RE45

Upplev tydliga bilder och klart ljud

TV-APPARATER

RE45 | LED | Full HD | HDR (High Dynamic Range)

RE450 / RE453 / RE455 Series

Bild på RE45 Full HD HDR-TV med X-Reality™ PRO

Priser från:

Rek. Ca-pris

7 600,00 kr

(VAT)

Visa 3 modeller och priser

Dölj 3 modeller och priser

40 tum (102 cm)

KDL-40RE450

Inga tillgängliga prisuppgifter

40 tum (102 cm)

KDL-40RE453

Rek. Ca-pris

7 600,00 kr

(VAT)

40 tum (102 cm)

KDL-40RE455

Inga tillgängliga prisuppgifter

A+Energimärkning och produktblad

3modeller

Toppfunktioner

HDR (HIGH DYNAMIC RANGE)

Kristallklart ljus och tydlig struktur

Med HDR (High Dynamic Range) bevaras detaljer som kan gå förlorade i bildens mörkaste och ljusaste områden, vilket ger en mer realistisk visning. Se strukturen på flygplanets glänsande metallvinge och hur solen reflekteras på flygplanskroppen.

Full HD

Mer skärpa, fler detaljer, helt fantastiskt

Full HD

Med den här Full HD-tv:n får du fina detaljer och strukturer. Allt finjusteras så att du får minimalt brus och maximal effekt. Se skillnaden på byggnader och i undervattensbilder.

Återupptäck varje detalj

X-Reality PRO™

Med X-Reality PRO skalas varje bildpunkt upp för oslagbar skärpa. När bildrutorna analyseras matchas varje scen mot vår särskilda bilddatabas så att bilderna finjusteras och bruset minskas. Ytor på båtar och byggnader förbättras med större detaljrikedom.

X-Reality PRO™
ClearAudio+

Gjord för att lyssna på

ClearAudio+

Få lika verklighetstroget ljud som bild. Med ClearAudio+ finjusteras tv-ljudet till en uppslukande, medryckande upplevelse som omsluter dig från alla håll. Lyssna på musik och dialog med större skärpa och distinktion.

Fler bilder, färre sladdar

Njut av underhållningen utan distraktioner. En slimmad och smal ram med aluminiumeffekt hjälper dig att hålla fokus på skärmen. Kablarna är dolda i stativets bak- och framsida och ger ett rent utseende.

Specifikationer och funktioner
Kristallklara bilder förtjänar lika rent ljud. Med en Full HD-bild som förbättras med kraftfull X-Reality™ PRO-uppskalning och ett ljud som förbättras med ClearAudio+ blir allt du ser skarpare, renare och mer spännande. De fullständiga specifikationerna blir tillgängliga snart.
  • Tillgängliga skärmstorlekar: 40 tum (102 cm)

  • D5_HDR

    HDR (High Dynamic Range)

  • Full HD-upplösning (1920 x 1080)

  • X-Reality PRO™

  • ClearAudio+

Utvecklat med hänsyn till miljön

LÄS MER OM SONY OCH MILJÖN

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet.

Läs mer

MILJÖFUNKTIONER I DEN HÄR PRODUKTEN

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller belysningskontroll på bildpunktsnivå, hjälper till att ge bättre energieffektivitet genom att den justerar displayens ljusstyrka när bildinnehållet förändras

  • Med strömsparläget kan du spara energi genom att justera displayens ljusstyrka

  • Med läget Display Off kan du spara energi genom att stänga av displayen utan att behöva försätta tv:n i viloläge, så att ljudet fortfarande kan vara på