• Värdprogram

Krävs endast för Android

• Kontakter

Micro USB-laddningskontakt

• Batterikapacitet

Standby-tid: Upp till 650 timmar, Samtalstid: Upp till 8,5 timmar, Strömningstid: Upp till 6 timmar, Batteri: 125 mAh

• Kontroller

Ström på/av, Samtals-/musikknapp, Volymknapp

• Kompatibilitet

Smartphones, surfplattor och datorer med stöd för minst en av de angivna Bluetooth®-profilerna

• Akustik

Högtalartyp: 14 mm dynamisk, Öronanslutning: Bekvämare hörsnäckor (ventilerad akustisk design), Frekvenssvar: 35 Hz–18 000 Hz, (spridningsfält för mellanhögt omfång för dynamiskt och klart ljud)., Max SPL: 100 dBA (EN 50332-1), Total harmonisk distorsion: 1 % (200 Hz– 8 000 Hz vid 100 dB SPL), Mikrofon: ECM (HD Voice-kompatibel)

• Stöd för Bluetooth-profiler

Headsetprofil v1.2, Handsfreeprofil v1.6, Avancerad ljuddistributionsprofil v1.2, Profil för ljud-/videofjärrkontroll v1.3

• Funktioner

Vattentåligt, IP57, Multipoint-kommunikation, Röstuppringning via Bluetooth, Vibration, One-touch via NFC, Smart minnesmetall