Rek. Ca-pris

3 800,00 kr

(VAT)
6

4.3 baserat på 6 kundrecensioner

5
0
0
0
1
Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

6 Kundrecensioner

0

Den är prima

SRS-ZR7 2019-05-10 av Antika

Den uppfyller mina förväntningar må jag säga med god marginal

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

En kompetent välljudade lite högtalare

SRS-ZR7 2018-05-30 av drHenrik

Köpte den för att byta ut en gammal BT högtalare i köket. Hade tittat på denna högtalare tidigare och var intresserad, men tyckte att priset var något högt i förhållande till vad konkurerande produkter levererade. Högtalaren erbjuder många anslutningsmöjligheter, av vilka jag enbart testat BT och WiFi. Installationen var smidig med Sonys app, tidigare användare har rapporterat problem med appen, men för mig fungerade det perfekt. Då jag i huvudsak använder Android enheter så används CromeCast stödet frekvent och det fungerar ypperligt. Ljudet är mycket bra för en så här liten högtalare och jag kan få upp volymen till en obehaglig nivå innan det börjar låta sämre om högtalaren. Jag är framförallt imponerad av hur bra klassisk musik låter i högtalaren. Använder den dagligen för att lyssna på radio, musik och podcasts och jag är riktigt nöjd med den.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

perfekta

SRS-ZR7 2017-06-24 av Thomas 3758653

perfekta små men stor kapacitet snygga vad mer kan man begära

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Extremt bra ljud

SRS-ZR7 2016-12-16 av Peppe i Sigtuna

Efter en del trixande med ljudinställningar på Sonys app. så har ljudet blivit enastående bra. Fyllig och distinkt bas, diskanten framträder mycket bra men då får man öka ljudvolymen något. En av få multiroom högtalare som har äkta stereo. En av de bästa trådlösa högtalare som finns på marknaden. Grattis Sony!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Mycket bra ljud för mp3

SRS-ZR7 2016-12-03 av Matsentråd

Utmärkt ljud för mp3 Spotify eller liknande kan förbättras med en mindre subwolfer den Är naturligtvis inte lycka bra som i en direkt cd ljud hifi system men det är inte därför man köper dom, koppla till din wifi hemma och få musik i alla rum med Chrome cast Audio

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Sorry Sony

SRS-ZR7 2016-12-01 av Peppe i Sigtuna

Den här högtalaren låter inte bra. Tänkt dig vaxproppar i bägge örat, instängt ljud med en allt för svag diskant och en bullrig och oprecis bas. Sonys SRS-X33 låter betydligt bättre och då till en bråkdel av vad denna högtalare kostar. Nu lämnas den omedelbart tillbaka till butiken.

Taget från elgiganten.se

0

0