Artikel-ID : 00237621 / Senast ändrat : 10/02/2020

Xperia Companion

Uppdatering och reparation av programvara

Med Xperia Companion är det lätt att installera nya programvaruuppdateringar och att reparera programvara – ett snabbt och enkelt sätt att lösa prestandaproblem.

Du kan inte använda Xperia Companion för att återställa ditt innehåll på Xperia-smartphones som släpptes under 2019 och som släpps i framtiden. Använd Google Drive för att säkerhetskopiera och återställa ditt innehåll.

Xperia Companion finns tillgängligt för Windows och Mac OS. Klicka på länkarna nedan för att hitta installationsanvisningar och information om systemkrav.

Xperia Companion för Windows

Xperia Companion för Mac OS