• Akustiskt

Micro Speaker-typ: 10 mm, 32 ohm, Öronkoppling: i öronmusslan, Nominell impedans: 32±3 ohm, Högtalarfrekvens: 300 Hz ... 8 000 Hz, Känslighet: 107 dB SPL/mW vid 1 kHz, Sammanlagd harmonisk distortion: 5 % (500 Hz ... 8 000 Hz vid 1 mW), Sammanlagd harmonisk distortion: 1 % (300 Hz ... 8 000 Hz vid 0,05 mW), Mikrofon: 4 mm ECM

• Kontakter

Laddningskontakt i mikro-USB-format

• Batterikapacitet

Standbytid: 360 timmar (upp till) i singlepoint-läge, Samtalstid: 9 timmar (upp till), Strömningstid: 6 timmar, Batteri: 90 mAh

• Kontroller

Strömknapp, Volymknapp, Svara/avsluta samtal

• Kompatibel

Bluetooth-aktiverade smartphones, surfplattor och datorer

• Färgvarianter

Svart, Vit

• Stöd för Bluetooth-profiler

Handsfree-profil (HFP) v1.6 (HD-förberedd), Avancerad ljuddistributionsprofil (A2DP) v1.2, Headset-profil (HSP) V1.2

• Funktioner

HD Voice, Media-aktiverat (A2DP), One-touch-start/parkoppling/anslutning (NFC), Multipoint