BÄRBAR TRÅDLÖS BLUETOOTH®/Wi-Fi®-HÖGTALARE

Fullständiga specifikationer och funktioner

SRS-ZR7

Rek. Ca-pris

3 800,00 kr

(VAT)

Ljud

Högtalare, typ
2.2-kanalig
Högtalarnas storlek
Fullständigt sortiment: Ca 45 mm i diameter x 2, subwoofer: Ca 62 mm i diameter x 2
Ljudlägen
Clear Audio+, DESS HX

Storlek och vikt

Mått (B x H x D)
300 x 93 x 86 mm
Vikt
1,8 kg

Trådlösa anslutningar

Wi-Fi®
Ja
NFC
ja
Handsfreefunktion
Nej
DLNA
Ja
Chromecast inbyggt
ja
Spotify Connect
ja

Bluetooth®

Kommunikationssystem
Version 4.2
Högsta kommunikationsintervall
10 m
Kompatibla profiler
A2DP/AVRCP/SPP
Codec som stöds
SBC/AAC/LDAC
Frekvens sändningsräckvidd
20–20 000 Hz
Frekvensomfång
2,4 GHz-band

Gränssnitt

Ingångs- och utgångsterminaler
Ethernet-uttag, HDMI (ARC), Stereominiuttag (IN), USB A-terminal, USB B-terminal

Allmänna funktioner

Strömförsörjning
Nätadapter
Strömförbrukning
Ca 45 W

Miljöanpassad och energisnål

Strömförbrukning (avstängt läge)
inte tillgängligt
Strömförbrukning (viloläge)
Under 0,5 W
Strömförbrukning (nätverkets viloläge) – terminaler
3
Viloläge aktiverat
Efter 15 minuter
Nätverkets viloläge aktiverat – terminaler
Efter 15 minuter (Ethernet)/15 minuter (Wi-Fi®)/15 minuter (Bluetooth®)
Av/på-knapp för trådlöst nätverk
Håll knappen FUNCTION + SET UP intryckt i tre sekunder.

Färgalternativ

whiteblack

Vad innehåller förpackningen

  • Nätadapter
Placeholder

Funktioner

Bild på Bärbar trådlös BLUETOOTH®/Wi-Fi®-högtalare

High-Resolution Audio

Sony har sammanfört en rad olika tekniker för att erbjuda en ultimat ljudupplevelse, från källa till högtalare. För högupplösta ljudfiler återger den digitala förstärkaren och specialiserade tweetrar varje nyans. Det gör att du hör varenda ton som artisten tänkte sig. För mp3-filer skalar den digitala behandlingsprogramvaran upp komprimerad musik för att återställa detaljer som gått förlorade. 

Bild på Bärbar trådlös BLUETOOTH®/Wi-Fi®-högtalare

2.2-kanaligt system för kraftfullt ljud 

Med det här 2.2-kanaliga högtalarsystemet får du kraftfullt ljud. Två högtalare i mellanklass ger ren och klar röståtergivning och komplexa melodier. Två kraftfulla bashögtalare fungerar med en passiv radiator för djup bas. Så du kan lyssna på musik med klart ljud, oavsett volym. 

Förstärk basen med en bashögtalare och passiv radiator

Tung bas från en kompakt högtalare. En passiv radiator och en subwoofer reagerar på luftens rörelse genom högtalaren, vilket skapar artificiell rymd i högtalarlådan. Det här utrymmet gör att mer luft kan flöda genom högtalarna, så att små enheter kan ge överlägset ljud – särskilt vid basfrekvenser. 

Bild på Bärbar trådlös BLUETOOTH®/Wi-Fi®-högtalare

ClearAudio+ förbättrar musiken 

Clear Audio+™ är en unik teknik som bygger på expertisen Sony har inom digital signalbehandling. Tekniken ger en fyllig och högkvalitativ ljudupplevelse, och den har utvecklats under decenniers arbete med att få fram bästa möjliga ljud. 

