2169

4.6 baserat på 2,169 kundrecensioner

1621
375
91
40
42
Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Obs! Produktrecensioner kan innehålla olika varianter av produkter. Vissa produktvarianter, tjänster eller -funktioner som omnämns i produktrecensionerna kanske inte är tillgängliga i alla länder.

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Prachtige Smart TV

55 tum (139 cm) 2021-02-02 av HereIsTom (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Zeer tevreden met deze Sony 55A89 OLED Smart TV. Zo wel het beeld als het geluid is geweldig. Ook het Smart gedeelte werkt goed en snel en alle apps werken erop. Met deze TV is het echt een genot om films en series te bekijken, het is een echte thuisbioscoop. Kortom ik kan iedereen deze 55A89 aanraden.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

9

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Great TV but worried about Burn-In risk...

65 tum (164 cm) 2021-03-11 av JustboughtTV (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

I have owned this TV for about a month and the picture quality is amazing. I am really enjoying the TV. But... After purchasing and reading other reviews, as well as Sony FAQs, the way Sony advise to use the TV is scary. "To protect your TV screen, avoid using images that may cause image retention. Causes Content with black bars either on the top and bottom or the left and right sides of the screen, such as a letterbox or 4:3 screen Static images such as photos Video games that might have static content in some part of the screen On-screen menus, program guides, and channel logos Static content from apps On-screen tickers, such as those used for news and headlines" They've described literally 80-90% of viewing?? 99% of movies are recorded in wide screen format, so there will always be letter boxing. On screen menus and guides? Literally every TV box and/or freeview service has a menu or guide. Logos? Again, every TV channel has logos in the corner of the screens. On screen tickers? So no news channels? I'm quite alarmed by this. Also: "(OLED) may experience image retention if an image is continuously displayed for a long period of time or the same image is repeatedly displayed" What is 'repeatedly' and what is 'long'? Happy with the TV, but if the TV will have issues because of the above content and there is no definition as to how we are supposed to use it, what's to stop this happening? I feel like this should be made clear upon purchase, rather than hidden away online. And I still don't know how to use the TV to stop the image retention.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

6

0

2,169 Kundrecensioner

6 Modeller

Modeller

0

Molto brutto cattivo

65 tum (164 cm) 2022-05-19 av Hoga (Italien)

Sony e molta cativa march’s no fun zio e bene fino un anno dopo un anno butavia Sony solo maja di soldi no granzia funziona

Bildkvalitet

Dålig

Ljudkvalitet

Dålig

Design

Dålig

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony
2022-05-23

Ciao Hoga, ci dispiace sentire che non sei soddisfatto con Sony KD-65A89.
Al fine di investigare ulteriormente, contattaci qui: https://cutt.ly/JSgwgPc (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser.
Sami @Sony Support IT

0

Wonderful

55 tum (139 cm) 2022-05-18 av Babe 76 (Storbritannien)

We bought this at John Lewis about a month ago , great price , fantastic picture , this replaces our previous Sony , we thought that the last one was great , but the picture on this and the colour is superb

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Accensione e passaggio dalla TV a sky

55 tum (139 cm) 2022-05-17 av Frankcap (Italien)

Accensione lenta , spesso si incanta e devo spegnerlo e riaccenderlo nel passaggio dalla TV a sky, per il resto è ok

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony
2022-05-19

Ciao Frankcap, grazie per il feedback e ci dispiace apprendere che hai problemi con il Sony BRAVIA KD-55A89.
ti suggeriamo di procedere con il ripristino di fabbrica come indicato su questa guida: https://cutt.ly/DHUalyu. Per ulteriori verifiche, contattaci qui: https://cutt.ly/JSgwgPc (copia e incolla ogni link in una nuova finestra del tuo browser).
Sami @Sony Support IT

0

Gutes Gerät

55 tum (139 cm) 2022-05-17 av Brasso54 (Tyskland)

