WF-1000XM4 

Your sound. Nothing else.

En fantastisk ljudupplevelse som är helt anpassad efter dig. Dessa True Wireless WF-1000XM4-hörlurar lyfter den branschledande brusreduceringen och ljudkvaliteten till nästa nivå. Med en design som passar allas öron, ger dessa hörlurar en personlig upplevelse som anpassar sig efter alla tänkbara situationer och miljöer.

TRUE WIRELESS

WF-1000XM4 trådlösa brusreducerande hörlurar

WF-1000XM4
Ett par svarta WF-1000XM4-hörlurar sedda framifrån och från sidan

silverblack

Rek. Ca-pris

2 800,00 kr

(VAT)
Prisbelönt

Registrera dig nu för att ta del av våra senaste uppdateringar och tidsbegränsade erbjudanden. Klicka på länken nedan så att du inte missar något.

Ta en titt på WF-1000XM4-hörlurarna
Upptäck friheten

Upplev hur WF-1000XM4-hörlurarna kombinerar vår mest avancerade brusreducering med exceptionell ljudkvalitet och smarta funktioner som anpassar sig till din omgivning.

Logotyp för digital brusreducering
Branschledande brusreducering
Expanderad vy av hörlurarna
Enastående ljudkvalitet
Bild av två personer som pratar
Speak-to-Chat
Ikon ringande telefon
Överlägsen samtalskvalitet
Närbild av hörlurarna som sitter runt öronen
Framtagna för att passa dig
Ikon för vattentäthet och batteritid
Vattentålighet och batteritid
Branschledande brusreducering – nu ännu bättre

Varje komponent i WF-1000XM4-hörlurarna har designats helt från grunden. Till exempel vår nya Integrated Processor V1 som specialutvecklats av Sony och som reducerar mer brus än någonsin, en ny drivenhet med högre prestanda, brusavkännande mikrofoner och innovativa brusreducerande öronsnäckor med en mer stabil passform.

Upplev brusreducering själv
En kvinna som springer utomhus med WF-1000XM4-hörlurar på sig
Minimerar vindljud

Inte ens blåsiga dagar kan störa dig. Automatiskt vindbrusreduceringsläge känner av när det blåser och reducerar vindljud automatiskt.

Hör mer av din omgivning

I läget för omgivningsljud fångar WF-1000XM4-hörlurarna upp mer av ljudet från din omgivning, vilket gör att du får en naturligare lyssningsupplevelse och håller kontakten med omvärlden.

En man som väntar på en bänk vid en station och har på sig WF-1000XM4-hörlurar
Enastående ljudkvalitet

WF-1000XM4 har nu stöd för trådlöst High-Resolution Audio.Hörlurarna har specialdesignade 6 mm-element som trots sin lilla storlek återger ett dynamiskt ljud, och membranet med hög följsamhet ger fyllig bas. Processor V1 förstärker också ljudkvaliteten och minskar distorsion samt möjliggör LDAC-kodekbearbetning och DSEE Extreme.

Logotyp för trådlöst High-Resolution Audio
Lyssna på High-Resolution Audio utan kablar

Tack vare LDAC, vår branschanpassade ljudkodningsteknik, har WF-1000XM4 nu stöd för trådlöst High-Resolution Audio. LDAC skickar ungefär tre gånger mer data (vid högsta överföringshastighet på 990 kbit/s) än vanligt Bluetooth®-ljud. Det betyder att du kan lyssna på High-Resolution Audio-innehåll med en oslagbar ljudkvalitet som är så nära trådbunden lyssning det bara går.

Logotyp för DSEE Extreme
Realtidsåterställning av alla dina komprimerade filer

Med Edge-AI (Artificial Intelligence) skalar DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) upp komprimerade digitala musikfiler i realtid och identifierar dynamiskt instrument, musikgenrer och enskilda element i varje låt, såsom röster eller mellanspel. Höga toner som går förlorade vid kompressionen återställs för en djupare och mer fullständig lyssnarupplevelse.

Ännu smartare lyssningsupplevelse

När du börjar prata med någon pausar Speak-to-Chat musiken automatiskt och släpper in ljud från omgivningen så att du kan ha ett samtal. Det är praktiskt om du vill behålla hörlurarna på dig eller har händerna fulla. När samtalet är slut börjar musiken spela igen automatiskt. Speak-to-Chat känner igen och reagerar på din röst. Detta baseras på exakt röstupptagningsteknik som kombinerar fyra mikrofoner och sensorer med avancerad ljudsignalsbearbetning.

Adaptive Sound Control anpassar ljudet automatiskt till situationen

Anpassningsbar ljudreglering är en smart funktion som känner av var du är och vad du gör och justerar ljudet i omgivningen för en perfekt lyssningsupplevelse.

