Artikel-ID : 00251436 / Senast ändrat : 16/03/2021

Photo Sharing Plus avslutas för tv-apparater utan Android TV från Sony 2016–2020 - 9 december

På grund av minskningar i popularitet och användarantal har Sony beslutat att avsluta Photo Sharing Plus. Från december 2020 tas tjänsten Photo Sharing Plus och dess ikon bort från alla tv-modeller från 2016–2020 som inte har Android TV.

Om du vill fortsätta att visa bilder från din mobil rekommenderar vi att du använder skärmspegling.

Vi tackar för din förståelse och ber om ursäkt för eventuellt besvär det här orsakar.