Super Bildqualität.. darum habe ich seit fast 45 Jahren nur Sony-Fernseher. Leider ist das TV sehr kompliziert in der Bedienung.. Auch die Bedienugsanleitung in Papierform oder zumindest eine Internetform fehlt.. Das empfinde ich als großes Manko

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony Support Team
2022-05-19

Hi Brasso54,
danke für dein Feedback. Es freut uns zu hören, dass du mit deinem Fernseher zufrieden bist. Hier ist sowohl die Bedienungsanleitung in PDF-Format als auch der Web-Guide zu finden, man gibt nur Stichworte ein und bekommt alle nötigen Informationen: https://bit.ly/3PyvOtG (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Radwa@ Support Sony DE

0

Great design, quality and performance

65 tum (164 cm) 2022-04-08 av Majidgh (Nederländerna)

One thing that needs to consider is the interface that is not user friendly. I have had the TV for about 2 weeks but still, have some difficulty getting used to working with Apps,... Also, the remote control is not smart and is difficult to handle.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2022-04-13


Hello Majidgh,

Thank you for your review.
By following the link below you will find the manual for your TV.
https://bit.ly/3rDvmQT
Here you will find more information regarding the apps on the TV.
We would also like to thank you for your feedback regarding the remote control.
We have forwarded your feedback to the appropriate department.
For further support, you can always contact us using the link below.
https://cutt.ly/mTLicVp

Regards,
Dalia @Sony Support NL

0

Voldoet niet aan de eisen of heb problemen

65 tum (164 cm) 2022-04-06 av Frankvandeleur1965 (Nederländerna)

Het toestel vaak uit de stroom halen Om weer op testament pakt niet altijd ci module of soundbar Buiten dat af en toe een roze streep in beeld dit echter een seconde

Bildkvalitet

Dålig

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2022-04-08

Hallo Frankvandeleur1965,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend te horen dat je problemen ondervindt met je TV.
Door middel van de onderstaande link willen wij je graag vragen om de TV te updaten.
https://bit.ly/3rdngOB
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

A85 is superb all rounder

65 tum (164 cm) 2022-03-23 av Ams_Kop (Storbritannien)

I bought this the A85 65inch OLED 4K ULTRA a year ago this week and I'm happy to report that even after 1 yr usage I'm still loving this TV . Even the sound Is good on the set ( although I got the Sonos Arc soundbar and 5.1.2 channel dolby surrounds now -it's a must in my opinion). The display itself is absolutely stunning. I chose SONY over the LG CX as I feel the Sony has more picture depth. And if your a sports fan or Cinefile you will not be disappointed. Sturdy too. I got a smart TV stand ( designer ) rather than put it up on the wall . It looks like a piece of art honestly. I would recommend this product to anyone looking for an 65 inch OLED

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Ok

55 tum (139 cm) 2022-03-22 av FordHQ (Storbritannien)

1st month sound went still continues do so every now and then also be watching then screen goes black still sound have to turn of then on again does have guarantee but how can I prove what's happening

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Ljudkvalitet

Mellan

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

Svar från Sony support team
2022-03-28

Hi,

Thank you for your review.
We're sorry to learn that you're facing some issues in regards to the sound and the picture on the TV.
In an attempt to resolve both issues, we recommend following the steps on here:
https://bit.ly/3D9AnF7 & https://bit.ly/3wxBZqY
As well, we would like to highlight that you can update the software on the TV here:
https://bit.ly/3iEeofX
In case the issue persists, we would like to offer further assistance so feel free to contact us using this link:
https://bit.ly/2NwYLXL

Moe @Sony UK

0

Ottimo sotto tutti i punti di vista

55 tum (139 cm) 2022-03-17 av Tommy0803 (Italien)

Facilità d'uso e immagini ottime più un suono soddisfacente anche senza una soundbar

Design

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Fernseher Defekt nach 6 Wochen

55 tum (139 cm) 2022-03-11 av Baho (Tyskland)

Der Fernseher geht permanent aus und ein rotes Licht blinkt 6x in Folge. Der Support ist nicht hilfsbereit. Schade, wenn man das Gerät erst kürzlich gekauft hat und der Fernseher nach nur 6 Wochen den Geist aufgibt. Nicht empfehlenswert!

