Bilder på Headset med både USB-ljud och Bluetooth® SB
Bilder på Headset med både USB-ljud och Bluetooth® SB
Bilder på Headset med både USB-ljud och Bluetooth® SB

Funktioner

Var som helst, när som helst

Detta är SBH90C, ett headset med både USB-ljud och Bluetooth®. Det är flexibelt och du kan koppla in det och lyssna i hög upplösning hemma eller på jobbet för att sedan byta till trådlöst när du är på väg någonstans. Headsetet med både USB-ljud och Bluetooth® SBH90C kan laddas direkt från din Xperia®.

Trådlöst

Njut av musik handsfree med detta headset med både USB-ljud och Bluetooth® SBH90C, som ligger bekvämt runt nacken. Och när du har lyssnat klart gör de magnetiska öronsnäckorna att du slipper trassel.

Ansluten

Lyssna med förfinat högupplöst ljud med en direktansluten USB Type-C™-kabel.

Ladda när du lyssnar

Ladda headsetet med både USB-ljud och Bluetooth® SBH90C med din Xperia® medan du lyssnar på din favoritmusik via den medföljande USB Type-C™-kabeln.

Sofistikerad hörlursteknologi

USB DAC-teknologi av hög kvalitet som ger isolerat, klart ljud samtidigt som Beat Response Control-teknologin ger en tight, djup basrespons. Och med en 4-vägs L/R-separerad jordkabel förbättras ljudkanalsseparationen för ett ännu bättre ljud.

Hi-Res Audio

Lyssna i hög upplösning med direktanslutning via USB. Stöd för högupplöst ljud och dynamiska drivrutiner, vilket kombinerar en kompakt, lätt design med hög känslighet och ett brett frekvensintervall.

Specifikationer

  • Lyssna på två sätt – trådlöst eller koppla in för högupplöst ljud

  • USB Type-C™-kabel medföljer, så att du kan lyssna och ladda från Xperia

  • Ladda direkt från din Xperia

  • Bärpåse medföljer

Läs mer om energisparande funktioner och om hur vi arbetar för miljön och för en mer hållbar framtid Besök vår miljöwebbplats

Recensioner

Vad användarna säger