SMARTPHONES

Headset med både USB-ljud och Bluetooth® SB

SBH90C
Bild på Headset med både USB-ljud och Bluetooth® SB

creamblack

Bilder på Headset med både USB-ljud och Bluetooth® SB
Bilder på Headset med både USB-ljud och Bluetooth® SB
Bilder på Headset med både USB-ljud och Bluetooth® SB

Funktioner

Var som helst, när som helst

Detta är SBH90C, ett headset med både USB-ljud och Bluetooth®. Det är flexibelt och du kan koppla in det och lyssna i hög upplösning hemma eller på jobbet för att sedan byta till trådlöst när du är på väg någonstans. Headsetet med både USB-ljud och Bluetooth® SBH90C kan laddas direkt från din Xperia®.

Trådlöst

Njut av musik handsfree med detta headset med både USB-ljud och Bluetooth® SBH90C, som ligger bekvämt runt nacken. Och när du har lyssnat klart gör de magnetiska öronsnäckorna att du slipper trassel.

Ansluten

Lyssna med förfinat högupplöst ljud med en direktansluten USB Type-C™-kabel.

Ladda när du lyssnar

Ladda headsetet med både USB-ljud och Bluetooth® SBH90C med din Xperia® medan du lyssnar på din favoritmusik via den medföljande USB Type-C™-kabeln.

Sofistikerad hörlursteknologi

USB DAC-teknologi av hög kvalitet som ger isolerat, klart ljud samtidigt som Beat Response Control-teknologin ger en tight, djup basrespons. Och med en 4-vägs L/R-separerad jordkabel förbättras ljudkanalsseparationen för ett ännu bättre ljud.

Hi-Res Audio

Lyssna i hög upplösning med direktanslutning via USB. Stöd för högupplöst ljud och dynamiska drivrutiner, vilket kombinerar en kompakt, lätt design med hög känslighet och ett brett frekvensintervall.

Specifikationer
  • Lyssna på två sätt – trådlöst eller koppla in för högupplöst ljud

  • USB Type-C™-kabel medföljer, så att du kan lyssna och ladda från Xperia

  • Ladda direkt från din Xperia

  • Bärpåse medföljer

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön