Gå vidare till Innehåll
Hörlurar

Trådlösa hörlurar

Höj volymen och rocka loss med trådlösa hörlurar. Läs mer om hela vårt utbud nedan och köp ett par som passar just dig.

Enkel lyssning, på ett helt nytt sätt

Bara du och musiken. Sony har vad du letar efter, oavsett om det är trådlösa öronsnäckor för joggingturen eller hörlurar som klarar tung bas. Många av våra bästa trådlösa hörlurar kan användas för handsfreesamtal och har lång batterilivslängd.

Man som tränar med trådlösa hörlurar
Man ute i farten som använder de bästa trådlösa hörlurarna från Sony

Gå över till trådlöst

Frihet med trådlösa hörlurar. Utan sladdar och kablar kan du röra på dig – oavsett om det innebär en löprunda, en dag på stranden eller att släppa loss på dansgolvet. Du kan lyssna på din favoritmusik – eller ta emot samtal – utan krångel.

Lyssna som aldrig förr

Lyssna på musik som den ska låta med trådlösa hörlurar som kan hantera High-Resolution Audio. Varje ton optimeras, och digital uppskalning förbättrar kvaliteten för komprimerade ljudfiler och ger dig bättre ljud som är närmare originalinspelningen.

Kvinna som använder de bästa trådlösa hörlurarna från Sony
Man som tittar på tv med trådlösa hörlurar

Filmer får liv

Använd trådlösa hörlurar för hemmaljud och välj en film, tryck på en knapp knappen och få utmärkt ljudkvalitet som bara du hör. Allt från soundtrack till dialoger blir klart och kraftfullt. Med våra bästa trådlösa hörlurar får du en sann biokänsla.

Bara det bästa är gott nog

Trådlösa hörlurar från Sony håller hög kvalitet. Med kraftfulla element, brett frekvensomfång och högklassiga komponenter får du fylligt ljud. Testa också våra hörlurar med öronsnäckor som har en kopparsladd för bättre anslutning och bättre ljud.

Trådlösa hörlurar i laddningsdocka
Lyssna på musik på telefonen med trådlösa hörlurar

Enkelt, helt enkelt

Anslut med Bluetooth® och ta emot samtal på din smartphone med den inbyggda mikrofonen, eller synka med din mp3-spelare. Automatisk justering på utvalda modeller ger dig bästa möjliga digitala signal, så du får alltid fantastiskt ljud.