• Vikt (ca)

6 g

• Mått (ca B x H x D)

9 x 18,9 x 31,4 mm

• Kompatibel enhet

Smartphones från Sony Xperia™ S, Xperia™ acro HD, Xperia™ A, Xperia™ ion, Xperia™ GX, Xperia™ AX, Xperia™ T, Xperia™ SP, Xperia™ Z, Xperia™ Z1, Xperia™ ZL, Xperia™ Z Ultra, Xperia™ C Tablet från Sony: Xperia™ Tablet Z smartphones från andra: Samsung GALAXY Note III, Samsung GALAXY Note II, Samsung GALAXY NOTE, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, Samsung GALAXY Note 10.1, Samsung GALAXY Mega 6.3, ASUS Padfone mini, hTC HTC New ONE 4G LTE, hTC HTC New One, hTC HTC One Max, hTC HTC One, hTC HTC Butterfly S 4G LTE, hTC HTC Butterfly S, Motorola DROID RAZR M, Xiaomi Mi3 小米手机3, Xiaomi RED Mi 红米手机 Surfplattor från andra: Samsung Galaxy Note 10.1, Samsung GALAXY Note 8.0, Acer ICONIA Tab A700, HUAWEI MediaPad S7, Toshiba REGZA Tablet AT700

• Lagringstemperatursintervall

-20 till 60°C (-4 till 140°F)

• Luftfuktighetsintervall för lagring

10 till 90 % (utan kondensering)

• Strömförsörjning

USB-bussdrift (ingen extern strömförsörjning)

• Operativsystem som kan användas

Android 4.0.4;Android 4.1.2;Android 4.2.2;Android 4.3

• Porttyp

USB-port av typ A, USB 2.0-/1.1-port, mikro-USB-port

• Gränssnitt

Höghastighets-USB (USB2.0), USB2.0 och mikro-USB

• Kapacitet

32 GB

• Drifttemperatursintervall

0 till 35 ℃

• Luftfuktighetsintervall vid drift

10 till 90 % (utan kondensering)

• PROGRAMVARA TILL ANDROID™-SMARTPHONES OCH SURFPLATTOR (HÄMTNING)

File Manager från Google Play

• Bruksanvisning