Artikel-ID : 00206462 / Senast ändrat : 10/05/2024Skriv ut

Så här registrerar du en produkt i My Sony

Innehållsförteckning:

Skapa ett My Sony-konto

Om du vill registrera din produkt måste du först skapa ett My Sony-konto.

Med ett My Sony-konto kan du:

• Ta del av erbjudanden och kampanjer
    • Få omfattande produktsupport via registrering och appen Support By Sony
    • Ansluta till och träffa andra i Sony-forumet online

1. Gå först till vår officiella webbplats för produktregistrering. När du har valt land i listan omdirigeras du till inloggningssidan för My Sony.
    2. Klicka på fliken Create account (skapa konto).
      • Du kan logga in via din e-postadress eller konton på sociala medier (t.ex. Google, Facebook).

Skapa ett konto via e-post

Skapa ett konto via sociala medier

Registrera en produkt i My Sony

När du är inloggad på ditt konto följer du stegen nedan för att registrera din produkt.

1. På menyn My Products (mina produkter) väljer du [Register a product] (registrera en produkt).

1. Eller gå till fliken Register a new product (registrera en ny produkt) i sidomenyn och fyll i din produktinformation.
      • Du kan använda de tillgängliga länkarna om du är osäker på ditt modellnamn eller serienummer.

1. När produkten har registrerats visas den i My products (mina produkter). På den här sidan kan du:
      • Få tillgång till produktinformation och supportinnehåll:
        • Betygsätt och recensera din produkt
        • Hämta hjälpguider och instruktionshandböcker
        • Kontrollera den senaste inbyggda programvaran och programvaruuppdateringar
        • Visa tips, felsökning samt frågor och svar
        • Gå till reparationssidan Sony Support
      • Ändra registreringsinformation för en produkt
      • Ta bort produkten från listan över registrerade produkter
      • Registrera en ny eller ytterligare produkt

Använda funktionen för expressregistrering

Alternativt kan du besöka webbplatsen Sony express registration (Sony-expressregistrering) och fylla i din produktinformation.

Om du inte redan har ett My Sony-konto kan du skapa ett längst ned på sidan.

Vad händer om jag inte hittar den produkt jag vill registrera?

Kontrollera först att den produkt du vill registrera är en Sony Electronics-produkt. Det inkluderar:

• Tv-produkter
    • Ljud- och videoprodukter
    • Mobila produkter (Xperia)
    • Fotoprodukter

Om du har en professionell Sony-produkt eller PlayStation-konsol går du till någon av följande sidor:

Obs!

• Sökfunktionen fungerar med antingen modellnamnet (officiellt produktnamn) eller det marknadsförda namnet på enheten.
    • Det marknadsförda namnet kan skilja sig från modellnamnet (t.ex. Alpha 7 = ILCE-7).
    • För exakta resultat ska du ta med bindestrecket (-) när du söker via det officiella produktnamnet (t.ex. WH-CH720N).

• Ange inköpsdatumet för att få hjälp med att komma ihåg garantiperioden.
    • När du har angett rätt produktnamn uppmanas du att ange serienummer, vilket är valfritt.

Om du är säker på att produkten är en Sony Electronics-produkt och du har skrivit produktnamnet manuellt men inte hittat den väljer du [Can't find your product? Then search by category] (Hittar du inte din produkt? Sök då efter kategori).

Använd listrutan för att söka efter produktinformation.

Om du har köpt produkten i ett annat område än Europa (som Asien/Stillahavsområdet, Nord- och Sydamerika osv.) går du till webbplatsen för det aktuella området för att registrera din produkt. Det går inte att registrera produkter du har köpt utanför Europa i My Sony. Vi ber om ursäkt för det.

Om ovanstående metoder inte fungerar saknas eventuellt din produkt i vår databas.

I så fall kontaktar du oss för att bekräfta detta:

1. Gå till webbplatsen Sony Support Europe.
    2. När du har valt land i listan omdirigeras du till webbplatsen för Sony Support.
    3. Bläddra längst ned på sidan och välj Contact us (kontakta oss).