Bildkvalitet

Dålig

Ljudkvalitet

Dålig

Design

Dålig

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

Svar från Sony Support Team
2022-03-14

Hi Baho,
es tut uns leid zu hören, dass du so eine Erfahrung mit uns gemacht hast. Da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3ceLq0x (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Radwa @Sony DE

0

Top Qualität

65 tum (164 cm) 2022-03-11 av acah2201 (Tyskland)

Sehr gute Bildqualität!pDesign top! Super Klang! Immer wieder

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Super eleganter Fernseher

65 tum (164 cm) 2022-03-08 av Benz4p (Tyskland)

Sehr schöner eleganter Fernseher mit überragenden Ton sowie Bils!

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Super

65 tum (164 cm) 2022-03-01 av Lüdeking (Tyskland)

Tolle Bedienung und gute unkomplizierte Fernbedienung die Beleuchtung ist

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

Svar från Sony Support Team
2022-03-03

Hi Lüdeking,
danke für dein Feedback. Wir werden zur Berücksichtigung weitergeben. Da wir mehr Informationen über die Beleuchtung benötigen, empfehlen wir dir, dich direkt an uns zu wenden. Die Kontaktdaten findest du unter folgendem Link: ttps://bit.ly/3ceLq0x (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Radwa @Sony DE

0

Ottimo prodotto Sony - A89 OLED

65 tum (164 cm) 2022-02-26 av Gian1261 (Italien)

ho acquistato questo prodotto nel 2020 ed è eccezionale

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Spettacolo

55 tum (139 cm) 2022-02-11 av Ferramirko (Italien)

Ho comprato questa Smart tv Sony è semplicemente qualità e il Top in tutto…

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Super Bildqualität

65 tum (164 cm) 2022-02-11 av AxelF67 (Tyskland)

Tolles Design. Sehr gute Qualität bei dunklen Szenen. Gute Menüführung.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Bedienung

KE-65A85 2022-02-05 av Uwe2222 (Tyskland)

Programme lassen sich nicht in die Reihenfolge verschieben so wie ich es möchte

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

Svar från Sony Support Team
2022-02-08

Hi Uwe,

Vielen Dank für dein Feedback. Das tut uns leid zu hören, dass du die Sender nicht verschieben kannst. Wir leiten es gerne weiter, damit es berücksichtigt wird.
Prüfe diese Anleitung zum Bearbeiten der Kanalliste: https://cutt.ly/pOVJdkv
Du kannst die App von Sony Channel Editor auch am Computer nutzen.
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein)
Hadir @Sony DE

0

Stupefacente in tutto!

65 tum (164 cm) 2022-01-22 av StèLSD (Italien)

Non è una semplice tv ne un device multimediale; è un concentrato di tecnologia e innovazione, è un quadro e un hi-fi potente e dal suono raffinato, dove mancano solo i bassi, per il resto è, a dir poco, una spesa del tutto giustificata a partire dal telecomando ricco di funzioni e retroilluminato per un'agevole uso, in qualsiasi condizione di luminosità dell'ambiente, in cui è installato il prodotto Sony. I due piedistallo sono un concentrato di raffinatezza, uniti alla stabilità, ma da quando ho fatto posizionare la tv in modalità Vesa a parete siamo al top. Stupefacente!

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

prachtig beeld

KE-55A87 2022-01-01 av Demirjo1964 (Nederländerna)

wij hebben vorig jaar dit product vorig jaar gekocht en er alleen maar van genoten

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Super Bildqualität

55 tum (139 cm) 2021-12-20 av oely25 (Tyskland)

Endlich wieder zurück zu Sony Fernseher. OLED ist einfach unschlagbar. Menüführung ist auch viel besser, übersichtlich und schneller. Sehr gute Fernbedienung!! Leider habe ich es noch nicht geschafft den Fernseher mit Alexa zu verbinden, wird nicht gefunden...soll aber funktionieren.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Eccezionale

KE-55A89 2021-12-15 av diunDio17 (Italien)

Ho comprato questo TV circa 9 mesi fa , e posso dire che è veramente sbalorditivo tutte le volte che lo accendo ; sotto tutti i punti di vista . Perfino da spento !