Karta i satellitnavigeringsstil som visar intressanta platser
Hörlurar som lär känna dig

Du kan välja att Adaptive Sound Control ska lära sig att känna igen platser som du ofta besöker – till exempel din arbetsplats, gymmet eller ditt favoritkafé – och anpassa ljudet så att det passar den aktuella situationen.

Överlägsen samtalskvalitet

Den exakta röstupptagningstekniken använder strålformande mikrofoner och en benledningssensor för att WF-1000XM4-hörlurarna ska kunna fånga upp din röst tydligt och exakt för handsfree-samtal – hemma, på ett kafé eller var du än befinner dig. Dessutom kan du tack vare brusreduceringen höra personen i andra änden av samtalet tydligare, även i bullriga situationer.

Bild av person med WF-1000XM4-hörlurar som illustrerar hur strålformande mikrofoner fungerar
Utformad att ta upp varje ord

Strålformande mikrofoner är kalibrerade för att bara ta upp ljud från munnen. Med ett förbättrat signal-brus-förhållande kommer de att fånga varje ord, även när det är mycket brus runt dig.

Bild av en person med WF-1000XM4-hörlurar på sig som illustrerar hur benledningssensorn fångar upp vibrationer från röster
Fångar upp röstens vibrationer för tydligare telefonsamtal

En benledningssensor fångar bara upp vibrationerna från din röst – den registrerar inte omgivningsljud, vilket gör din röst ännu tydligare när du ringer telefosamtal.

Styr med rösten

Få handsfreehjälp. Säg bara ”OK Google” eller ”Alexa” för att aktivera den röstassistent du föredrar. Ta del av underhållning, prata med vänner, få information, lyssna på musik och meddelanden, ställ in påminnelser med mera. Du kan till och med styra hörlursfunktioner som brusreducering med rösten.

Man med WF-1000XM4-hörlurar på sig som talar i telefon handsfree
Logotyp Fast Pair
Hitta dina hörlurar med funktionen för snabb parkoppling

WF-1000XM4-hörlurarna stöder Googles nya användbara funktion för snabb parkoppling. Med bara ett knapptryck kan du enkelt parkoppla WF-1000XM4 med dina Android-enheter via Bluetooth. Du kan även enkelt hitta var du lämnade dina hörlurar senast genom att ringa dem eller kolla upp deras senaste kända plats på din smartphone. Du får till och med ett meddelande när hörlurarnas batteri börjar ta slut så att du vet när du behöver ladda dem.

Bild av bärbar dator som trådlöst sänder ut signaler
Enkel parkoppling med din dator

Snabb parkoppling gör det snabbt och enkelt att parkoppla dina WF-1000XM4-hörlurar med din bärbara dator, stationära dator eller surfplatta med Windows 10. Ett popup-fönster med parkopplingshjälp visas på Windows 10-enheter i närheten när parkopplingsläget väljs.

Ergonomisk ytdesign för bättre passform

Sedan vi introducerade världens första öronsnäckor 1982 (MDR-E252) har vi kartlagt enorma mängder data relaterade till öronformer över hela världen. WF-1000XM4-hörlurarna är produkten av den forskningen och kombinerar en form som matchar öronhålan med en ny ergonomisk ytdesign för en mer stabil passform.

Använd appen för att hitta din perfekta storlek

Hitta den rätta passformen för dina öron med appen Sony | Headphones Connect. Med appen tar du några få enkla mått för att hitta en perfekt storlek på de brusreducerande öronsnäckorna och därmed få bästa ljudkvalitet och minska ljud utifrån.

Bild som visar användargränssnittet i appen Sony | Headphones Connect
Kvinna med WF-1000XM4-hörlurar på sig som tittar på innehåll på sin smartphone
Perfekta för tv-serier, filmer och mycket mer

Tittar du på videoinnehåll på din smartphone eller surfplatta? Den avancerade trådlösa anslutningen på WF-1000XM4 synkar det du ser på skärmen exakt med det du hör i hörlurarna för en bättre tittarupplevelse.

En tydligare och stabilare Bluetooth-signal

Optimering av överföringsalgoritmen med Integrated Processor V1 har gjort anslutningen stabilare och ljudet mindre benäget att hacka, till och med i miljöer med störningar. Detta gör att ljudet överförs till båda öronen samtidigt med mycket låg latens och med högre signalstyrka än någonsin tidigare.

Bild som jämför WF-1000X-hörlurarnas H till V BT-reläöverföring med WF-1000XM4-hörlurarnas H/V samtidig BT-överföring

(A) WF-1000X H till V BT-reläöverföring.
(B) WF-1000XM4 H/V samtidig BT-överföring

Vattentåliga för vardagens oväntade händelser

Vattentålighet enligt IPX4 innebär att varken lite vattenstänk eller svett vinner över de här hörlurarna – du behöver bara fortsätta att följa takten.

