ALLA TRÅDLÖSA HÖGTALARE

Bärbar trådlös BLUETOOTH®/Wi-Fi®-högtalare

SRS-ZR7
Bild på Bärbar trådlös BLUETOOTH®/Wi-Fi®-högtalare

whiteblack

Rek. Ca-pris

3 800,00 kr

(VAT)
Bilder på Bärbar trådlös BLUETOOTH®/Wi-Fi®-högtalare
Bilder på Bärbar trådlös BLUETOOTH®/Wi-Fi®-högtalare
Bilder på Bärbar trådlös BLUETOOTH®/Wi-Fi®-högtalare
Bilder på Bärbar trådlös BLUETOOTH®/Wi-Fi®-högtalare
Bilder på Bärbar trådlös BLUETOOTH®/Wi-Fi®-högtalare

Funktioner

High-Resolution Audio

Sony har sammanfört en rad olika tekniker för att erbjuda en ultimat ljudupplevelse, från källa till högtalare. För högupplösta ljudfiler återger den digitala förstärkaren och specialiserade tweetrar varje nyans. Det gör att du hör varenda ton som artisten tänkte sig. För mp3-filer skalar den digitala behandlingsprogramvaran upp komprimerad musik för att återställa detaljer som gått förlorade. 

2.2-kanaligt system för kraftfullt ljud 

Med det här 2.2-kanaliga högtalarsystemet får du kraftfullt ljud. Två högtalare i mellanklass ger ren och klar röståtergivning och komplexa melodier. Två kraftfulla bashögtalare fungerar med en passiv högtalarenhet för djup bas. Så du kan lyssna på musik med klart ljud, oavsett volym. 

Förstärk basen med en bashögtalare och passiv högtalarenhet

Tung bas från en kompakt högtalare. En passiv högtalarenhet och en subwoofer reagerar på luftens rörelse genom högtalaren, vilket skapar artificiell rymd i högtalarlådan. Det här utrymmet gör att mer luft kan flöda genom högtalarna, så att små enheter kan ge överlägset ljud – särskilt vid basfrekvenser. 

ClearAudio+ förbättrar musiken 

Clear Audio+™ är en unik teknik som bygger på expertisen Sony har inom digital signalbehandling. Tekniken ger en fyllig och högkvalitativ ljudupplevelse, och den har utvecklats under decenniers arbete med att få fram bästa möjliga ljud. 

LDAC™: för överföring av High-Resolution Audio-innehåll

LDAC stöder flera överföringshastigheter i enlighet med det trådlösa nätverket. Det innebär att du kan lyssna på High-Resolution Audio-innehåll med oslagbar ljudkvalitet som är nära High Resolution Audio, eftersom du får högsta möjliga överföringshastighet: 990 kbit/s (ungefär tre gånger mer data än vanligt Bluetooth®-ljud). LDAC ger en bättre trådlös uppspelning av all musik, precis som artisten tänkte sig.

Musikfilerna återställs med DSEE HX 

Få högre kvalitet än med cd. DSEE HX bygger vidare på vår egenutvecklade DSEE-teknik och uppskalar komprimerade ljudfiler till en nivå som ligger närmare High-Resolution Audio. Genom att återställa originalinspelningens nyanser som gått förlorade vid komprimeringen levererar DSEE HX ett fylligt ljud i studiokvalitet.

Låt musiken flöda med uppspelning i flera rum

Låt musiken följa med runt i huset med funktionen för uppspelning från appen Sony | Music Center. Med Sony | Music Center kan du gruppera utvalda soundbar-enheter och högtalare från Sony. I gruppläge kan du spela upp samma musik via flera högtalare samtidigt, och i delat läge kan olika musik spelas upp via flera högtalare.

One touch-lyssning för att spela musik direkt

Med NFC-tekniken (Near Field Communication) slipper du kablar och krångliga inställningar. Håll bara din NFC-aktiverade smartphone eller någon annan enhet* mot N-märket och spela din musik. Har du inte NFC? Inga problem. Du kan även para ihop enheterna manuellt i Bluetooth®-inställningarna. 

Ett enkelt sätt att skicka musik till högtalarna

Med Chromecast inbyggt kan du streama musikappar från enheter till högtalare. Tryck bara på castknappen i en musikapp på en Android-telefon eller -surfplatta, iPhone, iPad, bärbar Mac®- eller Windows-dator eller Chromebook. Välj sedan en högtalare eller en grupp med högtalare, så är du igång.

Samla din musik med Sony | Music Center 

Hämta Sony | Music Center till din smartphone eller surfplatta och ta kontrollen över din musiksamling. Anslut bara via Bluetooth® eller Wi-Fi® så kommer du enkelt åt alla favoritlåtar, oavsett om de är sparade på en dator, server eller en musiktjänst online. Du kan också använda appen till att anpassa ljudinställningarna så att du får bra, balanserat ljud och uppspelning i flera rum. 

Anslut med USB-A USB-B och HDMI (ARC)

Anslut alla dina enheter till den trådlösa högtalaren med två typer av USB-portar och HDMI (ARC). En USB-A-port är perfekt vid anslutning och strömning av High-Resolution Audio och mp3-filer. Den andra porten är USB-B för anslutning till dator. Den möjliggör digital uppspelning direkt från musikbiblioteket på datorn utan signalförlust.

Definitive Outline-design 

Tack vare den släta ytan och de rena linjerna smälter den här eleganta enheten enkelt in, men den väcker ändå uppmärksamhet med sin minimalistiska finess. Den accentuerade omkretsen har blivit ett signum för Definitive Outline.

Specifikationer

Överlägset ljud i vardagsrummet med en trådlös Bluetooth®-högtalare. Spela High-Resolution Audio via din musikspelare med en knapptryckning, eller anslut till tv:n via HDMI® (ARC). Och med Sony | Music Center kan du trådlöst synka flera högtalare och få fylligt surroundljud i flera rum samt kraftfullt bakre stereoljud.
  • High-Resolution Audio

  • Streama musik enkelt med Spotify Connect och Chromecast inbyggt

  • Mobilappen Sony | Music Center för enkel styrning och musikuppspelning via flera högtalare

  • 2.2-kanalig och dubbla passiva högtalarenheter för oöverträffat ljud

  • HDMI-anslutning (ARC) till tv:n med formatet Dolby® Digital/ DTS®

Högtalarnas storlek
Fullständigt sortiment: Ca 45 mm i diameter x 2, Subwoofer: Ca 62 mm i diameter x 2
Ingångs- och utgångsterminaler
Ethernet, stereominikontakt, USB A, USB B, HDMI (ARC)
Frekvens sändningsräckvidd
20 Hz–20 000 Hz (med 44,1 kHz sampling)
Wi-Fi®
Chromecast inbyggt
ja
Spotify Connect
JA

Vad innehåller förpackningen

Nätadapter, Bruksanvisning, Garantikort

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger