• DLNA-funktion

DMS

• Systemkrav

– Kompatibel med Android-smartphones och -surfplattor. Android version 2.3 eller senare krävs. – Kompatibel med iPhone, iPod touch och iPad. iOS 6.0 eller senare krävs.

• In- och utgångar

– Höghastighets-USB (USB 2.0) med USB-laddningsport (max. 2,1 A) - "Memory Stick Duo™"/Kombinerad SD-minneskortplats x 1 – HDMI®-utgång

• Funktioner för

IEEE802.11 a/b/g/n (2,4 GHz/5 GHz) (tillgängliga kanaler varierar beroende på område) Infrastrukturläge, AP-läge

• NFC

One touch-funktioner

• Lagring

1 TB (det faktiska utrymmet som är tillgängligt (användarområde) är mindre än vad som anges eftersom en del av det är avsett som systemområde)

• Uppspelning som kan hanteras Filformat

– Foto: Jpeg, MPO, RAW – Video: AVCHD, mp4, MPEG2 SD, MOV, 3GPP(3GPP2), AVI, MPEG1

• Vikt

ca 500 g (endast huvudenhet)

• Mått

ca 172 x 32 x 172 mm (b/h/d)

• Videokonverteringsformat

mp4