• LF-S50G

Fördelar och förbättringar

• Förbättrad säker kommunikation
    VIKTIGT! Du måste installera den här uppdateringen av den inbyggda programvaran för att kunna fortsätta att använda musikdistributionstjänsten Chromecast built-in. Uppdateringen installeras automatiskt när en aktiv nätverksanslutning finns tillgänglig och du inte använder enheten.

Tidigare fördelar och förbättringar

Visa tidigare fördelar och förbättringar

Filinformation

Filnamn

• Uppdatering av inbyggd programvara till 96136122 för LF-S50G

Filversion

• 96136122

Utgivningsdatum

• 29-07-2021

Förberedelser

Kontrollera versionen av den inbyggda programvaran

Om versionen visas som 79148110 eller tidigare bör du uppdatera den inbyggda programvaran.
Om du är osäker kontrollerar du enkelt vilken version av den inbyggda programvaran du har så här:

1. Anslut enheten till samma Wi-Fi-nätverk som din smartphone med hjälp av appen Google Home.
  2. Starta appen Google Home på din smartphone.
  3. Tryck på ikonen Home (hem).
  4. Tryck på enhetsikonen för LF-S50G.
  5. Klicka på enhetens inställningsikon.
  6. Den inbyggda systemprogramvarans version visas i informationskategorin.

Installera

Programvaran för den här produkten uppdateras automatiskt till den senaste versionen när du är ansluten till internet via ett Wi-Fi-nätverk. Programvaruuppdateringar levereras när nya funktioner blir tillgängliga eller när uppdatering krävs för stabil användning.

Viktigt meddelande

• Du kan inte inaktivera den automatiska programvaruuppdateringen.
  • Tidigare versioner av programvaran kan inte hämtas.
  • Stäng inte av produkten under uppdateringen. Produkten kanske inte kan användas under uppgraderingen.
  • För att använda den här produkten krävs en Wi-Fi-anslutning och ett Google-konto, och du måste godkänna Googles användarvillkor och/eller sekretesspolicy.
  • När du använder den här produkten måste du godkänna slutanvändaravtalet för Sony.
  • Den här produktens programvara uppdateras automatiskt då och då, och du kan inte välja bort eller vägra att hämta den automatiskt uppdaterade programvaran.
  • Under uppdateringen blinkar lysdioden med ett vitt sken och klockan räknar upp från 0 till 100.