Artikel-ID : 00198011 / Senast ändrat : 17/06/2021Skriv ut

Säkerhetsmeddelande för LLS-201 Personal Content Station

  Bästa kund,

  LLS-201 Personal Content Station, som släpptes i juni 2013, använder Wi-Fi Protected Access II (WPA2) som krypteringsstandard för trådlösa nätverk.
  Baserat på nya branschrapporter har det kommit fram att den här tekniken har följande sårbarheter. (CERT:s databas med sårbarhetsanteckningar)

  För att säkerställa att dina enheter är säkra och för att förhindra att angripare utnyttjar dessa sårbarheter bör du följa dessa instruktioner:

  1. Använd en direktanslutning till dina enheter

   När du ansluter LLS-201 till din smartphone eller surfplatta kan du använda en direktanslutning (Wi-Fi Direct-läge) utan att använda en trådlös anslutningspunkt.
    

  2. Ange ett lösenord

   Ange ett lösenord för din LLS-201 enligt instruktionerna i hjälpguiden (se länken nedan).
   Om du ger ditt lösenord till andra för att dela filer rekommenderar vi att du ändrar lösenordet direkt efteråt.

    
  3. Välj en säker plats vid trådlös anslutning

   Se till att du är på en säker plats (t.ex. i hemmet) om du ansluter LLS-201 med din smartphone eller surfplatta via en trådlös anslutningspunkt. Det gör det svårare för andra att få tillgång till din trådlösa nätverksanslutning.

    
  4. Undvik att använda offentliga trådlösa nätverk
   Vissa offentliga nätverk är inte tillräckligt säkra och tillåter ett obegränsat antal användare att ansluta. För säkerhets skull rekommenderar vi att du undviker att ansluta till LLS-201 via offentliga trådlösa nätverk.