35

4.4 baserat på 35 kundrecensioner

18
15
0
1
1
Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

35 Kundrecensioner

0

Äntligen lagom stor burk som ändå har bra Bas-ljud

SRS-XB30 2019-05-24 av MH special

Funkar mycket bra och även om den till storleken inte är mycket större än min förra har den mycket MER ljud och man får faktiskt bas även på låg volym.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra tryck trots litet format

SRS-XB30 2019-05-04 av Millh

Äntligen en ”liten” högtalare där basen faktiskt kommer ut.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Mycket prisvärd

SRS-XB30 2019-03-28 av Vant

Köpte först en och sedan en till. Mycket prisvärd.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Förvånandsvärt bra ljud från så liten högtalare

SRS-XB30 2019-01-05 av Stövel

Julklappen jag inte ens visste att jag behövde, perfekt för att kunna spela musik överallt i hemmet med kraftfull bas och fantastiskt ljud. Dock skulle jag säga att belysningen inte fungerar särskilt bra till musik utan mycket bas då det är just basen som belysningen följer. De blinkande "strobe" lamporna kan även ses som störande och bländande men går att stänga av. Annars är denna produkt helt fantastisk.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra ljud!

SRS-XB30 2018-11-28

Fick denna i present i somras och kan verkligen rekommendera den! Bra ljud och plus att man kan ha belysning på den.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Mycket för pengarna!

SRS-XB30 2018-08-15 av lovamoffa

Köpt för en månad sedan och är mycket nöjd med ljudet. Lätt att sköta via knapparna eller via appen, fungerar mycket bra med handsfree funktionen

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Bra bas trots storleken

SRS-XB30 2018-08-03 av Songbird49

Jag köpte den här högtalaren för några veckor sedan. Den har en fantastisk bas, men inte lika bra diskant. Men det var framför allt basen jag var ute efter. Så - diskanten kunde vara bättre.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Slutat funka redan efter 2 dagar.

SRS-XB30 2018-07-31 av Thulle

Jag köpte den här för 2 dagar sedan och den har redan lagt av och vägrar ladda, har haft den stående och rört den mellan 2 hus som ligger 7 meter ifrån varandra inget mer. Kan verkligen inte rekommendera. Man känner sig lurad

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra ljud för sin storlek.

SRS-XB30 2018-07-25 av maffe

Verkligen nöjd med ljudet och lätt att ta med på resor.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Utmärkt ljudåtergivning

SRS-XB30 2018-04-15 av Farsgubben

Fungerar över förväntan, både på låg och hög volym.

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Jätte nöjd!

SRS-XB30 2018-03-06 av Solstrålen82

Köpte den här till medlemspris som julklapp till min son och vi är jätte nöjda med högtalaren. Bra bas som annars brukar vara rätt dåliga. Fräckt med ljusfunktionen, som man kan stänga av om man vill. Jag själv har en Bosse soundlink mini och den är snäppet vassare än denna, men den är ju i en annan prisklass. Men den här får man grymt ljud för pengarna.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastisk högtalare med grymt ljud

SRS-XB30 2018-02-18 av Jannes69

Har haft en del bärbara högtalare och denna slår det mesta ljudmässigt. Klart privärda! Nu byts de andra högtalarna ut mot flera av denna. Batteri tiden är suverän, dock har jag valt att stänga av belysningen. Kanon bra app med bra finneser. Rådet är köp, du blir inte missnöjd

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra quality och bra pris

SRS-XB30 2018-01-09 av reyjim

Jag är jättenöjd.jag behöver 2 till för mina döttrar för att de vill ha också...

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Mycket bra ljud

SRS-XB30 2018-01-03 av matemed

Mycket prisvärd högtalare! Väldigt bra ljud och batteritid samt cool belysning. Är riktigt nöjd med köpet och skulle rekommendera den alla dagar i veckan. Mycket ljud för pengarna!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Trådlös högtalare

SRS-XB30 2017-12-11 av Anos

Så bra. Enkelt praktiskt. Liten i storleken men så fin.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra ljud med extra bas

SRS-XB30 2017-12-08 av Gormar

Bra köp Kunde ta bort mitt stereotorn Denna i kombination med Spotify ersatte allt

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Grym bas

SRS-XB30 2017-11-28 av Tobbe1979

Den här följde med när jag köpte min nya mobil och tusan vilket ljud. Höll på att missa erbjudandet då jag köpte mobilen en vecka innan black Friday fick reda på att prisgaranti gäller och får reda på att denna högtalare följer med gratis.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fint för $€$

SRS-XB30 2017-11-19 av KyloRen

Enkelt och funkar bra. Med appen kan man göra ett och annad som gör ljuden bättre

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Blinkar i takt

SRS-XB30 2017-11-15 av Ericano7

Barnen älskar att högtalaren blinkar i takt med musiken. Och att man kan ta med sig högtalaren till det rum man är i.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Enkelt, snygg, fantastisk BAS.