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Passt gut mit andere Sony Geräte

55 tum (139 cm) 2021-12-10 av MickyW (Tyskland)

Wie immer sehr gut Sony Fernsehen unendlich gute Fernbedienung

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

0

Great picture

65 tum (164 cm) 2021-12-08 av Shibin (Storbritannien)

I brought this a month ago . Great television to buy

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Qualità prezzo non ci siamo

65 tum (164 cm) 2021-12-06 av rclaudio (Italien)

Dopo oltre un anno dall’acquisto, non sono totalmente soddisfatto del tv. Immagini scure non buone, vi sono strani aloni nelle zone nere che sono troppo brutti da vedere in un tv con questo costo. Firmware con bugs e già aggiornato 4-5 volte. Ora qualcosa è migliorato ma un prodotto a questo prezzo deve essere perfetto. Ad oggi non lo ricomprerei.

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony
2021-12-08

Ciao, ci dispiace sentirlo.
Al fine di poter investigare il caso, ti invitiamo gentilmente a contattarci qui: https://cutt.ly/bYmRhHm (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Raf @ Sony Support IT

0

visione e qualità immagine eccellente

55 tum (139 cm) 2021-12-03 av Maio70 (Italien)

ho acquistato questo televisoro un mese fa e sono molto soddisfatto, qualità d'immagine eccellenti, semplicità d'uso, funzionalità app semplici e veloci da eseguire

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Eigentlich toll, aber nicht als Fernseher

KE-55A89 2021-12-01 av whoever194 (Tyskland)

Leider kann das Gerät seine Funktion als Fernseher nicht erfüllen. Die Kanalliste lässt sich zwar editieren (überflüssige Sender löschen, sinnvolle Reihenfolge einstellen), aber der Fernseher "vergisst" diese Einstellungen, lässt gelöschte Sender wieder erscheinen, verwurstelt die von mir eingestellte Reihenfolge mit der ursprünglichen Reihenfolge, abgespeicherte Favoriten gehen verloren. Leider auch keine sinnvolle Kontaktmöglichkeit mit Sony Support bzw. keine Rückmeldung vom Support. Wirklich schade, weil das Gerät ansonsten perfekt wäre. Aber Hauptzweck ist halt Fernsehen, daher die schlechte Gesamtbewertung.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

1

Svar från Sony Support Team
2021-12-03

Hi,
es tut uns wirklich leid, das zu hören. Es wird empfohlen, die Option [Dienste autom. aktualisieren] zu deaktivieren, um zu verhindern, dass sich die Kanäle aktualisieren. Anweisungen dazu sind hier zu finden: https://bit.ly/31u1cVW (Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3ceLq0x.
Radwa @Sony DE

0

Lovely picture

65 tum (164 cm) 2021-11-28 av Stepatay (Storbritannien)

I bought this in October but moved into our new house so had to wait for a month before setting it up. I cannot give a fair review yet as there is interference and that could be down to a poor signal, although I am using a brand new box to the TV

Bildkvalitet

Genomsnittlig

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony Support Team
2021-12-01

Hi Stepatay,

Thank you for leaving your review.

We're glad to hear that you're enjoying your TV and happy with the sound and picture quality we always aim to deliver! We hope you continue to enjoy it for years to come & welcome to the Sony family!

We'd recommend trying the same Setup box with different TV if possible to confirm if it is a TV fault of not.

Also, try different HDMI connected devices to check the TV performance.

If the issue is still disrupting you with the Sony TV only, feel free to contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL, we will gladly assist you further!

