Artikel-ID : 00237621 / Senast ändrat : 16/01/2023Skriv ut

Xperia Companion

  Uppdatering och reparation av programvara

  Med Xperia Companion är det lätt att installera nya programvaruuppdateringar och att reparera programvara – ett snabbt och enkelt sätt att lösa prestandaproblem.

  Obs!
  • Programvaruuppdateringsfunktionen för Xperia Companion kan inte användas med Xperia-smartphones som lanserades i maj 2022 eller senare.
  • För Xperia-smartphones som lanserades i maj 2022 eller senare måste du konfigurera dataöverföringsinställningen i din Xperia-smartphone när du ansluter den till datorn. När du har anslutit smartphonen till datorn med en USB-kabel letar du upp och trycker på [Inställningar] > [Enhetsanslutning] > [USB] och väljer sedan [Filöverföring] för [Använd USB för].
  • Från och med juni 2020 erbjuder vi inte längre stöd för säkerhetskopieringsfunktionen iCloud vid överföring av data från iOS-telefoner till Xperia™-smartphones släppta före 2018. Du kan fortfarande använda säkerhetskopieringsfunktionen för iTunes för att överföra data från iOS-telefoner till Xperia™-smartphones släppta före 2018.
  • Du kan inte använda Xperia Companion för att återställa ditt innehåll på Xperia-smartphones som släpptes under 2019 och som släpps i framtiden. Använd Google Drive för att säkerhetskopiera och återställa ditt innehåll.

  Xperia Companion finns tillgängligt för Windows och Mac OS. Klicka på länkarna nedan för att hitta installationsanvisningar och information om systemkrav.

  Xperia Companion för Windows

  Xperia Companion för Mac OS