Bild på Bärbar trådlös BLUETOOTH®/Wi-Fi®-högtalare

LDAC™: för överföring av High-Resolution Audio-innehåll

LDAC stöder flera överföringshastigheter i enlighet med det trådlösa nätverket. Det innebär att du kan lyssna på High-Resolution Audio-innehåll med oslagbar ljudkvalitet som är nära High Resolution Audio, eftersom du får högsta möjliga överföringshastighet: 990 kbit/s (ungefär tre gånger mer data än vanligt Bluetooth®-ljud). LDAC ger en bättre trådlös uppspelning av all musik, precis som artisten tänkte sig.

Bild på Bärbar trådlös BLUETOOTH®/Wi-Fi®-högtalare

Musikfilerna återställs med DSEE HX 

Få högre kvalitet än med cd. DSEE HX bygger vidare på vår egenutvecklade DSEE-teknik och uppskalar komprimerade ljudfiler till en nivå som ligger närmare High-Resolution Audio. Genom att återställa originalinspelningens nyanser som gått förlorade vid komprimeringen levererar DSEE HX ett fylligt ljud i studiokvalitet.

Bild på Bärbar trådlös BLUETOOTH®/Wi-Fi®-högtalare

Låt musiken flöda med uppspelning i flera rum

Låt musiken följa med runt i huset med funktionen för uppspelning från appen Sony | Music Center. Med Sony | Music Center kan du gruppera utvalda soundbar-enheter och högtalare från Sony. I gruppläge kan du spela upp samma musik via flera högtalare samtidigt, och i delat läge kan olika musik spelas upp via flera högtalare.

Bild på Bärbar trådlös BLUETOOTH®/Wi-Fi®-högtalare

One touch-lyssning för att spela musik direkt

Med NFC-tekniken (Near Field Communication) slipper du kablar och krångliga inställningar. Håll bara din NFC-aktiverade smartphone eller någon annan enhet* mot N-märket och spela din musik. Har du inte NFC? Inga problem. Du kan även para ihop enheterna manuellt i Bluetooth®-inställningarna. 

Bild på Bärbar trådlös BLUETOOTH®/Wi-Fi®-högtalare

Ett enkelt sätt att skicka musik till högtalarna

Med Chromecast inbyggt kan du strömma musikappar från enheter till högtalare. Tryck bara på castknappen i en musikapp på en Android-telefon eller -surfplatta, iPhone, iPad, bärbar Mac®- eller Windows-dator eller Chromebook. Välj sedan en högtalare eller en grupp med högtalare, så är du igång.

Bild på Bärbar trådlös BLUETOOTH®/Wi-Fi®-högtalare

Samla din musik med Sony | Music Center 

Hämta Sony | Music Center till din smartphone eller surfplatta och ta kontrollen över din musiksamling. Anslut bara via Bluetooth® eller Wi-Fi® så kommer du enkelt åt alla favoritlåtar, oavsett om de är sparade på en dator, server eller en musiktjänst online. Du kan också använda appen till att anpassa ljudinställningarna så att du får bra, balanserat ljud och uppspelning i flera rum. 

Anslut med USB-A USB-B och HDMI (ARC)

Anslut alla dina enheter till den trådlösa högtalaren med två typer av USB-portar och HDMI (ARC). En USB-A-port är perfekt vid anslutning och strömning av High-Resolution Audio och mp3-filer. Den andra porten är USB-B för anslutning till dator. Den möjliggör digital uppspelning direkt från musikbiblioteket på datorn utan signalförlust.

Bild på Bärbar trådlös BLUETOOTH®/Wi-Fi®-högtalare

Definitive Outline-design 

Tack vare den släta ytan och de rena linjerna smälter den här eleganta enheten enkelt in, men den väcker ändå uppmärksamhet med sin minimalistiska finess. Den accentuerade omkretsen har blivit ett signum för Definitive Outline.