Mennah @Sony UK

0

SLECHTER DAN SLECHT

KE-55A87 2021-11-24 av CRUCQ (Nederländerna)

NU10 WEKEN IN HUIS EN 10 WEKEN ELENDE BEELD WAT ZELF VERSPRINKT EN BLIJFT ROLLEN GELUIT DAT ZELF DOET WAT HET WIL

Bildkvalitet

Dålig

Ljudkvalitet

Dålig

Design

Bra

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Customer Support
2021-11-26

Hallo CRUCQ,

Bedankt voor je beoordeling.
Vervelend te horen dat je problemen ondervindt met jouw televisie.
Wij willen je daarom vriendelijk verzoeken om via de onderstaande link contact met ons op te nemen zodat wij je hierbij verder kunnen helpen.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Tv fantastica

65 tum (164 cm) 2021-11-23 av Francesco67 (Italien)

Sono oltre 5 mesi che ho questo televisore. Comparato con altri modelli e Marche é incredibile. Sembra di essere in finestra.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Geweldige TV

55 tum (139 cm) 2021-11-21 av JelmerS (Nederländerna)

Wilde altijd al een OLED, eindelijk besloten te kopen en dit valt niet tegen. Het contrast is zo hoog dat je bij films/series die ervoor gemaakt zijn af en toe denkt naar 3D te kijken. En uiteraard met name bij hoge kwaliteit in donkere scenes is het opeens echt donker. Daarbij werkt Android TV ook als een trein. Het geluid is goed, maar voor echt bioscoopgeluid wil je er wel een surround set met subwoofer bij natuurlijk

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Geweldig tv

55 tum (139 cm) 2021-11-19 av Slob (Nederländerna)

Na vorige Sony tv zonder enige problemen eenvoudig te kiezen

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Super Bild

KE-55A89 2021-11-17 av Rik317 (Tyskland)

Gekauft bei Expert gute Beratung top Fernseher tolle Fernbedienung

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Unser Fernseher

55 tum (139 cm) 2021-11-17 av Klaus229 (Tyskland)

Wir wollten einen 4K TV. Also in den Laden und alle angesehen. Letztendlich hat und der am besten gefallen. Da wir schon eine Sony-HiFi-Anlage haben passte alles. Ein sehr gutes Bild, ein sehr guter Ton (auch ohne Anlage) und viele Anschlußmöglichkeiten. Jetzt ist es auch kein Problem mehr Inhalte von iPhon oder iPad über den TV zu streamen. Genau was ich brauchte. Also, nichts bereut und gerne wieder Sony.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Scheda madre

55 tum (139 cm) 2021-11-12 av Curluc76 (Italien)

Ho acquistato questo tv dietro consiglio del mio rivenditore a novembre 2020. Sostituito un vecchio Plasma Philips 42” dopo ,13, anni mai un problema. Il 17 ottobre scorso il TV si è spento di colpo e non si è più riacceso. È intervenuta l’assistenza tecnica che ha ritirato a domicilio l’apparecchio. Restituito dopo una settimana con una nuova SCHEDA MADRE. Da non credere!!!! Causa una probabile scarica elettrostatica… Non lo consiglierei ad un Amico.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony Italia
2021-11-16

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Ti invitiamo a contattare l'assistenza Sony telefonicamente sul numero " 0269682104 ", oppure rivolgerti al centro di riparazione più vicino a te,
lo puoi trovare nel seguente sito inserendo il tuo codice postale: http://bit.do/fJrqU (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Zeid @Sony Support IT

0

Slechte TV

55 tum (139 cm) 2021-11-08 av Toontje44 (Nederländerna)

Eenmaal aan gezet. Op het programma waarmee hij is uitgezet maar dan is hij niet meer op een ander programma te zetten na pas een hele serie handelingen lukt dit wel. Dus als het journaal wil zien is het al voorbij voor je er na kan schakelen.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

Svar från Customer Support
2021-11-10

Hallo Toontje44,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend te horen dat je problemen ondervindt tijdens het televisie kijken.
Wij willen je daarom vriendelijk verzoeken om door middel van de onderstaande contactgegevens contact met ons op te nemen zodat wij je hierbij verder kunnen helpen.
020 3469524, customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Dalia @Sony support NL

0

Super tv

equivalentsOf-a85-a87-a89-series 2021-11-08 av Steff66 (Sverige)

