WF-SP800N

Hörlurar som tål lika mycket som du

De helt trådlösa sporthörlurarna WF-SP800N har lång batteritid, är vatten- och svettresistenta och erbjuder ett djupt basljud med digital brusreducering. De kommer inte att svika dig när det hettar till.

HÖRLURAR

Trådlösa brusreducerande WF-SP800N-hörlurar för sport

WF-SP800N
Bild på Trådlösa brusreducerande WF-SP800N-hörlurar för sport

bluewhiteblack

Rek. Ca-pris

2 100,00 kr

(VAT)
Ta en titt på WF-SP800N-hörlurarna
Anpassade för en aktiv livsstil

IP55-klassad motståndskraft mot stänk, svett och damm gör att dina hörlurar är lika tuffa som din träning. Du kan till och med tvätta dem efter ett extra svettigt pass.

Färgtillgänglighet kan variera beroende på region.

Logotyp för 18 h batteritid
Lång batteritid – 9 timmar (snäckor) + 9 timmar (fodral) och snabbladdning

När hörlurarna är fulladdade har de en batteritid på 9 timmar och det smidiga laddningsfodralet ger 9 ytterligare timmar. Det innebär upp till 18 timmars brusfri lyssning. När brusreduceringen är avstängd blir batteritiden ännu längre: 13 timmar med en full laddning plus 13 extra timmar via laddningsfodralet – totalt upp till 26 timmars speltid. Om du har bråttom ger 10 minuters snabbladdning 60 minuters musikuppspelning.

Logotyp för IP55
Vatten- och dammtålig

WF-SP800N-hörlurarna är vatten- och dammtåliga enligt IP55 och kan till och med tvättas. Perfekt för en aktiv livsstil och användning utomhus.

Öronsnäckor med säker passform
Säker passform

Den mjukt vadderade stödbågen och den tredimensionella välvda designen ger säker och stabil passform – hörlurarna sitter på plats även när du rör på dig.

Illustration av tillförlitlig Bluetooth-anslutning

(A) TIDIGARE: H till V BT-reläöverföring.
(B) NU: H/V samtidig BT-överföring

Stabil och tillförlitlig Bluetooth®-anslutning

Bluetooth-chippet som för över ljud till vänster och höger öra simultant gör ljudupplevelsen stabil och högkvalitativ i kombination med optimerad antenndesign. Låg ljudlatens ger även smidig videouppspelning.

Välj den storlek som passar dig bäst

Med stödbågar i 2 storlekar får du en säker passform även vid hårda träningspass, och du får långa hybridöronsnäckor i silikon i 5 olika storlekar så du kan hitta den perfekta passformen för dina öron för maxad ljudkvalitet och minska ljud utifrån.

Bild som visar stödbågar i två storlekar och hybridöronsnäckor i silikon i fem olika storlekar
Bärbara och skyddade – med laddning som räcker

Det kompakta laddningsfodralet skyddar dina WF-SP800N-hörlurar och du kan även använda det till att ladda dem. Ladda hörlurarna helt en gång och lyssna sedan på musik i upp till 18 timmar med brusreducering aktiverat och upp till 26 timmar utan brusreducering. Dessutom kan du snabbladda. 

Maxa prestandan med EXTRA BASS™

Maxa musiken – och prestandan. EXTRA BASS ger ljud med kraftfull, tung bas som ger dig förnyad ork under träningspasset.

Logotyp för Sony | Headphones Connect
Mer bas?

Använd appen Sony | Headphones Connect för att anpassa ljudnivån efter musiken med hjälp av equalizern – oavsett om du vill ha mer eller mindre bas.

Inga störningsmoment med digital brusreducering

Lyssna på favoritspellistan och ta träningen till nästa nivå. Störande ljud stängs ute med brusreducering – det är bara du och musiken.

Håll koll med läget för omgivningsljud

Med läget för omgivningsljud har du koll på det som händer runtomkring medan du tränar. Blanda musiken med närmiljöns ljud så att du hör både favoritlåten och träningskompisen eller det som händer runt omkring.

Anpassningsbar ljudreglering justeras automatiskt efter vad du gör och var du är

Anpassningsbar ljudreglering är en smart funktion som automatiskt känner av vad du gör och justerar inställningarna för omgivningsljud så att de passar situationen. Du kan även anpassa inställningarna med appen Sony | Headphones Connect. Efter hand lär sig ljudregleringen att anpassa ljudet på dina favoritplatser, som på gymmet eller i parken.

Förklaring av anpassningsbar ljudreglering
Prata med ett knapptryck med snabbkontroll

Om du placerar fingret över öronsnäckan sänks volymen helt och omgivningsljudet släpps in. Då kan du prata med någon direkt utan att behöva ta av hörlurarna.

Ikon för pekkontroll
Lättåtkomlig kontroll

Använd de intuitiva pekkontrollerna för att spela upp musik, stoppa eller hoppa över låtar och ändra volymen. Du kan även enkelt anpassa pekkontrollerna. Tilldela bara andra alternativ i Sony | Headphones Connect-appen.

Logotyper för Google Assistant och Alexa
Bli smartare med röstassistenten – Google Assistant, Amazon Alexa och Siri

Hantera vardagen genom att ställa frågor till assistenten. Ta del av underhållning, prata med vänner, få information, lyssna på musik och meddelanden, ställ in påminnelser och mycket mer.

Symbol för handsfree
Tydligare handsfreesamtal

WF-SP800N ger klarare röstkvalitet i handsfreesamtal och det är enkelt att besvara samtal med den ena öronsnäckan – eller båda. Det gör att du kan ladda dem växelvis och höra samtal tydligt i bullriga miljöer.

Logotyp Fast Pair

WF-SP800N har stöd för Googles praktiska nya Fast Pair-funktion som hjälper dig hitta hörlurarna där du lämnade dem genom en ljudsignal. Du kan även kolla upp senast kända plats via Googles app Find My Device på din smartphone.

Färgtillgänglighet kan variera beroende på region.

Så uppslukande. Så realistiskt.

Låt dig uppslukas av ljudet omkring dig, med samma känsla som på en livekonsert eller i en studio. Med 360 Reality Audio känns musiken mer uppslukande och äkta än någonsin förut. Med de här hörlurarna får du 360 Reality Audio.

Artist_connection
Provlyssna på musik på demospelaren genom att hämta appen Artist Connection

Specifikationer och funktioner

Med de trådlösa brusreducerande sporthörlurarna WF-SP800N kan du fokusera på ditt mål. De är vatten- och dammtåliga enigt IP55, har lång batteritid, tillförlitlig Bluetooth®-anslutning och EXTRA BASS™ för djupt och bastungt ljud.
  • Trådlös design med tillförlitlig trådlös Bluetooth®-teknik

  • IP55-klassificering för användning utomhus och enkel rengöring

  • Upp till 18 timmars batteritid med laddningsfodralet

  • EXTRA BASS™ för djupt och bastungt ljud

  • Digital brusreducering så att du kan lyssna utan störningsmoment

Element
6 mm (dome-typ)
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner och priser

Vad användarna säger