Artikel-ID : 00237621 / Senast ändrat : 07/03/2021

Xperia Companion

Uppdatering och reparation av programvara

Med Xperia Companion är det lätt att installera nya programvaruuppdateringar och att reparera programvara – ett snabbt och enkelt sätt att lösa prestandaproblem.

Obs!
    • Du kan inte använda Xperia Companion för att återställa ditt innehåll på Xperia-smartphones som släpptes under 2019 och som släpps i framtiden. Använd Google Drive för att säkerhetskopiera och återställa ditt innehåll.
    • I juni 2020 avslutade vi stödet för iCloud-säkerhetskopieringsfunktionen som användes för att överföra data från iOS-telefoner till Xperia-smartphones som släpptes under 2018 och tidigare. Du kan fortfarande använda iTunes-säkerhetskopiering för att överföra data från iOS-telefoner till Xperia-smartphones som släpptes under 2018 och tidigare.

• I februari 2021 avslutade vi stödet för följande funktioner hos Xperia Companion för 32-bitarsversionerna av Windows:

• Reparera programvara

• Programvaruuppdatering för Xperia-smartphones som släpptes under 2015 och tidigare

Xperia Companion finns tillgängligt för Windows och Mac OS. Klicka på länkarna nedan för att hitta installationsanvisningar och information om systemkrav.

Xperia Companion for Windows

Xperia Companion for Mac OS