Köpte denna nu när A80J kommit och priset blivit mer humant. Gav 14400 för ett utställningsex i prima skick. Kan bara rekommendera till detta pris. Klart bättre än min 3 år gamla LG B7 OLED. Som jag också var nöjd med. Men då jag kört med Sony HT-ST5000 soundbar så kändes det bra med samma ekosystem på tvn. Bra på äldre signaler och fantastisk på 4K mtrl. Ljudet från bara TV är riktigt bra om man vill ha den ren. Men saknar så klart en hel del bas. Dialoger är dock väldigt bra. En hel del enkla inställnings möjligheter och trodde jag skulle sakna magic-remote. Men nej kan jag inte säga jag gör.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Funzionale ….ma complicata

55 tum (139 cm) 2021-11-05 av Mark51 (Italien)

Acquistata 5 mesi fa , prezzo alto , ma forse il prodotto migliore sul mercato .. complicata da usare , non esiste una assistenza dalla Comet , dove e’ stata acquistata . Devi arrangiarti con molte complicazioni … questo Sony dovrebbe proteggere il proprio prodotto … consigliabile ??… NI .

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Mellan

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony
2021-11-08

Ciao, grazie per il feedback.
Se desidera chiarimenti o assistenza, contattaci qui: https://cutt.ly/dTthFgD (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).

Raf @Sony Support IT

0

Great Bravia OKED TV

55 tum (139 cm) 2021-11-04 av Russ Mac (Storbritannien)

Easy to use and set up. Brilliant picture. Would recommend.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Great Futures

65 tum (164 cm) 2021-11-04 av Ozi08 (Storbritannien)

I bought this around a year ago great TV best futures and great screen.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Great product , great picture , value of the Money

65 tum (164 cm) 2021-11-03 av MD Home Improvement (Storbritannien)

great product but unfortunately unable to make font size bigger as they are too small and I'm unable to make it big. If any body can help me out of it.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Felicissimo dell' acquisto

KE-55A89 2021-10-23 av Andrea 76 (Italien) Godkända kund Godkänd

Al momento mi trovo benissimo, colori e audio top facile da usare

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Prima Tv

55 tum (139 cm) 2021-10-22 av Ad993386 (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Vorige maand gekocht ben nog steeds onder de indruk

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Buono

KE-55A89 2021-10-12 av Paoloper (Italien) Godkända kund Godkänd

Soddisfatto. Un po’ difficoltoso bilanciare bene i colori

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony Italia
2021-10-14

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Grazie per il tuo messaggio, ti invitiamo a visitare questa guida manuale online per sapere come si può impostare i colori: http://bit.do/fSd72 (copia e incolla ogni link in una nuova finestra del tuo browser).
Zeid @ Sony Support IT

0

Tolles Fernseher bin begeistert mit meinem Einkauf

KE-55A89 2021-10-10 av Nedeljkovic stevan (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Ich habe schon immer Sony Handy besessen und jetzt auch smart TV

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Uitermate scherp beeld

65 tum (164 cm) 2021-10-09 av Kitt85 (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Sinds enkele dage deze geweldige tv in bezit past geweldig bij me ps5

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Einfach nur Super

65 tum (164 cm) 2021-10-07  (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Ein toller Fernseher, super Bild, tolle Farben, hervorragende Qualität und der Preis stimmt. Kann man weiterempfehlen.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

AirPlay funktioniert nicht!

