Bilder på Trådlös laddare med QI™

Funktioner

Kompatibel med Qi-aktiverade enheter

CP-WP1 är certifierad för trådlös Qi-laddning och stöder en rad enheter, bland annat iPhone-, Galaxy- och Xperia-smartphones. Även trådlösa hörlurar, smartwatches och andra Qi-certifierade enheter kan laddas. 

Snygg och praktisk design

Laddaren har en halkfri yta så att din smartphone inte halkar omkring under laddningen. De rundade kanterna är inte bara snygga, de gör det också enklare att ta med sig enheten.

Kompakt och snygg design

Den smala utformningen gör att laddaren tar upp lite plats på skrivbordet, och den snygga designen passar in i alla hem eller kontor.

Blåa statuslampor som är enkla att se 

När den blåa lampan lyser laddas enheten optimalt, så det är alltid enkelt att placera telefonen så att den laddas på bästa sätt.

Enkel trådlös laddning

Lägg bara telefonen i mitten av den trådlösa laddaren för att börja ladda. Använd laddaren när som helst – utan att behöva sätta i eller dra ur några sladdar.

Säker laddning från Sony

Sony har lång erfarenhet av laddning, så laddaren är tillförlitlig och säker att använda. En värmeresistent design och intelligent effektstyrning bibehåller laddningsprestandan även vid upprepad användning. Foreign Object Detection (objektsigenkänning) skyddar enheten mot värme eller överbelastning när andra metallobjekt, som mynt eller nycklar, placeras på eller nära laddaren.

Specifikationer
Slipp sladdarna och ladda Qi™-aktiverade smartphones, smartwatches eller hörlurar från Sony, Samsung eller Apple på den snygga, trådlösa laddaren. Den slimmade designen med halkskydd gör att enheterna hålls på plats, och de tydliga lamporna visar om de laddas optimalt. Säker laddning skyddar mot överhettning för säker och tillförlitlig laddning varje gång.
  • Trådlös laddning för Qi-aktiverade enheter

  • Läcker design med halkfri beläggning

  • Blåa statuslampor som är enkla att se

  • Säker laddning förebygger överhettning

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön