• HUVUDENHETENS VIKT – ENDAST HÖLJE

3,1 kg

• SUBWOOFER, STORLEK (B X H X D)

190 x 382 x 386 mm

• SUBWOOFER, VIKT

8,1 kg

• HUVUDENHETENS MÅTT – ENDAST HÖLJE (B X H X D)

1000 x 64 x 99 mm

• Förstärkartyp

S-Master HX

• Uteffekt (totalt)

400 W

• Subwoofertyp

Trådlös subwoofer

• Bluetooth-version

version 4.2

• Ingångs- och utgångsterminaler

HDMI™(ARC), optisk ljudingång, analog ingång (stereo mini), USB typ A, Ethernet

• IEEE802.11-version

11a/b/g/n (2,4/5 GHz)

• HDCP2.2

Ja

• Bluetooth®

RX (mottagare)/TX (sändare)

• NFC

Nej

• 4K/60p/YUV4:4:4

Ja

• Dolby Vision™-kompatibel

Ja

• HDMI-CEC

Ja

• HLG (hybrid log gamma)

Ja

• BRAVIA Sync

Ja

• HDR

Ja

• HDCP2.2

Ja

• Antalet in- och utgångar

Ingång/utgång: 2/1 (ARC)

• Bluetooth (mottagare)

SBC, AAC, LDAC™

• HDMI-ingång

Dolby® Digital, Dolby Digital Plus™, Dolby® TrueHD, Dolby Atmos®, Dolby® Dual mono, DTS®,DTS-HD High Resolution Audio™, DTS-HD Master Audio™, DTS-ES,DTS 96/24, DTS:X™, LPCM (2 kanaler/5.1 kanaler/7.1 kanaler), DSD (2 kanaler/5.1 kanaler),

• USB

DSD (.dsf/.diff), Wav, Flac, Alac (endast .m4a), AIFF, HE AAC, AAC, mp3, Monkey Audio, WMA, Ogg Vorbis

• Optisk ingång

Dolby® Digital, Dolby® Dual mono, DTS®, LPCM 2 kanaler

• Bluetooth (sändare)

SBC, LDAC™

• Virtuellt surroundljud

S-Force PRO/Vertical Surround Engine

• Ljudeffekt

Nattläge, röstläge

• Ljudläge

Autoljud, bio, musik, Game Studio, nyheter, sport, standard

• Subwoofern

1

• bar-högtalare

1

• Högtalarstruktur

3.1 kanaler

• Nätverksfunktion

Chromecast inbyggt, fungerar med Google Assistant, Spotify Connect (funktionen blir tillgänglig via en kommande uppdatering av den inbyggda programvaran), DLNA (funktionen blir tillgänglig via en kommande uppdatering av den inbyggda programvaran.)

• Trådlöst ljud i flera rum

Ja

• Trådlös tv-anslutning

Ja

• Trådlöst surroundljud (med valbara trådlösa högtalare)

Ja

• Trådlöst surroundljud

Nej

• Strömförbrukning (i Remote Start-läge)

SOUNDBAR 0,5 W/SW 0,5 W (nätverk/Bluetooth®-viloläge av)

• Strömförbrukning

SOUNDBAR 52 W/subwoofer 20 W

• Kan monteras på väggen

Ja (med medföljande fäste)

• Av/på-knapp för trådlöst nätverk

För att stänga av det trådlösa nätverket ansluter du nätverkskabeln, trycker på HOME och väljer nedanstående. 1. [Setup] (inställningar) -> [Advanced Settings] (avancerade inställningar) -> [Network Settings] (nätverksinställningar) -> [Internet Settings] (internetinställningar) -> [Wired LAN Settings] (inställningar för trådlöst LAN) -> [Auto] 2. [Setup] (inställningar) -> [Advanced Settings] (avancerade inställningar) -> [System Setting] (systeminställningar) -> [Network/Bluetooth Standby] (viloläge för nätverk/Bluetooth) -> [Off] (av).

• Strömförbrukning (nätverkets viloläge) – terminaler

2,4 W (Ethernet, WiFi, Bluetooth, alla terminaler och nätverk anslutna) *Wi-Fi-porten och Ethernet-porten kan fungera som router specifikt för ljuddata.

• Strömförbrukning (viloläge)

0,5 W

• Viloläge aktiverat

Efter 20 minuter

• Nätverkets viloläge aktiverat – terminaler

Efter 20 minuter (Ethernet, Wi-Fi®, Bluetooth)

• Strömförbrukning (avstängt läge)

inte tillgängligt

• Fjärrkontroll
    • Batterier till fjärrkontroll
    • Optisk kabel, väggmonteringsfäste