• Design

Kabelanslutet in ear-headset

• Kommunikation

NFC One touch, Bluetooth 3.0, IP-telefoni (HSP)****

• Appar

Värdprogram för Android

• Kontakter

3,5 mm-kontakt

• Mått

17,7 × 16,8 × 70 mm inklusive klämma

• Kontroller

Röstkommandon (Bluetooth-VAD)

• Kompatibilitet

SBH54 är optimerad för enheter som kör Android 4.3 och senare

• Indikatorer

Vibration

• Batteri

Samtalstid: upp till 4 timmar, Strömningstid: upp till 8 timmar, Standby-tid: 300 timmar, Laddningstid: 1 timma

• Ljud

Fristående FM-radio*, HD Voice**, Eko-, vind- och brusreducering***

• Bluetooth-profiler

Handsfreeprofil (HFP) v1.6, Headsetprofil (HSP) v1.6, Avancerad ljuddistributionsprofil (A2DP) v1.2, Fjärrkontrollprofil för ljud/video (AVRCP) v1.4

• Vikt

Kärnenhet: 18,6 g, Kärnenhet med övre del: 26,8 g