Artikel-ID : 00273120 / Senast ändrat : 16/11/2022Skriv ut

Borttagning av programvaruuppdateringsnedladdningar för äldre tv-modeller – 7 januari 2022

Tack för fortsatt visat intresse för produkterna från Sony.

Från och med den 7 januari 2022 kommer det inte längre att gå att ladda ned programvaruuppdateringar för vissa äldre tv-modeller från supportwebbplatsen för Sony. Det här beslutet är i linje med säkerhetspolicyn för programvaruuppdateringsunderhåll för Sony.

Du kan visa en tabell med tillämpbara modeller här.

• Om du använder en av de berörda modellerna och inte har uppdaterat din tv-programvaruversion till den senaste versionen som är angiven på supportwebbplatsen för Sony kan du hämta den senaste programvaruversionen/versionen av den fasta programvaran för din tv senast den 7 januari 2022.
    • Om den aktuella programvaruversionen på tv:n är samma eller högre än den senaste versionen som är angiven på supportwebbplatsen för Sony har du redan den senaste programvaruversionen och behöver inte uppdatera.

Tack för din förståelse.

TIPS! Var hittar jag modellnamnet och serienumret?