#TravelByXperia

@SonyXperia på Instagram

#TravelByXperia @SonyXperia Instagram mot orange bakgrund
Följ med på en virtuell resa runt jorden med Xperia

Våra liv förändrades dramatiskt under 2020, och däribland hur vi förflyttar oss mellan olika platser. Än så länge kan vi bara dagdrömma om att resa som förut i verkligheten, men med #TravelByXperia kan människor världen över återigen förenas av sin passion för äventyr. Utforska världen med Xperia, här hittar du allt från dramatiska stadslandskap till lokala delikatesser. Du vet aldrig vad du kan stöta på. 

Följ med till centrala New York

Med Crissibeth Coopers gatubilder får du se en sida av New York som är dold för de flesta.

© Crissibeth Cooper. Alla bilder är tagna av den professionella fotografen Crissibeth Cooper. Alla bilder är tagna med Xperia. 

Foto av Crissibeth Cooper
Träffa Crissibeth Cooper – en fotograf i New York

Crissibeth Cooper är född och uppvuxen i New York och tycker bäst om att ta noga komponerade bilder där hon utnyttjar symmetri och det gyllene snittet. Vanliga teman i hennes verk är ledande linjer, reflektioner, arkitektur, flyktpunkter och stadslandskap. Hon har ställt ut på Highline och Sony Square i New York, och du kan se hennes kreativa fotografier på Getty Images. Hon är även en av grundarna till Sony Alpha Imaging Collective.  

Lyssna på Crissibeth prata om fotografering i New York
Få en försmak av Paris

Få en försmak av livet i Paris med de senaste bilderna från Laurent Derossis hemstad.

© Laurent Derossi. Alla bilder är tagna av den professionella fotografen Laurent Derossi. Alla bilder är tagna med Xperia. 

Laurent Derossi framför Eiffeltornet
Träffa Laurent Derossi – en fotograf i Paris

Laurent Derossi (@Parisexplorer) är en fotograf från Metz som är verksam i Paris, och främst är inriktad på rese- och stadsfotografering. Laurent är nyfiken till sin natur och lite av en äventyrare. Han utforskar Paris gator på jakt efter unika perspektiv. Laurent visar sina bilder på sin webbplats och sina sociala nätverk där han har tiotusentals följare.

Ge dig ut på ett svenskt äventyr

Res bland Sveriges vackra berg, sjöar och landskap med Tobias Hägg i vinter.

© Tobias Hägg. Alla bilder är tagna av den professionella fotografen Tobias Hägg. Alla bilder är tagna med Xperia. 

Helfigursbild av Tobias Hägg
Träffa Tobias Hägg – en svensk fotograf

Tobias Hägg (Airpixels på sociala medier) är en fotograf och filmskapare verksam utanför Stockholm. Tobias brinner för att ge sig ut på äventyr och att utforska landskap och storslagen natur. Han reser gärna till världens mest avlägsna avkrokar i jakt på att fånga unika ögonblick ur unika perspektiv. Han valdes ut som 1 av 14 fotografer i Masters of Drone Photography och är även domare i Cewephotoworld, en av världens största fotograferingstävlingar.

Läs om Tiffany Nguyens bästa tips #TravelByXperia
Tiffany Nguyen stående på väg
Träffa Tiffany Nguyen

Tiffany är en äventyrsresande fotograf från södra Kalifornien med en avundsvärt mångfaldig portfölj. Hon var en av de första medlemmarna i Sony Alpha Imaging Collective och hämtar inspiration från sina egna resor. Hon brinner för att upptäcka nya platser och att omslutas av främmande kulturer.

Delta i #TravelByXperia

Om du vill följa med på resan ska du helt enkelt fota ditt lands fantastiska vyer, mat och kultur med din Xperia och lägga upp bilderna på Instagram med hashtaggen #TravelByXperia. Vårt officiella Sony Mobile Instagram-konto @SonyXperia väljer sedan ut de bästa bilderna i vårt flöde och Story.

 För att @SonyXperia ska kunna dela dina bilder måste du:

Läsa och godkänna villkoren innan du deltar i kampanjen

Lägg upp med följande hashtag: #TravelByXperia
Lägg till namnet på ditt land eller din region, till exempel #Sweden
Namnet på din Xperia-enhet, till exempel #Xperia 5II

Du kan använda vilken smartphone som helst så länge du fotograferar med en Xperia. Vi kontaktar dig via DM på Instagram om vi väljer ut din bild. 

Visa kampanjens regler och villkor