• Färgvarianter

Svart, Vit

• Kontakter

Laddningskontakt i mikro-USB-format, 3,5 mm hörlurskontakt

• Batterikapacitet

Passningstid: 400 timmar (upp till), Samtalstid: 8 timmar (upp till), Strömningstid: 8 timmar, Batteri: 115 mAh

• Kontroller

Strömknapp, Knapp för svara/avsluta samtal, Knapp för spela/pausa musik, Knappar för nästa/föregående låt, Tillbakaknapp, Menyknapp

• Kompatibel

Bluetooth-aktiverade smartphones, surfplattor och datorer

• Stöd för Bluetooth-profiler

Handsfree-profil (HFP) v1.6 (HD-förberedd), Avancerad ljuddistributionsprofil (A2DP) v1.2, Fjärrkontrollprofil (AVRCP) v1.4 för ljud/bild – kontroll- och målroll

• Funktioner

Bluetooth 3.0, Multipoint-kommunikation, NFC, FM-radio med RDS, OLED Display 128 x 36 pixels