 tum (80 cm) 2018-06-26 av baggan

helt okej köptes för utomhus bruk på sommaren på altanen.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Lågt pris, helt OK

WE610 / WE613 / WE615 Series 2018-06-25 av Anonymare678

Köpte som köks-TV pga goda vitdord i Råd & Röns test och att den har en fot på mitten i stället för en i vardera ytterkant. (Hamnar utanför TV-bänken i så fall). Funkar OK, under 3000 kan man väl inte förvänta sig mirakel. Ljudet är OK men väldigt tunt dock.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra bild och menyer

32 tum (80 cm) 2018-06-04 av Gustaf54

Har haft Tv´n (KDL-32WE613) i drygt en månad och är mycket nöjd med bilden. Har inget behov av någon inbyggd app men har testat YuoTube och det funkar men SVTPlay går inte titta på (hakar sig en gång i minuten) Tv4Play går inte överhuvudtaget. Fel browser (Opera) står det, och att installera Firefox eller Chrome kan man glömma. Hade kanske fungerat om det varit Android i apparaten men det är ju Linux i den... Ljudet kan jag eg inte uttala mig om för mina öron har eget inbyggt ljud (tinnitus) och nedsatt hörsel i största allmänhet. Har extern ljudanläggning på hörslursuttaget och det är bra enligt dom söm hör!

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Bra bild och bra menyer

32 tum (80 cm) 2018-04-04 av HL 66

mycket nöjd........................................

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra bild och bra menyer

WE610 / WE613 / WE615 Series 2018-04-02 av Wilma 16

Har haft tvn i några veckor och är helnöjd med den. Brukar vara kritisk i min bedömning men jag hittar ingenting negativt!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Berömligt omdöme från tonårigt barnbarn!!!

WE610 / WE613 / WE615 Series 2017-11-13 av platten17

Ersatte en ca 20 år gammal "tjocktv" (fritidshus Idre) så det var väl inte så svårt att slå - men om en tonåring blir impad....!!

Taget från elgiganten.se

0

0