Artikel-ID : 00200087 / Senast ändrat : 13/06/2022Skriv ut

Lägg till, sortera och ta bort kanaler på ett enkelt sätt: Sony Channel Editor

Med Sony Channel Editor kan du ändra kanallistan via datorn. Verktyget är enkelt att använda. Följ bara denna procedur i tre steg:

1. Hämta listan från tv:n till ett USB-minne
    2. Ändra ordning på kanalerna i kanallistan på din dator
    3. Överför den nya listan till din tv

Verktyget finns att hämta på webbplatsen för din tv-modell och är kompatibelt med alla tillämpliga modeller som taggats i den här artikeln.

När du har lärt dig grunderna [English] kan du prova de mer avancerade funktionerna [English].

Vi hoppas att du ska ha glädje av det nya verktyget. Nu är det bara att ändra så mycket du vill!

*Obs! Det här verktyget är endast tillgängligt på vissa språk. Om ditt språk inte finns är den hämtade filen och verktyget på engelska.