Artikel-ID : 00232946 / Senast ändrat : 16/10/2019

Meddelande om upphörande av support för produkter med operativsystemet Windows 7

Publicerat: 2019-10-16

Bästa kunder

Microsoft® Corporation har meddelat att de från den 14 januari 2020 inte längre erbjuder support för operativsystemet Windows® 7. Från angivet datum kommer säkerhetsuppdateringar, -åtgärder och teknisk support inte längre att tillhandahållas av Microsoft.

Därmed kommer Sony inte längre att kunna hantera nya tekniska eller kvalitetsmässiga problem eller säkerhetsproblem rörande våra produkter som har med Windows 7 att göra, och vi kommer inte att kunna tillhandahålla säkerhetsuppdateringar eller genomföra ändringar och godkännanden för våra produkter som körs på Windows 7. De här produkterna kommer kanske inte att fungera som de ska eller på ett säkert sätt om du fortsätter använda dem med Windows 7.

Vissa produkter är kompatibla med nyare versioner av Windows-operativsystem. Se supportsidorna för din specifika modell om du vill ha information om kompatibilitet med Windows-operativsystem och uppdateringar.

Obs! Sony kan inte hantera nya tekniska eller kvalitetsmässiga problem eller säkerhetsproblem rörande våra produkter som orsakats av användning med tidigare versioner av Windows-operativsystem som Microsoft inte längre erbjuder support för, till exempel Windows® 95, Windows® 98, Windows® Me, Windows® 2000, Windows® XP, Windows® Vista osv.