KE-65A87 2021-10-06 av Transporter Guy (Tyskland)

Sehr schön, innovativ, gut verarbeitet. Anfang April 2021 gekauft. Leider funktioniert AirPlay nicht! Dieses Problem wurde an Sony gemeldet.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Prachtig toestel

KE-55A89 2021-10-02 av JaWo (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Schitterend beeld en geluid. Vooral het geluid via het beeldscherm. Onverwachte extra's, zoals sensor voor omgevingslicht, aanpassing geluid aan de omgeving, spraakbediening, enz.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

It is OK

KE-55A89 2021-10-01 av tread (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Ich muss alle 4 Tage der Stecker raus nehmen weil es muss sich neu starten. Der FireStick funktioniert nicht immer, There is often a delay in the voice recognition. Unfortunately I do not believe it is worth the 900€ that I paid for it

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony
2021-10-04

Hi tread,

überprüfe bitte, ob sich die Störung durch einen kompletten Neustart des Fernsehers 
behebt. Ziehe dazu alle Kabel von deinem Fernseher, während er läuft, und dann verkable das Gerät erst 
nach 5 Minuten wieder. Stelle bitte sicher, dass du die aktuelle Software Version hast.Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt 
zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden 
Link: http://bit.do/fMnKn

0

Ottimo

KE-65A89 2021-09-29 av emme ci (Italien) Godkända kund Godkänd

Bellissimo, molto soddisfatto, utilizzo semplice e intuitivo.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

STRUL TV,

65 tum (164 cm) 2021-09-29 av smutt 1957 (Sverige) Godkända kund Godkänd

En TV med mycket krångel & besvär! Och besvärligt med hjälp!

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Dålig

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Ottimo TV per visione e connessione

KE-55A89 2021-09-29 av Pagno (Italien) Godkända kund Godkänd

Soddisfatto della TV in tutto e per tutto. Rifarei lo stesso acquisto

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

super android fernseher mit herausragendem bild

65 tum (164 cm) 2021-09-28 av EddiKo (Tyskland) Godkända kund Godkänd

vor 2 wochen gekauft und bislang nicht bereut, würde immer wieder sony kaufen

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

ToppTV

65 tum (164 cm) 2021-09-27 av olle44 (Sverige) Godkända kund Godkänd

Jag fick tag i denna TV av en händelse. Var på Elgiganten för att få goda råd och blev presenterad denna TV till ett rabatterat pris. Jag har ett gruppavtal på lägenhetens bredband med en föråldrad box. Efter utbyte till en modern Hubb är bilden nästan lika skarp som i butiken. Funktionerna i Hubbens handkontroll är enkla och kommunicerar bra med TV:n. Tillgången till Netflix m.fl. och ett stort antal appar är alldeles förträffligt. En toppTV.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Ottimo prodotto

65 tum (164 cm) 2021-09-27 av Lily67 (Italien) Godkända kund Godkänd

Ho comprato questo apparecchio ad inizio anno. Poco dopo e uscita la versione nuova. Peccato!! Mi avevano detto che non si conosceva ancora la data altrimenti avrei aspettato. Unuca pecca non riesco a vedere dazn. Instalka l'apo si connette ma poi non si vede

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Hätte mehr extra hinzufügen können

KE-65A85 2021-09-27 av Ömer Arisoy (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Es ist 10 tage her,seit Sony es kauft hat,aber morgens warte ich 3 minuten ,wenn ich es einschalte,wenn fernseher 1 oder 2 stunden auschaltet ist,muss ich wieder 3 minuten warten,ich warte,bis er sich einschaltet schon wieder,Sony oled nach der neuen energienorm ist kaputt

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Geweldige mooie kleuren

KE-55A87 2021-09-26 av BartAntonio85 (Nederländerna)

Altijd een philipd gehad echter dit toestel is overtreffend

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Unzufrieden

65 tum (164 cm) 2021-09-26 av Zol76 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Vor 2,5 Monaten gekauft und der Bildschirm ist kaputt.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Dålig

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

Svar från Sony Support DE
2022-01-12

Hi Zol76,

vielen Dank für dein Feedback. Das tut uns leid zu hören, dass du Probleme mit dem Bildschirm hast. Wir leiten es gerne weiter, damit es berücksichtigt wird. Da wir mehr Informationen
über das Problem benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnK...

