Artikel-ID : 00337077 / Senast ändrat : 19/04/2024Skriv ut

Borttagning av vissa funktioner för BRAVIA-tv-modeller

Tillgängligheten för vissa EPG-/tv-guiderelaterade funktioner på BRAVIA-modeller som lanserades 2013 och framåt kommer att ändras eller tas bort:

• Från och med den 31 mars 2024:
      • Fliken ”Related content” (relaterat innehåll) i tv-guiden (EPG) kommer inte längre att vara tillgänglig på BRAVIA-modeller som lanserades 2015 och framåt.
    • Från och med den 30 april 2024:
      • För BRAVIA-tv-apparater som lanserades 2015 och framåt kommer sökresultat från mediespelare vara tomt.
      • För BRAVIA-modeller som lanserades 2013 och 2014 tas funktionerna nedan bort.

Vilka funktioner kommer att tas bort på BRAVIA-tv-apparater från 2013–2014?

Följande funktioner upphör för BRAVIA-tv-modeller som lanserades 2013 och 2014.

2013-modeller2014-modeller
    • Tv-guide och -sökning
    • Relaterad sökning
    • Textsökning
    • TrackID
    • HOME-meny (miniatyrbild för Program)
    • Snabbt byte av kanal: YouTube, BBC iPlayer
    • Tv-guide och -sökning
      • Obs: Standard Sony TV Guide kommer att finnas kvar
    • Relaterad sökning
    • Textsökning
    • TrackID
    • Inställning av kanalordning
    • Casting från YouTube- och Netflix-appen
      • Obs: YouTube och Netflix tas inte bort
    • HOME-meny, miniatyrbild under Kanal (kategori)
    • HOME-meny, internetinnehåll under Musik (kategori)
    • Discover (Mest valda/Video-kategorin (t.ex. YouTube))

Obs! Vissa funktioner är endast tillgängliga i vissa områden.

Klicka här för en lista över berörda 2013–2014-modeller.