SRS-XB30 2017-11-15 av Asher

Jag använder den både med datorn och mobil/surfplattan. Jag är väldigt nöjd med den. Bästa ljud för pengarn. Batteriet håller längre en de flesta i samma prisklass.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Grymt ljud

SRS-XB30 2017-11-14 av Chrizzen

Grymt ljud till ett bra pris. Lagom storlek och lätt att koppla upp.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra djup i ljudet!

SRS-XB30 2017-11-13 av Adam Sony

Köpte den för att ha en extra högtalare i köket och den levererade helt perfekt ljud för de! Även smidig att ta med sig på resor och ger bra ljud ifrån sig även på högre volym då andra i denna storlek brukar tappa kvaliten på ljudet.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Grym! Hänger med från rum till rum...

SRS-XB30 2017-11-13 av LLord

Utmärkt ljudkvalitet / grym bas! Blinkande lampor är kanske inte min favvo-grej, men måste ända säga att det är rätt stiligt när jag ligger i badet i ett nedsläckt badrum och lyssnar på La Boheme...

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Otroligt ljud

SRS-XB30 2017-11-09 av cro53

Denna produkt håller verkligen vad den lovar. Mycket bra!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Nöjd med köpet

SRS-XB30 2017-11-06 av Dalsland 60

Högtalaren fungerar som förväntat. det som är synd är att den inte kan samarbeta med Sonys SRS-XB3. Det hade jag förväntat mig. Hade blivit en femma om den kunnat.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra "tryck"

SRS-XB30 2017-11-05 av Mickemek

Bra ljud. Bra tryck i basen. Lite svag diskant. Kanon för det lilla partyt eller förfesten.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Naturtroget ljud

SRS-XB30 2017-11-02 av Bnke

Bra ljud upp till skaplig volym. Personligen uppskattar jag inte ljusblinket, men det inte så störande heller. Snygg men litet tung om man vill bära omkring i ryggsäcken.

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Grymt sound

SRS-XB30 2017-08-25 av Karin29

Bra ljud, härligt tryck i basen. Väldigt nöjd med produkten! [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Oerhört kompetent liten högtalare

SRS-XB30 2017-08-22 av Simonsurre

Köpte den här för en månad sedan. Välbyggd liten sak med bra tyngd rejält ljud och lite fjantiga discoljus som änfå är en rätt trevlig detalj. Glöm inte att ladda den innan första användning. Och mitt stira tips är att beställa en usb-adapter direkt då sony fått någon slags psykos och skuppat vanlig usb-laddning och man kommer glömma väggladdaren samt att det vore trevligt att kunna använda powerbanks.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Dålig!!

SRS-XB30 2017-08-11 av Snigel14

Nu har jag spelat i ca 6 timmar på halva ljudvolymen och det är redan slut på batteri, skitdåligt tycker jag när det ändå står UPP TILL 24 H BATTERITID.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Kanonljud!

SRS-XB30 2017-08-08 av kavat67

Lätt att installera, kul med appen där man bl.a kan styra belysning ställa in eq m.m Suverän batteritid. Hel nöjd!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Galet bra ljud, som vanligt gällande Sony

SRS-XB30 2017-08-04

Köpte denna högtalare för att ha inne i duschen då jag älskar att sjunga medans jag duschar. En klar uppgradering från min gamla "strandhögtalare" från 2010. Klockrent ljud och "vattentålig" ( Har dränkt min högtalare med dushmunstycket, inga problem ) Ljusshowen är galet cool och kan stängas av om så önskas. Är på gång med att köpa en till för att kunna para ihop med denna så man får ett stereosystem i duschen !

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Mycket bra högtalare

SRS-XB30 2017-07-21 av Claes 1

Beställde denna högtalare på nätet kl 13:30. dagen efter kl 16 låg den och väntade på mitt utlämningställe. Ruskigt snabb leverans.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fantastisk högtalare

SRS-XB30 2017-06-18 av Svenssok

Mycket bra högtalare med mycket bra ljud för att vara så liten. Dessutom jättebra batteritid. Mycket nöjd!

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Grymt!

SRS-XB30 2017-06-18 av tingeling12

Jättebra batteritid och bra ljud för storleken, Helt klart prisvärd. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]

Taget från elgiganten.se

0

0