Hadir @Sony DE

0

Great picture

55 tum (139 cm) 2021-09-26 av Jim15 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

I bought this a year ago. Wish I hadn't does so many unexplained things like not changing channel's sound muting for no reason

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Dålig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Dålig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

1

0

Svar från Sony Support Team
2022-01-12

Hi,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with TV not changing channels and muting itself.
This might be a remote issue, so we recommend following the steps in these links to try and troubleshoot the remote itself: https://bit.ly/3FlLaM7 & https://bit.ly/3fdUyXm & https://bit.ly/3ng8XqA.
And if it's not a remote issue, make sure that the TV is running the latest firmware: https://bit.ly/3Egopdc.
You can as well clear the cache and data for the TV: https://bit.ly/3K4oXFN.
Also proceed with a factory reset if it's the same: https://bit.ly/3K0LBPk.

If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @ Sony UK

0

Sehr tolles Bild und Ton

65 tum (164 cm) 2021-09-25 av Ali Caparogullari (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Was mir an diesem Gerät missfällt ist das ich den Kopfhörer nicht separat regeln kann das der Lautsprecher abschaltet musste mir einen umwandler kaufen und den Ton von optischen Ausgang nehmen

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Ottime funzionalità

65 tum (164 cm) 2021-09-25 av Franco 48 (Italien) Godkända kund Godkänd

Eccellente in tutto.. da rimanere sbalorditi... Il top di gamma .. Il massimo della qualità è della tecnologia!

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Great TV.

65 tum (164 cm) 2021-09-25 av Amit01 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

Amazing TV. Great picture quality. And amazing speaker technology. The speaker are part of the screen itself.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Lekker scherp van beeld

KE-55A87 2021-09-25 av Gombertus (Nederländerna) Godkända kund Godkänd

Ben heel tevreden met de televisie de kleuren en het geluid zijn fantastisch

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Besser gehts es nicht !

KE-55A89 2021-09-23 av Tassos Mitkas (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Keine Sekunde bereut, das was Sony verspricht, bekommst du auch !

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Fantastico

65 tum (164 cm) 2021-09-23 av Ale123 (Italien) Godkända kund Godkänd

Comprato da un mese circa, sono molto soddisfatto. Immagini nitide e super realistiche, si ha la sensazione di essere immersi nello schermo, come al cinema.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Picture quality is A++++

65 tum (164 cm) 2021-09-23 av Willis13 (Storbritannien) Godkända kund Godkänd

I bought this product a couple of weeks ago and can say it’s the best picture and sound quality of any other tv I’ve encountered,

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Superbild!

KE-55A85 2021-09-22 av Polisputte (Sverige) Godkända kund Godkänd

Haft den i ca en månad och är imponerad över bilden med dess färg och svärta. Enkelt att orientera sig i menyerna.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

soddisfatto

KE-55A89 2021-09-22 av popo2015 (Italien) Godkända kund Godkänd

OTTIMO ACQUISTO SONO ESTREMAMENTE SODDISFATTO BELLO E FUNZIONALE

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Überraschende Extras

55 tum (139 cm) 2021-09-19 av Mr61 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Als Geburtstagsgeschenk bekommen. Absolut begeistert.

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Genomsnittlig

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

great colours

65 tum (164 cm) 2021-09-19 av rockhall1 (Storbritannien)

going from a plasma to an OLED screen is a big jump in quality viewing, everything is brighter, sharper and more defined. the only negative is I bought the demo model from the store and there was no original remote control so I was fobbed off with a general sony compatible which hasn't got the microphone embedded.

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

Svar från Sony support team
2022-01-11

Hi rockhall1,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your TV. We're happy to welcome you into the Sony family!
Having read your feedback, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Hana @Sony UK

0

Einfache Bedienung

55 tum (139 cm) 2021-09-19 av Udo67 (Tyskland) Godkända kund Godkänd

Einstellungen selbsterklärend Intuitive Bedienung!

Bildkvalitet

Bra

Ljudkvalitet

Genomsnittlig

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0

0

Ottime funzionalità

KE-55A89 2021-09-14  (Italien) Godkända kund Godkänd

Ho acquistato questo prodotto 29 giorni è sono molto soddisfatto

Bildkvalitet

Utmärkt

Ljudkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

Ingen översättning finns för tillfället tillgänglig. Försök igen senare.

0

0