Lyssna dagen lång, ladda på några minuter

Du får en hel arbetsdag med batteri – 8 timmar – från dina hörlurar och kan lagra ytterligare 16 timmar i fodralet. Det här innebär en fulladdning på 24 timmar av lyssningstid varje gång du lämnar huset. Har du bråttom? Redan efter 5 minuters snabbladdning får du 60 minuters speltid och Sony Headphones | Connect meddelar dig även när laddningsfodralet har mindre än 30 %.

Illustration av laddningstid
Föremål på ett skrivbord, däribland laddningsfodralet till WF-1000XM4 på en trådlös laddare.
Enkel trådlös laddning med Qi-teknik

WF-1000XM4-hörlurarna har Qi-teknik som möjliggör enkel trålös laddning. Du kan till och med använda en smartphone med Qi-teknik, som den senaste Xperia-modellen med batteridelningsfunktion, för att ladda hörlurarna och laddningsfodralet.

Allt inom räckhåll

WF-1000XM4-hörlurarna har intuitiva pekkontrollsinställningar: tryck t.ex. på den vänstra öronsnäckan för att byta från brusreducering till omgivningsljud, håll in för Quick Attention eller tryck två gånger på den högra för att byta till nästa låt. Du kan även tilldela öronsnäckorna egna funktioner via appen Headphones Connect.

Pausning direkt. Spelning direkt.

Ta helt enkelt ut öronsnäckorna ur öronen så stannar musiken – en närhetssensor vet när du har en eller båda öronsnäckorna i öronen. Sätt tillbaka öronsnäckorna så börjar musiken spela igen.

En kvinna på en soffa med WF-1000XM4-hörlurar på sig som tittar på sin smartphone
Hur föredrar du att lyssna?

Med appen Sony | Headphones Connect kan du med Ambient Sound Control justera bakgrundsljudets volym och har möjlighet att tillåta att endast röster hörs. Dessutom kan du anpassa ljudnivåerna med equalizern så att det passar din musik.

Välj färg

WF-1000XM4-hörlurarna finns i färgerna svart eller silver.

Ett par WF-1000XM4-hörlurar och laddningsfodralet i svart, tillsammans med ett laddningsfodral i vitt
Hand som håller ett öppet laddningsfodral med WF-1000XM4-hörlurarna liggande inuti
Mindre utan att kompromissa

Vi designade om den interna utformningen för att göra WF-1000XM4-hörlurarna 10 % mindre än föregående generation, utan att kompromissa med ljudkvaliteten eller batteritiden. De väger bara 7,3 g och är därför lätta att bära hela dagen. Laddningsfodralet är också 40 % mindre, men ger dig ändå 16 timmars laddning när du är ute på språng.

Bättre för miljön

Det är ingen plast i WF-1000XM4-förpackningen eftersom den är utformad för att hålla en låg toxicitet och enligt modellen "tillverkad för återvinning" för större socialt ansvar. 99 % av pappersförpackningarna, utom etiketterna, produceras med återvunna och hållbara material som har utvecklats särskilt för Sony.

Bild av förpackningen till WF-1000XM4 tillsammans med ett urval av hållbara förpackningsmaterial
Ett par WF-1000XM4-hörlurar med laddningsfodral, tre storlekar av brusreducerande öronsnäckor och en USB-C-laddningskabel.
Vad innehåller förpackningen

Öppna förpackningen till dina WF-1000XM4-hörlurar så finner du tre storlekar av de brusreducerande öronsnäckorna samt en USB-C-laddningskabel.

Så uppslukande. Så realistiskt.

Låt ljudet omsluta dig – lika verkligt ljud som på en konsert eller i inspelningsstudion tillsammans med artisten – varje gång du tar på dig hörlurarna. Mer omslutande och verklig musik än någonsin med 360 Reality Audio.

Logotyp för appen Artist Connection
Provlyssna på musik på demospelaren genom att hämta appen Artist Connection

Specifikationer och funktioner

I True Wireless WF-1000XM4-hörlurar kombineras branschledande brusreducering med högkvalitativt ljud, smarta lyssningsfunktioner, vattentålighet, batteri som håller hela dagen samt optimal komfort för att kunna lyssna på musik hela dagen lång.
  • Utvecklad digital brusreducering med Integrated Processor V1

  • Ljudkvalitet med trådlöst High-Resolution Audio

  • Smart lyssning och hög samtalskvalitet

  • Ergonomisk ytdesign för stabil passform

  • Vattentålig och lång batteritid för daglig användning

Element
6 mm
DSEE Extreme
Ja
Frekvensåtergivning (Bluetooth®-kommunikation)
20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling)/20–40 000 Hz (LDAC-sampling på 96 kHz, 990 kbit/s)
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner och priser

Vad användarna säger