Artikel-ID : 00254213 / Senast ändrat : 27/08/2021

Tv:n har inget ljud eller bild när den är ansluten till en PS5 med en HDMI-kabel

Det finns ett problem i tv-programvaran som kan medföra att tv:n inte har något ljud eller bild under en viss tid (ungefär en minut) när tv:n ansluts till PS5™-spelkonsolen.

Nu finns det en uppdatering av den inbyggda programvaran

Version 6.0414 av uppdateringen av den inbyggda programvaran släpptes för att åtgärda det här problemet. Den här uppdateringen av den inbyggda programvaran kan med tiden ersättas av en nyare version som inkluderar den här funktionen.  Om tv-programvaran inte är uppdaterad och inte får automatiska uppdateringar ska du uppdatera tv:n till den senaste programvaran. Mer information finns i följande artikel: Hur utför jag uppdateringar av inbyggd programvara/programvara för min Android TV™/Google TV™?.